Buscamper huren

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

8.7/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Een buscamper huren

Bij Goboony ben je aan het juiste adres om een buscamper te huren. De kampeerbusjes bieden je veel gemak, zo kun je ze gebruiken voor je dagelijks vervoer, maar tegelijkertijd zijn ze uitgerust met alles wat je nodig hebt voor je vakantie. Ideaal dus. De buscamper is flexibel in gebruik en past in bijna elk parkeervak. En of je nou een 2 persoons buscamper wilt huren, of een buscamper wilt voor het hele gezin, bij ons vind je het allemaal.

Verschillende typen buscampers voor de verhuur

Op deze pagina vind je het overzicht met alle verschillende buscampers die je bij Goboony kunt huren. De buscamper verhuur wordt gedaan door particulieren. Daarom is er een ruim aanbod en van allerlei verschillende typen kampeerbusjes. Wil je liever een oude nostalgische Volkswagen camper huren, dan ben je bij Goboony ook aan het goede adres.

Buscampers huren

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam