Camper huren in Helmond

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

  • Slechts 25% aanbetaling per boeking

Meer campers in Helmond en omgeving

Alle campers in Helmond

 

Camper huren in Helmond

Altijd al eens met een camper op vakantie willen gaan maar zelf niet in het bezit van een camper? Geen nood! Bij Goboony kun je gemakkelijk een camper huren in Helmond. Via ons platform worden campers aangeboden door particulieren die hun camper zal niet vaak genoeg kunnen gebruiken. Op die manier kan jij eenvoudig en veilig een camper huren bij jou in de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle campers in Helmond. Ook is het mogelijk om in de provincie Noord-Brabant te zoeken naar jouw ideale camper, want wat voor je camper je ook zoekt, we hebben het allemaal op ons platform.

Lees meer …

Meer dan 10.000 huurders gingen je voor

We hebben in de afgelopen twee weken, een mooie reis gemaakt naar Slovenië, Kroatië en Venetië, met zijn vijfjes, met de camper van Ans en Hedwy. We hadden 1 keer eerder met 'n camper gereisd, maar dat was alweer 10 jaar geleden (vrij onervaren dus). Ans en Hedwy hebben ons, ter kennismaking, heel gastvrij ontvangen en ons rustig alle ins en outs van de camper uitgelegd, inclusief een proefrit. Later hebben ze ons de informatie nog eens digitaal toegestuurd. Ze kennen de camper goed, omdat ze er zelf ook regelmatig mee weg gaan. De camper is mooi ruim, licht, overzichtelijk en schoon. Alles zit er wel op en aan, fijne geluidsboxjes overal, mooie lampjes, Senseo, achteruitkijkcamera, etc. De inventaris was compleet, er was weinig aan te vullen behalve natuurlijk eigen kleding, toiletspullen en proviand. Omdat je het bed boven de voorstoelen na het slapen weer naar boven klapt, is de camper heel ruimtelijk en heb je echt een mooie view door de voorruit. Dit maakte het reizen al heel mooi, zeker in de bergen in Oostenrijk. Onze tieners hadden alle ruimte achterin en konden zich goed vermaken. De camper rijdt prettig, hij heeft power en komt goed tegen de berg omhoog. Geen problemen gehad. Ans en Hedwy zijn zeer warm en zorgvuldig, er is hun veel aan gelegen je 'n mooie vakantie te bezorgen. We hielden onderweg contact en konden laagdrempelig met praktische vragen en mooie foto's bij hen terecht. Zij en hun goed onderhouden camper hebben een grote bijdrage geleverd aan onze mooie campervakantie. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen. Georgette, Michel en kids

Mei 2019

 

Camperplaats Helmond

Als je op vakantie gaat naar Helmond is het wel fijn om te kunnen overnachten op een camperplaats. Gelukkig is dat mogelijk want er is een mooie camperplaats in Helmond; Parking Beatrixlaan. Deze camperplaats is mooi en rustig en op loopafstand van het gezellige centrum. De camperplaats heeft verder geen voorzieningen, maar is wel erg relaxed en een overnachting kost maar €3,50. Dat is een prima prijs voor een camperplaats zo dicht bij het centrum.

Bezienswaardigheden in Helmond

Helmond is een stad middenin het groen en heeft mooie architectuur. Zo kun je bijna wel raden dat er dus vele mooie bezienswaardigheden in Helmond zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig kasteel, leuke winkels en heerlijke terrasjes aan het water? Maar dat is nog niet alles, want voor wie graag naar de sauna gaat is er Welness Helmond en voor de museumbezoekers onder ons biedt Helmond ook leuke opties. Zo zijn er het Gemeentemuseum Helmond, het Draaiorgelmuseum en het EDAH museum. Wil je meer informatie? Ga dan naar de VVV. Die is gevestigd op de begane grond van Bibliotheek Helmond aan de Watermolenwal 11.

Evenementen in Helmond

Er zijn een aantal leuke evenementen in Helmond. Met zo veel musea kun je hier vooral terecht voor een aantal leuke tentoonstellingen en exposities. Er is een wisselend aanbod dat je kunt vinden op de site van helmond.nl of op de site van de vvv. Een van de bekendste evenementen in Helmond is het Drakenbootfestival. Het Drakenbootfestival biedt een heel weekend lang actie, entertainment, cultuur en ontspanning zowel voor jong als voor oud. De drakenbootraces worden gehouden, maar er zijn ook veel andere leuke festiviteiten. Tijdens dit festival is ook Foodstock een plek waar iedereen die gek is op lekker eten terecht kan.