Verdien geld met je eigen camper!

Kosteloos adverteren, zelf bepalen aan wie je verhuurt Goboony regelt de rest

De voordelen van je camper verhuren via Goboony

Verdien tot wel € 10.000,- per jaar!

Betrouwbare huurders

Dagelijks zoeken honderden reizigers naar een camper. Je krijgt op Goboony alleen boekingen van reizigers die een geverifieerd profiel hebben.

Jij bent in controle

Je bepaalt zelf de (seizoens)tarieven en voorwaarden. Je beslist zelf aan wie je je camper verhuurt. Je hebt volledig overzicht in je boekingen en de beschikbaarheid van je camper.

Veilige verhuur service

Goboony geeft advies over de verzekering, zorgt voor het contract en regelt het ontvangen van de betalingen van je huurder. Ook regelen wij de borg, het innen van schadeclaims en boetes voor je. 

Adverteren is gratis

Een advertentie op Goboony is voor verhuurders altijd gratis en bij verhuur krijg je je tarief 100% uitbetaald. Wij vragen aan de huurder een fee voor de service die we jullie beiden leveren.

Kim, Wilfred en John verhuren hun camper met plezier op Goboony

Zij vertellen je graag over hun ervaringen. Bekijk de video en ontdek of camperdelen bij jou past.

Video overlay

De camper van John

Video overlay

De camper van Kim & Wilfred

Hoe werkt verhuren?

 1. Vanwege onze geavanceerde website komen er veel potentiële huurders en is een verhuurovereenkomst makkelijk en goed geregeld. Wij regelen alles om jou te helpen met het verhuren van je camper op de momenten dat deze stil staat. Wij regelen alles zodat jij dat niet hoeft te doen. Hiernaast verdien je met ons je kosten aan je camper, of meer, terug.
 2. Bij Goboony bepaal je zelf je prijs. Om een idee te krijgen van de potentiële opbrengsten kun je onze calculator invullen. Hiermee bereken je wat jouw camper kan opleveren.
 3. Voor het bepalen van je verhuurprijzen start je met het bepalen je hoogseizoentarief (juli en augustus), vervolgens reken je circa 70% van dit tarief voor het middenseizoen (juni en september) en ongeveer 55% voor het laagseizoen (de rest van het jaar).

  Als beginnende verhuurder kan je het beste een iets lager tarief dan vergelijkbare campers instellen, aangezien reizigers je advertentie zullen vergelijken met advertenties met bestaande recensies. Als je eenmaal een paar recensies hebt ontvangen, zou je stapsgewijs kunnen beginnen met het verhogen van je prijs.
 4. Samen met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) zorgt Goboony dat je veilig je camper aan iemand anders mee kunt geven. 

  Staat jouw huidige verzekeraar verhuur van je camper niet toe, dan helpen wij je graag. De juiste verzekering dekt alle risico’s die komen kijken bij verhuur en biedt je huurder ook nog eens pechhulp in heel Europa en vervangend vervoer als dat nodig is. Zorgeloos verhuren, daar gaat het ons om.

  Lees hier meer over camperverzekeringen.
 5. In 5 minuten kun je je advertentie online zetten. Belangrijk is dat je leuke foto’s van je camper hebt waarop goed te zien is wat er allemaal op en aan zit. Hierna kun je al direct aanvragen ontvangen. En over het algemeen geldt dat er meer vraag dan aanbod is. Dus als je een redelijke prijs vraagt, is de kans groot dat je al binnen een week je eerste aanvraag ontvangt.
 1. Op Goboony staan campers in alle soorten en maten. Nieuw, oud, groot, klein, alles kan, zolang hij maar veilig is
 2. Je beslist zelf wie je je camper meegeeft. Huurders stellen zich over het algemeen uitgebreid aan je voor en je kunt vooraf contact hebben. Er kan echter altijd iets gebeuren en daarom kun je een Eigen Risico bedrag vragen. Grote problemen worden in principe door je verzekering gedekt. Goboony regelt ook de eventuele naheffingen, zoals schades, voor je.
 3. Je kunt ervoor kiezen om je camper niet al te ver vooruit te verhuren. Er zijn altijd veel mensen op het laatste moment nog op zoek naar een camper, dus je kunt er voor kiezen alleen te verhuren als je zeker weet dat je er zelf niet mee op pad gaat. Je kunt periodes in je kalender blokkeren waar huurders geen aanvraag voor kunnen indienen.
  En je kunt natuurlijk ook altijd nog een andere camper via Goboony huren. Zo kun je eens een andere camper uitproberen.
 4. Verhuurders stellen een Eigen Risico in voor de huur van hun camper. De Borg die de huurder moet betalen is gelijkgesteld aan de hoogte van het Eigen Risico, tenzij deze ervoor kiest om het Eigen Risico & Borg te verlagen naar €150 via Goboony (Zorgeloos Reizen optie).

  Goboony houdt de Borg vast tot het einde van de verhuurperiode. Mochten er naheffingen zijn, dan moet de verhuurder die binnen 48 uur na terugkomst van zijn camper indienen (bijvoorbeeld voor extra kilometers, aftanken, schoonmaakkosten, schade, enz).

  Als een verhuurder een naheffing doet, zullen wij dat bemiddelen en verrekenen met de huurder. Hierbij dient het Goform als uitgangspunt. Zorg dat deze goed wordt ingevuld, zowel bij vertrek, als retourontvangst van de camper.
 5. Goboony breidt zich inmiddels uit in het buitenland en daardoor krijgen we ook regelmatig aanvragen van toeristen die Nederland bezoeken. Je beslist zelf of je ook aan hen wilt verhuren. Je advertentie is al automatisch vertaald voor toeristen, maar de conversatie zal veelal in het Engels plaatsvinden. Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met het Goboony supportteam via support@goboony.com.

Een handige app speciaal voor jou

 • Krijg inzicht in je statistieken
 • Chat met huurders
 • Verhuur je camper

Ook overtuigd? Maak dan direct een gratis advertentie aan.

Ons E-book ‘Zorgeloos Verhuren’

Ontdek alle aspecten van je camper verhuren in het vernieuwde e-book ‘Zorgeloos verhuren’ editie 2018. Download het e-book vol met tips van andere camper eigenaren over hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Het e-book is praktisch opgebouwd met handige checklists.

Download het e-book ‘Zorgeloos Verhuren’

Ebook hardcover nl

Verhuurders Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang tips over het verhuren van je camper