Camper huren in Assen

Begint jouw vakantie in Drenthe en wil je een camper huren in Assen? Dat is mogelijk met Goboony. In de hoofdstad van Drenthe staan genoeg campers die verhuurt worden via Goboony. Op deze website vind je een ruim aanbod campers in Assen die beschikbaar zijn voor jou.

Of je nu op zoek bent naar een oude volkswagen om de wildernis mee in te trekken of juist een splinternieuwe camper. Goboony kan jou hiermee helpen en is het startpunt van jouw vakantie. Alle campers op het platform zijn volledig verzekerd en voorzien van een APK.

Lees meer …

Meer dan 284.000 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Assen

Als je op zoek bent naar leuke camperplaatsen in Assen, dan raden wij je aan om naar een camping in Assen te gaan. Veel van de camperplaatsen in Assen zijn nog in aanbouw of hebben geen gezellige uitstraling. Dit is natuurlijk geen leuk begin van je vakantie en daarom hebben wij een leuke camperplaats voor je gevonden.

  • Camping de Ommekeer

Op deze camping hoef je je geen zorgen te maken over het maximaal aantal dagen dat je er mag staan. Hier kun je onbeperkt blijven staan voor 16,75 euro per dag. Op deze camping wil je ook langere tijd staan, want dit is echt een pareltje.

De camping is kleinschalig en heeft zeer goede recensies. De reacties gaan vooral over de enthousiaste eigenaren die de vakantiegangers warm begroeten. De camping is van alle gemakken voorzien en hier kun je kosteloos gebruik van maken. Alles is bij deze camping op fietsafstand en binnen een half uurtje sta je op het circuit van Assen!

Bezienswaardigheden in Assen

Er is in Assen een zeer populaire bezienswaardigheid. Iedereen heeft er al eens van gehoord, maar misschien nog nooit geweest. Het circuit van Assen is een prachtig circuit wat de moeite waard is om te bezoeken. De toegangsprijs is afhankelijk van het evenement wat er is op het circuit. Als er geen evenement is, dan kun je  Misschien heb je geluk en is er een race en kun je genieten van de motoren die over het circuit razen.

Dat het circuit van Assen leuk is om te zien is iedereen wel bekend, maar Assen heeft nog veel meer te bieden. Dit museum heeft met ‘The American Dream’ een prachtige voorstelling in huis. Van 19 november 2017 tot en met 27 mei 2018 is deze kunsttentoonstelling te zien. Het is de eerste keer dat de naoorlogse Amerikaanse kunst zo uitgebreid aan het publiek wordt laten zien. Als je dan toch in Assen bent, loop hier dan direct even binnen! Het museum is dinsdag tot en met zondag open van 11 tot 5 en voor maximaal 15 euro heb je toegang tot dit prachtige museum.

Evenementen in Assen

In Assen zijn veel verschillende evenementen die leuk zijn om te bezoeken tijdens je verblijf. Een daarvan is natuurlijk de TT in Assen. Van 29 juni tot 1 juli kunnen de motor liefhebbers onder ons hun lol op tijdens dit prachtige evenement. Verschillende motoren gaan met hoge snelheid met piepende banden over het circuit. Kaarten kun je online bestellen vanaf 30 euro, maar wees hier snel mee want dit evenement is ieder jaar uitverkocht!