Camper huren in Leeuwarden

Een camper huren in Leeuwarden was nog nooit zo makkelijk. Via Goboony huur je namelijk een camper van een particulier en dat zorgt ervoor dat het huren van een camper goedkoper is en je altijd een camper bij jou in de buurt vindt. We horen je al denken? ‘Is dat dan wel betrouwbaar?’ maar dat is het zeker. De campers worden door ons gescreend waardoor we zeker weten dat ze verzekerd zijn en ook APK gekeurd. Wij zorgen verder voor duidelijke contracten en regelen ook de betalingen.

Op deze pagina vind je een overzicht van campers in Leeuwarden en ook zou je kunnen zoeken bij campers in de provincie Friesland. Wat voor type camper je ook zoekt, bij ons vind je sowieso een camper die aan je wensen voldoet.

Lees meer …

Meer dan 251.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Leeuwarden

Er zijn wel vier camperplaatsen in Leeuwarden die allemaal goed beoordeeld worden. Zo is er eentje midden in het centrum, twee bij verschillende havens en een nieuwe camperplaats bij het dorpje Lekkum, net buiten de stad. De camperplaats met de beste beoordeling is Leeuwarden Jachthaven. Het is een nette camperplaats waar je €12,50 voor betaald. Het lozen van afvalwater, het lozen van het cassettetoilet en water zijn daarbij gratis. Het is een fantastische plek die schoon en ruim is en een mooi uitzicht heeft. De camperplaats is dichtbij het centrum, er is een vriendelijke havenmeester en vanaf hier kun je ook de omgeving van Leeuwarden goed ontdekken.

Bezienswaardigheden in Leeuwarden

Als een van de elf Friese steden, zijn er veel bezienswaardigheden in Leeuwarden en al helemaal in het jaar 2018. In dit jaar is Leeuwarden de Europese Culturele Hoofdstad en daar hebben ze werk van gemaakt. Het centrum is flink opgeknapt, overal zijn mooie tentoonstellingen en alle musea hebben flink uitgepakt. Leer in het Fries Museum alles over de Friese geschiedenis, beklim de Oldehove, bewonder de Grutterswinkel en het Boomsma Beerenburger museum, ontdek de historische binnenstad van Leeuwarden aan de hand van een kunstroute en ga op avontuur in de rest van Friesland.

Evenementen in Leeuwarden

In 2018 staat het bol van evenementen in Leeuwarden. In dit jaar is de stad namelijk culturele hoofdstad van Europa. Op de site van friesland.nl vind je alle evenementen. Echte hoogtepunten zijn The Tall Ships Races en de voorstelling van Royal de Luxe. Bij de Tall Ships Races finishen tachtig zeilschepen na twee races in Harlingen, waarna ze vier dagen lang in de haven van Harlingen verblijven. De voorstelling van Royal de Luxe is een reuzentheater voor jong en oud. Het uit Frankrijk komende straattheatergezelschap brengt hun iconische reuzenpoppen mee. Het zijn wezens zo hoog dat ze met kop en schouders boven de kantoorgebouwen uitsteken, erg indrukwekkend. Ook is er een prachtige tentoonstelling van de ‘lady of fashion’ Mata Hari. Andere leuke dingen zijn het Internationaal Dansfestival Bolsward, de Taalkaravaan (een mix van beeldende kunst, theater, muziek, film en literatuur) waar The Sea! The Sea! een onderdeel van is. Dit evenement laat zich inspireren door de universele taal van de zee en vangt het in poëzie.