Camper huren in Zeist

Ben je van plan om met een camper op vakantie te gaan en ben je nog op zoek naar een goede camper? Goboony is de plek om een camper te huren in Zeist. Goboony is een deelplatform waarop camperbezitters hun camper kunnen delen met mensen die wel eens met een camper op reis willen gaan.

Op deze pagina vind je alle campers in Zeist, zo vind je gemakkelijk een camper bij jou in de buurt. Staat jouw droomcamper niet in Zeist? Neem dan even een kijkje op de pagina van de provincie Utrecht. Want of je nu op zoek bent naar een kleine buscamper of een grotere gezinscamper, op het ons platform vind je het allemaal.

Lees meer …

Meer dan 262.250 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen Zeist

Wil je graag op vakantie naar Zeist om te kunnen genieten van de mooie omgeving? Dat snappen we! Om je campervakantie naar Zeist helemaal compleet te maken, wil je natuurlijk ook overnachten op een mooie camperplaats. Helaas zijn er geen camperplaatsen in Zeist, wel zijn er genoeg camperplaatsen en campings in de buurt van Zeist. Wat dacht je bijvoorbeeld van Buitengoed de Boomgaard. Er zijn voldoende verharde camperplekken. Een overnachting kost €18,- en dat is inclusief water, stroom en goed sanitair. Vanaf de camperplaatsen zijn er mooie fiets- en wandelroutes te maken.

Bezienswaardigheden Zeist

Er zijn veel bezienswaardigheden in Zeist en omgeving. Als je naar Zeist gaat, moet je sowieso een bezoek brengen aan Slot Zeist. Het slot heeft een prachtige zalen, vooral de spiegelzaal is heel mooi. Je hebt hier ook prachtige zondagmiddag concerten. In het restaurant kun je terecht voor een eenvoudige hap. Ook de tuin aan de westzijde is het bezoeken waard. In de directe omgeving van het slot vind je prachtige historische pleinen. Ook kun je in de omgeving prachtig fietsen. Zeist ligt dichtbij Utrecht, dus het is ook de ideale uitvalsbasis om Utrecht te bezoeken. Maak daar een mooie wandeling langs de grachten, beklim de Domtoren, bezoek de botanische tuinen of ga lekker shoppen. Zeist ligt aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, waar ook nog van alles te zien en te doen is. Bezoek het Nationale Bomenmuseum in Doorn, haal een kopje thee bij Dicky’s Theeschenkerij of ga lekker wandelen.

Evenementen in Zeist

Er zijn een aantal leuke evenementen in Zeist. Zo is er elk laatste weekend van de maand een themaweekend in het centrum. De winkels zijn op vrijdagavond open tot 22 uur en op zondag tussen 12 en 17 uur. Zo zijn er thema’s als happy hippy markt, moonlightshopping en Zeist op de rode loper. Ook is er iedere donderdag en zaterdag een warenmarkt.