Camper huren in Dordrecht

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Annuleren

Dagprijs

Waar start je reis?

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Dordrecht

Een camper huren in Dordrecht is via Goboony een fluitje van een cent. De campers die je via Goboony kan huren worden verhuurd door particuliere eigenaren. Zij kunnen hun camper vaak zelf maar een aantal weken per jaar gebruiken en voor de rest staat hun camper stil. Bij Goboony vinden we dat zonde en daarom zorgen wij er met ons platform voor dat anderen ook gebruik kunnen maken van deze campers. De campers zijn allemaal APK gekeurd en hebben de juiste verzekering.

Op deze pagina vind je een overzicht van campers in Dordrecht. Mocht je hier geen geschikte camper vinden, neem dan een kijkje in de provincie Zuid-Holland. Zo zul je gegarandeerd een camper bij jou in de buurt vinden.

Lees meer …

Meer dan 20.000 huurders gingen je voor

Wat een avontuur! Om ons jubileum te vieren hebben Bob en ik de bus voor 2 nachten gehuurd, om ondanks de lockdown toch even er tussenuit te kunnen. Bij het ophalen van de bus kregen wij van Jurriën een uitgebreide uitleg over de werking van de bus en alle verborgen handigheidjes. Wat heel fijn was, want deze bus zit propvol functies die het heel comfortabel maken. Na een rondleiding hebben we samen een paar rondjes gereden om zeker te weten dat alles werkte (en Bob kon laten zien geen brokkenpiloot te zijn). De bus is 33 jaar oud, en dat was even wennen, maar ondanks de leeftijd reed de bus als een zonnetje. Even voorgloeien en hij start elke keer de eerste keer. Op de snelweg kan je lekker 100 rijden, geen probleem, maar vooral op de provinciale wegen en verborgen paadjes komt de bus echt tot z’n recht. Het schakelen is even wennen, net als de spiegels en de minder felle koplampen. De bus heeft 4 slaapplekken, we hebben én boven én beneden prima geslapen, maar als je met kinderen op pad gaat zou ik die lekker bovenin proppen. De slaapbank klapt super makkelijk uit, en binnen 5 minuutjes is het bed klaar en opgemaakt. De keuken is met 2 pitjes, een koelkast en stromend water meer dan genoeg om een maaltijd te bereiden, of water te koken voor een kopje koffie/thee. Er is een toilet aanwezig, wat heel fijn is, wij hebben hier geen gebruik van hoeven maken, op onze standplaats waren faciliteiten aanwezig. Mocht het regenen en je ‘s avonds een plasje willen doen is het wel een mooie toevoeging. De kachel was midden november erg fijn, en warmde de hele bus in een paar minuutjes op. We hebben het erg naar onze zin gehad. En het was tof dat jullie zo bereikbaar waren als wij vragen hadden. Dank jullie wel, Jurriën en Sander! Groetjes, Karen en Bob

November 2020

 

Camperplaatsen in Dordrecht

In Dordrecht is van alles te zien en te doen en de stad grenst ook nog eens aan Nationaal Park de Biesbosch. Een ideale bestemming voor je camperreisje dus. Om je reisje compleet te maken kun je fijn overnachten op meerdere camperplaatsen in Dordrecht. Een zo’n camperplaats is de camperplaats bij Jachthaven Westergoot. Op deze camperplaats heb je een mooi overzicht over de jachthaven. Je bent vanaf de camperplaats snel in het centrum van Dordrecht maar ook in Nationaal Park de Biesbosch. Je wordt vriendelijke ontvangen en de camperplaats heeft goede voorzieningen, al is vuilwater lozen helaas niet mogelijk. De camperplaats kost €12,- per nacht en het is absoluut een aanrader.

Bezienswaardigheden in Dordrecht

Er zijn vele bezienswaardigheden in Dordrecht. Het centrum is met haar oude kerken en mooie trapgevels net een openluchtmuseum. Hier komt cultuur en historie samen. Dit gebeurd ook in musea als het Boekdruk Museum Dordrecht en het Dordrechts Museum. Voor de kleintjes is Dordrecht ook leuk. Ze kunnen spelenderwijs de stad en de natuur ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan de Stadsboerderij? Of beklim de toren van de Grote Kerk, die schever staat dan de toren van Pisa. Ook leuk is een avontuur in de Biesbosch die je in het Biesboschcentrum start. De omgeving van Dordrecht is ook mooi. In de gehele provincie Zuid-Holland kun je eenvoudig lange wandelingen maken met de knooppunten van het wandelroutenetwerk. Je komt langs vele mooie paden en iconische plekjes in de regio, zoals de Biesbosch, Kinderdijk en de historische binnenstad van Dordrecht. Ook is er een Fietsknooppuntennetwerk. Als je graag de routes op papier wilt hebben, kun je ze kopen bij de VVV van Dordrecht. Hier vind je ook informatie over wat er allemaal nog meer te doen is.

Evenementen in Dordrecht

Wil je meer weten over evenementen in dordrecht, neem dan vooral een kijkje op de site van de VVV van Dordrecht. Hier vind je een actueel overzicht. Er is van alles te doen van tentoonstellingen tot muziekvoorstellingen en van antiekmarkten tot foodfestivals.