Camper huren in Dordrecht

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?

Annuleren

Slaapplaatsen

Type camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Dordrecht

Een camper huren in Dordrecht is via Goboony een fluitje van een cent. De campers die je via Goboony kan huren worden verhuurd door particuliere eigenaren. Zij kunnen hun camper vaak zelf maar een aantal weken per jaar gebruiken en voor de rest staat hun camper stil. Bij Goboony vinden we dat zonde en daarom zorgen wij er met ons platform voor dat anderen ook gebruik kunnen maken van deze campers. De campers zijn allemaal APK gekeurd en hebben de juiste verzekering.

Op deze pagina vind je een overzicht van campers in Dordrecht. Mocht je hier geen geschikte camper vinden, neem dan een kijkje in de provincie Zuid-Holland. Zo zul je gegarandeerd een camper bij jou in de buurt vinden.

Lees meer …

Meer dan 25.750 huurders gingen je voor

Afgelopen weekend met de camper weg, een Citroën Jumpy. Keurig verzorgd en alles heel praktisch ingericht. Ik kreeg les in het ombouwen van dagstand naar nachtstand. Rustig en helder uitgelegd, bovendien lag er nog een map met uitleg. Dus als ik het vergeten zou zijn kon ik daar nog in kijken. De uitleg was echter zo helder dat vergeten er niet bij was. Eenmaal op de camperplaats in Ouddorp ( Zeeland, zeer keurig verzorgd )hebben we een plek uitgekozen en alles omgebouwd. Het waaide behoorlijk dus het dak laten zitten en niet omhoog gezet. Heeeeeerlijk geslapen op het bed ( ik hou van een stevige matras ). De volgende dag wilde we de kussens laten luchten, het regende echter dus zijn we op zoek gegaan naar een plek om droog te staan. We wisten niet zeker of we de parkeergarage in konden ( waarschijnlijk niet ). Even later was het toch droog dus alsnog de kussens gewoon buiten laten luchten; wel van de grond af. De dag verder aan het strand doorgebracht en het bed voor de helft opgeklapt zodat we toch nog wat ruimte hadden. Makkelijke maaltijd gehaald en op ons gemak zitten eten. Nog een nacht heerlijk geslapen en toen op naar huis. Eenmaal thuis alles schoon gemaakt en opgeruimd, nog even door de wasstraat waar je zelf mag wassen en daar ook al het zand uit de auto gezogen. Hij is eenvoudig schoon te maken omdat alles netjes is afgewerkt. Samen met Wim nog bekeken of we geen schade hadden gemaakt, gelukkig niet, de extra kilometers uitgerekend en inmiddels de borg minus de kilometers al terug. Goed geregeld via Goboony en Wim! Dank jullie wel. Een prima weekend gehad ondanks het stormachtige weer. Er is maar 1 ding dat ik niet prettig vond en dat was in Zeeland op de provinciale weg een vrachtwagen in tegengestelde richting tegen komen. Dan hoorde je binnen de flappen van het dak wapperen... Ik heb een paar keer gecontroleerd of het echt wel goed vast zat, het bleef echter eng ( wat mij betreft; en mede door de harde wind die er al stond ) Al met al een mooie ervaring rijker.

Maart 2021

 

Camperplaatsen in Dordrecht

In Dordrecht is van alles te zien en te doen en de stad grenst ook nog eens aan Nationaal Park de Biesbosch. Een ideale bestemming voor je camperreisje dus. Om je reisje compleet te maken kun je fijn overnachten op meerdere camperplaatsen in Dordrecht. Een zo’n camperplaats is de camperplaats bij Jachthaven Westergoot. Op deze camperplaats heb je een mooi overzicht over de jachthaven. Je bent vanaf de camperplaats snel in het centrum van Dordrecht maar ook in Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt vriendelijke ontvangen en de camperplaats heeft goede voorzieningen, al is vuilwater lozen helaas niet mogelijk. De camperplaats kost €12,- per nacht en het is absoluut een aanrader.

Bezienswaardigheden in Dordrecht

Er zijn vele bezienswaardigheden in Dordrecht. Het centrum is met haar oude kerken en mooie trapgevels net een openluchtmuseum. Hier komt cultuur en historie samen. Dit gebeurd ook in musea als het Boekdruk Museum Dordrecht en het Dordrechts Museum. Voor de kleintjes is Dordrecht ook leuk. Ze kunnen spelenderwijs de stad en de natuur ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Stadsboerderij? Of beklim de toren van de Grote Kerk, die schever staat dan de toren van Pisa. Ook leuk is een avontuur in de Biesbosch die je in het Biesboschcentrum start. De omgeving van Dordrecht is ook mooi. In de gehele provincie Zuid-Holland kun je eenvoudig lange wandelingen maken met de knooppunten van het wandelroutenetwerk. Je komt langs vele mooie paden en iconische plekjes in de regio, zoals de Biesbosch, Kinderdijk en de historische binnenstad van Dordrecht. Ook is er een Fietsknooppuntennetwerk. Als je graag de routes op papier wilt hebben, kun je ze kopen bij de VVV van Dordrecht. Hier vind je ook informatie over wat er allemaal nog meer te doen is.

Evenementen in Dordrecht

Wil je meer weten over evenementen in dordrecht, neem dan vooral een kijkje op de site van de VVV van Dordrecht. Hier vind je een actueel overzicht. Er is van alles te doen van tentoonstellingen tot muziekvoorstellingen en van antiekmarkten tot foodfestivals.