Algemene Voorwaarden

Corona Clausule

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus gelden vanaf 1 oktober 2020, tot nadere orde, bijzondere annuleringsvoorwaarden:

  • De gehuurde camper kan gratis geannuleerd worden indien de richtlijnen van de overheid reizen met een camper onmogelijk maakt. Dit kan tot 7 dagen voor vertrek bij boekingen gemaakt tot 19 januari 2021 en bij boekingen gemaakt op of na 19 januari 2021 kan er tot 24 uur voor vertrek geannuleerd worden bij nieuw aangekondigde maatregelen binnen 7 dagen voor vertrek.
  • Je ontvangt 85% van de totale huursom contant op je rekening terug. De overige 15% wordt uitgekeerd in de vorm van een 15% kortingsvoucher, minus de € 35 servicekosten. De voucher is 2 jaar geldig.

De bijzondere annuleringsvoorwaarden gelden voor alle boekingen gemaakt na 1 oktober 2020 op deelnemende campers.

Versie 2.3, geldig vanaf 1 november 2020

Deze Algemene Voorwaarden gelden voor het gebruik van de Dienst van Goboony door personen die een camper verhuren en personen die een camper huren. Huurders worden op de website ook wel aangeduid als Reizigers.

Goboony adviseert je deze Algemene Voorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt. Deze versie van de Algemene Voorwaarden vervangt versie 2.1 d.d. 15-02-2019.