Camper huren in Vlaardingen

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?

Annuleren

Slaapplaatsen

Type camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Vlaardingen

In Vlaardingen staan meer campers dan je denkt! Via Goboony kun je één van deze campers makkelijk en zorgeloos huren van een particulier. Deze campers zijn volledig verzekerd, voorzien van APK en bovenal voorzien van eigenaren die enthousiast vertellen over hun camper en mogelijkheden die deze biedt.

Wil je gemakkelijk een camper huren in Vlaardingen? Kijk dan snel onderaan deze pagina voor beschikbare campers.

Lees meer …

Meer dan 25.750 huurders gingen je voor

Afgelopen weekend met de camper weg, een Citroën Jumpy. Keurig verzorgd en alles heel praktisch ingericht. Ik kreeg les in het ombouwen van dagstand naar nachtstand. Rustig en helder uitgelegd, bovendien lag er nog een map met uitleg. Dus als ik het vergeten zou zijn kon ik daar nog in kijken. De uitleg was echter zo helder dat vergeten er niet bij was. Eenmaal op de camperplaats in Ouddorp ( Zeeland, zeer keurig verzorgd )hebben we een plek uitgekozen en alles omgebouwd. Het waaide behoorlijk dus het dak laten zitten en niet omhoog gezet. Heeeeeerlijk geslapen op het bed ( ik hou van een stevige matras ). De volgende dag wilde we de kussens laten luchten, het regende echter dus zijn we op zoek gegaan naar een plek om droog te staan. We wisten niet zeker of we de parkeergarage in konden ( waarschijnlijk niet ). Even later was het toch droog dus alsnog de kussens gewoon buiten laten luchten; wel van de grond af. De dag verder aan het strand doorgebracht en het bed voor de helft opgeklapt zodat we toch nog wat ruimte hadden. Makkelijke maaltijd gehaald en op ons gemak zitten eten. Nog een nacht heerlijk geslapen en toen op naar huis. Eenmaal thuis alles schoon gemaakt en opgeruimd, nog even door de wasstraat waar je zelf mag wassen en daar ook al het zand uit de auto gezogen. Hij is eenvoudig schoon te maken omdat alles netjes is afgewerkt. Samen met Wim nog bekeken of we geen schade hadden gemaakt, gelukkig niet, de extra kilometers uitgerekend en inmiddels de borg minus de kilometers al terug. Goed geregeld via Goboony en Wim! Dank jullie wel. Een prima weekend gehad ondanks het stormachtige weer. Er is maar 1 ding dat ik niet prettig vond en dat was in Zeeland op de provinciale weg een vrachtwagen in tegengestelde richting tegen komen. Dan hoorde je binnen de flappen van het dak wapperen... Ik heb een paar keer gecontroleerd of het echt wel goed vast zat, het bleef echter eng ( wat mij betreft; en mede door de harde wind die er al stond ) Al met al een mooie ervaring rijker.

Maart 2021

 

Camperplaatsen in Vlaardingen

Ga je op vakantie in Vlaardingen en zoek je nog een plek om te verblijven? Wij zijn op zoek gegaan naar leuke camperplaatsen in Vlaardingen en hebben de volgende voor je gevonden.

Parking deltabrug
In Vlaardingen kun je ook zeker een aantal nachten blijven hangen met de camper. Er is echter maar één camperplaats. Deze camperplaats is voorzien van een mooi uitzicht op een oude sluit. Je mag hier twee dagen verblijven en er is ruimte voor vier campers. Reserveren is niet mogelijk, dus je moet er rekening mee houden dat het vol kan staan.

Verder zijn er op deze camperplaats geen voorzieningen, maar daar staat tegenover dat je er gratis kunt blijven staan. Deze camperplaats is in de zomer zeker het bezoeken waard. Je kun genieten van de voorbij varende boten en bent vlakbij het stadscentrum van Vlaardingen. Een ideale start van je vakantie!

Bezienswaardigheden in Vlaardingen

Als je op zoek bent naar de bezienswaardigheden in Vlaardingen, dan moet je de volgende activiteiten niet overslaan. Vlaardingen heeft namelijk veel te bieden!

Ben je gek op fotograferen, wandelen of fietsen in de natuur? Dan moet je natuur- en recreatiegebied de Broekpolder eens bezoeken. Hier kun je een goede wandeling maken, maar voor de meer avontuurlijke mensen onder ons is dit gebied ook zeer geschikt om met de mountainbike af te leggen. Er ligt in het gebied een mooi riviertje waar de vissers hun lol op kunnen.

Als je kinderen hebt, dan is dit gebied ook uitermate geschikt om te bezoeken. In dit park is namelijk ook een speeltuin met kabelbaan en een vlot over de sloot. Prachtig voor de kids!

Er zijn ook musea die je kunt bezoeken tijdens je verblijf in Vlaardingen. Je kunt het museum Vlaardingen bezoeken welke gaat over de geschiedenis van Vlaardingen. Ook is er het streekmuseum waar opgravingen uit Vlaardingen te zien zijn.  

Evenementen in Vlaardingen

Door het hele jaar heen zijn er veel evenementen in Vlaardingen. We hebben vooral gekeken naar evenementen in Vlaardingen die plaatsvinden in de zomer.

Als je van lezen houd, dan zijn de maanden juni en juli bij uitstek de maanden om in Vlaardingen te verblijven. Van 10 juni tot 10 juli is er namelijk een boekenmarkt waar je naar hartelust kunt snuffelen in een aanbod van duizenden boeken.
Leuk als je nog een goed boek zoekt om voor de camper in de zon te lezen. Een goed kopje koffie erbij en het vakantiegevoel is af!