Camper huren Italië

Goboony is actief in een aantal landen, Italië is daar een van. Daardoor hebben we ook een ruim aanbod van campers in Italië. Vlieg er heen en geniet extra lang van La Dolce Vita!

Lees meer …

Meer dan 284.000 huurders gingen je voor

Waarom een camper huren in Italië via Goboony?

Het land van de wijn, pasta, pizza en de mooie steden en natuur. Wie wil dat nou niet met de camper ontdekken? Je kunt er vanuit Nederland naar toe rijden, maar je kunt ook gewoon een camper huren in Italië. Het scheelt je een aantal dagen reizen, komt niet in de problemen op de tolwegen en in de milieuzones van tussenliggende landen en kunt extra lang van Italië genieten. Vaak kun je er ook nog eens goedkoop en makkelijk naar toe vliegen.

Op deze pagina vind je een ruim aanbod van camper is in Italië. Mocht je graag een camper willen huren in Italië en kom je er niet helemaal uit door bijvoorbeeld een taalbarrière tussen jou en de verhuurder? Geen nood! Wij hebben drie native speakers op kantoor die je overal bij zullen willen helpen.

Reisinspiratie en tips

Onze blog staat vol inspiratie voor een camperreis door Italië. We hebben routes voor je uitgestippeld, mooie plekken voor je uitgezocht en handige informatie in kaart gebracht waardoor je niks anders hoeft te doen dan van je camperreis genieten.

Twee camperroutes door Italië

Zuid-Italië

Noord-Italië

Cultureel op camperavontuur

Milieusticker Italië

Verkeersregels Italië