Camper huren in Maastricht

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Annuleren

Dagprijs

Waar start je reis?

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Maastricht

Een camper huren in Maastricht was nog nooit zo makkelijk. Via Goboony huur je namelijk een camper van een particulier. Jij als huurder en de verhuurder regelen alles samen en Goboony zorgt er voor dat de contracten worden opgesteld en de betalingen goed worden voldaan. Zo kun je eenvoudig en gemakkelijk een camper huren. De campers zijn ook allemaal APK gekeurd en hebben de juiste verzekering. Of je nu een buscamper zoekt of een toercamper voor jou en je gezin? Bij Goboony vind je het allemaal en ook nog eens bij jou in de buurt. Mocht jouw droomcamper namelijk niet in Maastricht staan, dan kan je ook nog zoeken binnen de provincie Limburg.

Lees meer …

Meer dan 19.750 huurders gingen je voor

Mijn vrouw en ik hadden het voorrecht de 'Forest' 10 dagen te mogen huren en gedurende 'coronatijd' een vakantierondje door Oost Nederland te mogen maken. Ten eerste mijn complimenten aan Sandra en Ron voor de prima verzorging van het gehele 'arrangement' De Forest, gebaseerd op de L1/H1 versie van de Citroën Jumper is een fijn rijdend 'busje' voorzien van comfortverhogende zaken als airco in de cabine en cruise control. Voor mij zijn dit echte 'must haves' in een camper. De diesel is voldoende krachtig om goed mee te komen in het vakantieverkeer. Ook op de Sweikhuizerberg had hij geen enkele moeite. Het camperdeel is zeer smaakvol ingericht en geeft je meteen een huiselijk bosgevoel. De voorzieningen zijn voor zo een kleine camper prima op orde. Hoewel wij vooral buiten hebben geleefd denk ik dat het ook binnen goed toeven is bij slecht weer. De ruimte houdt dan niet over maar dat weet je van tevoren. Het leuke is dat je het bewegen volkomen op elkaar gaat afstemmen. Het slaapcomfort in deze camper is met zijn bed van 194 cm bij 135 cm verrassend goed. Ondanks de extreem hete weken hebben wij het maar één nacht te warm gehad. Een ventilator in het dakluik was dan wel handig geweest. Verder niets dan lof voor de uitrusting en de beschikbare ruimte. We hebben niets hoeven thuislaten, we hadden zelfs plaats over. De enige aanpassing die wij hebben gedaan is het meenemen van eigen, hogere, campingstoelen omdat wij niet graag zo laag zitten. Samengevat 'you get what you see' en dan voldoet het prima. Sandra en Ron; bedankt.

Augustus 2020

 

Camperplaatsen in Maastricht

Maastricht is ook een prachtige stad om te bezoeken tijdens een weekendje weg. Als je met de camper gaat is het ook wel fijn als je dan kunt overnachten op een mooie camperplaats. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we vast een mooie camperplaats in Maastricht voor je uitgezocht. Maastricht Marina is een mooie camperplaats bij een jachthaven aan de Maas. Het is een fijne plaats, met een luxe toiletgebouw en de uitbaters zijn heel aardig. De camperplaats is van alle gemakken voorzien en kost ongeveer €18,50.

Bezienswaardigheden in Maastricht

Maastricht is voor veel mensen een favoriete bestemming voor een weekendje weg. Terecht ook, want er zijn heel wat bezienswaardigheden in Maastricht. In deze stad wisselen verleden en heden zich af. Niet alleen in architectuur, maar zeker ook in het aanbod aan cultuur. De stad is kleurrijk, traditioneel en typisch Maastrichts, maar het is er ook zeker mysterieus, onontdekt, uitdagend en werelds. Je vindt er ondergrondse cultuurschatten in de Kazematten, karakteristieke torens van de Sint Servaasbasiliek en de Sint Janskerk en nog veel meer dingen die je de historie van de stad laten zien. Kom tussendoor even tot rust op het Onze Lieve Vrouweplein en vergeet ook zeker niet binnen te lopen bij de vele boetiekjes die de stad rijk is.

Evenementen in Maastricht

Maastricht staat bol van leuke evenementen, vooral in de zomer. Geniet van concerten van André Rieu en zijn orkest op het vrijthof, ge mee met een Friday Evening Cruise over de Maas, kom culinair tafelen voor het goede doel tijdens Maastricht aan Tafel of kom naar het grootste openlucht restaurant van Nederland op het Vrijthof tijdens het Preuvenemint. Zoals je ziet, er zijn veel te veel leuke evenementen in Maastricht.