Verdien geld met je eigen camper!

Kosteloos adverteren, zelf bepalen aan wie je verhuurt, Goboony regelt de rest

1 februari 2018 – Workshop
"Zorgeloos verhuren"
Klik hier voor meer info

De voordelen van je camper verhuren via Goboony

Verdien tot wel € 10.000,- per jaar!

Betrouwbare huurders

Dagelijks zoeken honderden reizigers naar een camper. Je krijgt op Goboony alleen boekingen van reizigers die een geverifieerd profiel hebben.

Jij bent in controle

Je bepaalt zelf de (seizoens)tarieven en voorwaarden. Je beslist zelf aan wie je je camper verhuurt. Je hebt volledig overzicht in je boekingen en de beschikbaarheid van je camper.

Veilige verhuur service

Goboony zorgt voor de verzekering, het contract en het ontvangen van de betalingen je huurder. Ook regelen wij de borg, het innen van schadeclaims en boetes voor je. En als je zelf geen tijd hebt om te verhuren, dan nemen we je alle zorgen uit handen in het “Goboony Camperhotel”.

Adverteren is gratis

Een advertentie op Goboony is voor verhuurders altijd gratis en bij verhuur krijg je je tarief 100% uitbetaald. Wij vragen aan de huurder een fee voor de service die we jullie beiden leveren.

Meer dan 1.000 campereigenaren gingen je voor

Het afhandelen van de boeking, het incasseren van de huursom en dergelijke moest voor ons eenvoudig en zonder risico’s zijn.

Berend Jan verhuurt zijn camper sinds maart 2016 op Goboony

Onze E-GIDS ‘Zorgeloos Verhuren’

Ontdek alle aspecten van je camper verhuren in de vernieuwde e-gids ‘Zorgeloos verhuren’ editie 2017. Download de e-gids vol met tips van andere camper eigenaren over hoe je je camper veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. De gids is praktisch opgebouwd met handige checklists.

Download de ‘Zorgeloos Verhuren’ gids

Ebook magazine ipad nl

Hoe werkt verhuren?

 1. Vanwege onze geavanceerde website komen er veel potentiële huurders en is een verhuurovereenkomst makkelijk en goed geregeld. Wij regelen alles om jou te helpen met het verhuren van je camper op de momenten dat deze stil staat. Wij regelen alles zodat jij dat niet hoeft te doen. Hiernaast verdien je met ons je kosten aan je camper, of meer, terug.
 2. Bij Goboony bepaal je zelf je prijs. Om een idee te krijgen van de potentiële opbrengsten kun je onze calculator invullen. Hiermee bereken je wat jouw camper kan opleveren.
 3. Voor het bepalen van je verhuurprijzen start je met het bepalen je hoogseizoentarief (juli en augustus), vervolgens reken je circa 70% van dit tarief voor het middenseizoen (juni en september) en ongeveer 55% voor het laagseizoen (de rest van het jaar).

  Als beginnende verhuurder kan je het beste een iets lager tarief dan vergelijkbare campers instellen, aangezien reizigers je advertentie zullen vergelijken met advertenties met bestaande recensies. Als je eenmaal een paar recensies hebt ontvangen, zou je stapsgewijs kunnen beginnen met het verhogen van je prijs.
 4. Samen met de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) zorgt Goboony dat je veilig je camper aan iemand anders mee kunt geven. Ook hebben wij een collectieve camper verzekering bij SPITZ Verzekeringen waarmee jouw camper goed verzekerd is en verhuur gedekt is.

  Staat jouw huidige verzekeraar verhuur van je camper niet toe, dan helpen wij je graag. De juiste verzekering dekt alle risico’s die komen kijken bij verhuur en biedt je huurder ook nog eens pechhulp in heel Europa en vervangend vervoer als dat nodig is. Zorgeloos verhuren, daar gaat het ons om.

  Lees hier meer over camperverzekeringen.
 5. In 5 minuten kun je je advertentie online zetten. Belangrijk is dat je leuke foto’s van je camper hebt waarop goed te zien is wat er allemaal op en aan zit. Hierna kun je al direct aanvragen ontvangen. En over het algemeen geldt dat er meer vraag dan aanbod is. Dus als je een redelijke prijs vraagt, is de kans groot dat je al binnen een week je eerste aanvraag ontvangt.
 6. Op Goboony staan campers in alle soorten en maten. Nieuw, oud, groot, klein, alles kan, zolang hij maar veilig is
 7. Je beslist zelf wie je je camper meegeeft. Huurders stellen zich over het algemeen uitgebreid aan je voor en je kunt vooraf contact hebben. Er kan echter altijd iets gebeuren en daarom kun je een Eigen Risico bedrag vragen. Grote problemen worden in principe door je verzekering gedekt. Goboony regelt ook de eventuele naheffingen, zoals schades, voor je.
 8. Je kunt ervoor kiezen om je camper niet al te ver vooruit te verhuren. Er zijn altijd veel mensen op het laatste moment nog op zoek naar een camper, dus je kunt er voor kiezen alleen te verhuren als je zeker weet dat je er zelf niet mee op pad gaat. Je kunt periodes in je kalender blokkeren waar huurders geen aanvraag voor kunnen indienen.
  En je kunt natuurlijk ook altijd nog een andere camper via Goboony huren. Zo kun je eens een andere camper uitproberen.
 9. Nee, dat hoeft niet. Als je geen tijd hebt om de verhuur zelf uit te voeren, dan kun je je camper stallen in het “Goboony Camperhotel”. Je camper wordt dan voor je verhuurd en je hebt er geen omkijken meer naar. Uiteraard kun je wel zelf beschikken over de camper wanneer je dat wilt.
 10. Goboony breidt zich inmiddels uit in het buitenland en daardoor krijgen we ook regelmatig huurverzoeken van toeristen die Nederland bezoeken. Je beslist zelf of je ook aan hen wilt verhuren. Je advertentie is al automatisch vertaald voor toeristen, maar de conversatie zal veelal in het Engels plaatsvinden. Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met het Goboony supportteam via support@goboony.com.

Ook overtuigd? Maak dan direct een gratis advertentie aan.

Verhuurders Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang tips over het verhuren van je camper