Camperreisverslagen - Onze mooiste camperreisverslagen op een rij

20 november 2019 in Ervaringen en Camperreisverhalen

Onze blog staat bol met verhalen. Camperroutes, tips omtrent camperen en lijsten van toffe camperplaatsen en bijzondere campings. Daarnaast staan er ook ontzettend veel camperreisverslagen op onze blog. Hoog tijd om die eens allemaal op een rijtje te zetten. 

De camperreisverslagen op een rij

1Guus en Sandra 

Guus en Sandra zijn voordat ze hun camper via Goboony zijn gaan verhuren eerst zelf drie maanden met hun camper op reis geweest. Ze hebben een prachtige route door de Balkan gereden en de mooiste plekken bezocht. Naast dat je bij het lezen van de blog even het gevoel hebt zelf weg te zijn, staan de artikelen ook vol met handige tips voor als je zelf die kant op gaat! 

Goboony Camperreisverslagen

2. Lex, Saskia, Gijs en Teun 

Lex en Saskia hebben samen met hun kinderen Gijs en Teun een camperreis van vijf maanden door Europa gemaakt. Ze hebben heel wat landen gezien en ze hebben niet alleen over alle landen ontzettend veel geleerd, ze leerden ook veel van deze reis. De aanstekelijke verhalen zorgen ervoor dat je het liefst nu nog in een camper springt om ook Europa te ontdekken. 

Goboony Camperreisverslagen

3. Desi en Leroy

Ook Desi en Leroy zijn vijf maanden op reis geweest met hun camper. De reis begon wat moeizaam toen in Duitsland hun remmen niet goed bleken te werken. Gelukkig konden ze de reis voortzetten en hebben ze een prachtige reis gehad. Het zijn niet alleen persoonlijke verhalen. De blogs staan per land vol met bergen en bergen tips, van campings en goede restaurants, tot de mooiste plekken om te wandelen of te surfen. 

Goboony Camperreisverslagen

4. Margje 

Ik zelf heb ook heel wat leuke reizen gemaakt met mijn camper. Zo ben ik voor Goboony een weekendje naar Zuid-Limburg geweest en een weekendje naar Friesland, maar ik heb ook reizen gemaakt door Frankrijk en Italië. 

Goboony Camperreisverslagen

5. Kaylee

Wil je eentje reizen in een camper, maar vind je dat toch spannend? Of wil je je er gewoon eens goed in verdiepen? Kaylee woont inmiddels alweer een hele poos in haar camper. Ze vertelt je er alles over in haar blog over solo camperreizen

6. Noorwegen

Noorwegen is een ontzettend populair camperland. Niet gek ook dat we naast het verhaal van Lex nog een heel aantal camperreisverslagen over Noorwegen op onze blog hebben staan. Hier vind je ze op een rijtje:

Goboony Camperreisverslagen

7. Ietsje verder weg

Wil je met de camper buiten Europa reizen? Dat kan! Ik heb Frank en Inge geïnterviewd over hun camperreis door Zuid-Amerika en Karen en Rudy over hun camperreis door Centraal-Azië

Goboony Camperreisverslagen

8. Camperreisverslagen.nl

Nog meer camperreisverslagen lezen? Neem eens een kijkje op Camperreisverslagen.nl. Zo’n verzameling van camperreisverslagen vind je bijna nergens! 

Leuke camper forums

Wil je een vraag stellen of heb je al een route in je hoofd en wil je graag met mensen in contact komen die die route ook hebben gereden? Dan kun je gebruik maken van een forum. Het bekendste forum is misschien wel camperforum.nl, maar wist je dat ook NKC een forum heeft? In België kun je terecht op het forum van campersite.be.

Overigens kun je ook gebruik maken van Facebook. Je hebt speciale gesloten groepen die helemaal over het camperen gaan. Een opsomming:

  • Onze Trips met de Camper
  • Camperclub
  • Camperclub zonder klagers
  • Campervan fans
  • Camperclub prikbord
  • Camperpraat en treffens

Tip: vaak zijn er ook Facebookgroepen voor bepaalde merken campers. Zo ben ik zelf lid van de Volkswagen T3 Liefhebbers. Ik kan hier niet alleen terecht voor technische informatie, maar ook voor reisinspiratie. 

Heb jij ook een mooie camperreis gemaakt en wil je een verslag schrijven voor op onze blog? Je kunt mailen naar mijn collega cherelle@goboony.com.  

Mocht je nu een camper hebben en ook anderen zo’n mooie ervaring gunnen. Je kunt je camper via Goboony verhuren! Ben je hier omdat je hoopt nog eens een camperreis te maken? Wij kunnen je een handje helpen. Als je nu een camper huurt bij Goboony, wordt die lang gedroomde reis werkelijkheid!