Coronavirus: Lees hier over het reizen in een camper en andere informatie over COVID-19. Lees meer

Camper huren in Vlaardingen

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Vlaardingen

In Vlaardingen staan meer campers dan je denkt! Via Goboony kun je één van deze campers makkelijk en zorgeloos huren van een particulier. Deze campers zijn volledig verzekerd, voorzien van APK en bovenal voorzien van eigenaren die enthousiast vertellen over hun camper en mogelijkheden die deze biedt.

Wil je gemakkelijk een camper huren in Vlaardingen? Kijk dan snel onderaan deze pagina voor beschikbare campers.

Lees meer …

Meer dan 13.500 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Vlaardingen

Ga je op vakantie in Vlaardingen en zoek je nog een plek om te verblijven? Wij zijn op zoek gegaan naar leuke camperplaatsen in Vlaardingen en hebben de volgende voor je gevonden.

Parking deltabrug
In Vlaardingen kun je ook zeker een aantal nachten blijven hangen met de camper. Er is echter maar één camperplaats. Deze camperplaats is voorzien van een mooi uitzicht op een oude sluit. Je mag hier twee dagen verblijven en er is ruimte voor vier campers. Reserveren is niet mogelijk, dus je moet er rekening mee houden dat het vol kan staan.

Verder zijn er op deze camperplaats geen voorzieningen, maar daar staat tegenover dat je er gratis kunt blijven staan. Deze camperplaats is in de zomer zeker het bezoeken waard. Je kun genieten van de voorbij varende boten en bent vlakbij het stadscentrum van Vlaardingen. Een ideale start van je vakantie!

Bezienswaardigheden in Vlaardingen

Als je op zoek bent naar de bezienswaardigheden in Vlaardingen, dan moet je de volgende activiteiten niet overslaan. Vlaardingen heeft namelijk veel te bieden!

Ben je gek op fotograferen, wandelen of fietsen in de natuur? Dan moet je natuur- en recreatiegebied de Broekpolder eens bezoeken. Hier kun je een goede wandeling maken, maar voor de meer avontuurlijke mensen onder ons is dit gebied ook zeer geschikt om met de mountainbike af te leggen. Er ligt in het gebied een mooi riviertje waar de vissers hun lol op kunnen.

Als je kinderen hebt, dan is dit gebied ook uitermate geschikt om te bezoeken. In dit park is namelijk ook een speeltuin met kabelbaan en een vlot over de sloot. Prachtig voor de kids!

Er zijn ook musea die je kunt bezoeken tijdens je verblijf in Vlaardingen. Je kunt het museum Vlaardingen bezoeken welke gaat over de geschiedenis van Vlaardingen. Ook is er het streekmuseum waar opgravingen uit Vlaardingen te zien zijn.  

Evenementen in Vlaardingen

Door het hele jaar heen zijn er veel evenementen in Vlaardingen. We hebben vooral gekeken naar evenementen in Vlaardingen die plaatsvinden in de zomer.

Als je van lezen houd, dan zijn de maanden juni en juli bij uitstek de maanden om in Vlaardingen te verblijven. Van 10 juni tot 10 juli is er namelijk een boekenmarkt waar je naar hartelust kunt snuffelen in een aanbod van duizenden boeken.
Leuk als je nog een goed boek zoekt om voor de camper in de zon te lezen. Een goed kopje koffie erbij en het vakantiegevoel is af!