Camper huren in Dordrecht

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Dordrecht

Een camper huren in Dordrecht is via Goboony een fluitje van een cent. De campers die je via Goboony kan huren worden verhuurd door particuliere eigenaren. Zij kunnen hun camper vaak zelf maar een aantal weken per jaar gebruiken en voor de rest staat hun camper stil. Bij Goboony vinden we dat zonde en daarom zorgen wij er met ons platform voor dat anderen ook gebruik kunnen maken van deze campers. De campers zijn allemaal APK gekeurd en hebben de juiste verzekering.

Op deze pagina vind je een overzicht van campers in Dordrecht. Mocht je hier geen geschikte camper vinden, neem dan een kijkje in de provincie Zuid-Holland. Zo zul je gegarandeerd een camper bij jou in de buurt vinden.

Lees meer …

Meer dan 12.000 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Dordrecht

In Dordrecht is van alles te zien en te doen en de stad grenst ook nog eens aan Nationaal Park de Biesbosch. Een ideale bestemming voor je camperreisje dus. Om je reisje compleet te maken kun je fijn overnachten op meerdere camperplaatsen in Dordrecht. Een zo’n camperplaats is de camperplaats bij Jachthaven Westergoot. Op deze camperplaats heb je een mooi overzicht over de jachthaven. Je bent vanaf de camperplaats snel in het centrum van Dordrecht maar ook in Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt vriendelijke ontvangen en de camperplaats heeft goede voorzieningen, al is vuilwater lozen helaas niet mogelijk. De camperplaats kost €12,- per nacht en het is absoluut een aanrader.

Bezienswaardigheden in Dordrecht

Er zijn vele bezienswaardigheden in Dordrecht. Het centrum is met haar oude kerken en mooie trapgevels net een openluchtmuseum. Hier komt cultuur en historie samen. Dit gebeurd ook in musea als het Boekdruk Museum Dordrecht en het Dordrechts Museum. Voor de kleintjes is Dordrecht ook leuk. Ze kunnen spelenderwijs de stad en de natuur ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Stadsboerderij? Of beklim de toren van de Grote Kerk, die schever staat dan de toren van Pisa. Ook leuk is een avontuur in de Biesbosch die je in het Biesboschcentrum start. De omgeving van Dordrecht is ook mooi. In de gehele provincie Zuid-Holland kun je eenvoudig lange wandelingen maken met de knooppunten van het wandelroutenetwerk. Je komt langs vele mooie paden en iconische plekjes in de regio, zoals de Biesbosch, Kinderdijk en de historische binnenstad van Dordrecht. Ook is er een Fietsknooppuntennetwerk. Als je graag de routes op papier wilt hebben, kun je ze kopen bij de VVV van Dordrecht. Hier vind je ook informatie over wat er allemaal nog meer te doen is.

Evenementen in Dordrecht

Wil je meer weten over evenementen in dordrecht, neem dan vooral een kijkje op de site van de VVV van Dordrecht. Hier vind je een actueel overzicht. Er is van alles te doen van tentoonstellingen tot muziekvoorstellingen en van antiekmarkten tot foodfestivals.