Camper huren in Arnhem

In Arnhem staan meer campers dan je denkt en helaas wordt een groot deel daarvan maar vier weken per jaar gebruikt. Gelukkig biedt Goboony hulp. Via ons deelplatform kunnen campereigenaren makkelijk en zorgeloos hun camper verhuren aan iedereen die wel eens met een camper op reis wil. De campers zijn volledig verzekerd en voorzien van APK, dus zo weten huurders ook dat ze een veilige camper huren. Extra leuk is dat verhuurders en huurder persoonlijk contact hebben met elkaar. Zo kunnen jullie verhalen delen en het enthousiasme op elkaar over dragen.

Op deze pagina vind je het gehele camper aanbod in Arnhem. Als je daar je camper niet kunt vinden, kijk dan vooral ook even bij het camper aanbod in Gelderland.

Lees meer …

Meer dan 285.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Arnhem

Als je Arnhem wilt bezoeken met je camper is het wel fijn om op een mooie camperplaats te overnachten. Helaas is er geen camperplaats in Arnhem zelf, maar er zijn gelukkig wel een aantal mooie in de buurt. De camperplaats bij Jachthaven 't Eiland in het dorpje Lathum bijvoorbeeld. Het is een schitterende camperplek bij, zoals je naam al zegt, een Jachthaven. Er zijn 15 plekken met geweldig uitzicht op de Lathumse/Giese plas. Alle faciliteiten zijn aanwezig en het Toiletgebouw is zelfs verwarmd. Je wordt hartelijk ontvangen en bij aankomst krijg je een lekker kopje koffie in het nabij gelegen Restaurant de Bolder. Als je lid bent van het NKC, krijg je ook nog eens korting. Vanaf de camperplaats kun je op de fiets naar Arnhem, maar het is ook heel mooi om te fietsen langs het meer en de IJssel.

Bezienswaardigheden in Arnhem

In de stad is ook heel wat te doen. De leukste bezienswaardigheden in Arnhem hebben we voor je uitgezocht. Ga bijvoorbeeld met een gids op reis door de geschiedenis in de eeuwenoude kelders, strijk op een zonnige middag neer in het Sonsbeek park, ga met je kinderen naar dierentuin Burgers’ Zoo of maak een minitour langs de Arnhemse streetart.

Evenementen in Arnhem

Er zijn ook veel leuke evenementen in Arnhem. Wil je een echte Arnhemse traditie meemaken? Dan moet je Arnhem bezoeken in het Hemelvaartweekend. Tijdens dit weekend vindt het festival Hoogte80 plaats. Overal in de stad zijn muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen te zien en ook voor kinderen zijn er veel leuke dingen te doen en te beleven. In de maanden juni, juli en augustus zijn er iedere zondagmiddag gratis (pop)concerten in het Sonsbeek park tijdens Park Open. Geniet van de zon, een koud biertje en de lekkerste muziek. Als dat geen vakantie is.. Gek op mode? Kom dan tijdens het Fashion & Design Festival Arnhem. Een maand lang kun je genieten van mode, design, kunst en cultuur. Dol op kunst en wil je wel eens wat anders dan een museum? Tijdens het World Street Painting Festival verandert de binnenstad van Arnhem in een waar openluchtmuseum met tekening gemaakt door allerlei internationale kunstenaars.