Camper huren in Italië

0 Filters toegepast
Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

Camper huren Italië

Goboony is actief in een aantal landen, Italië is daar een van. Daardoor hebben we ook een ruim aanbod van campers in Italië. Vlieg er heen en geniet extra lang van La Dolce Vita!

Lees meer …

Meer dan 12.000 huurders gingen je voor

Joke

Het was van te voren duidelijk hoe de pechhulp door de verhuurder geregeld was. Dat gaf me een veilig gevoel.

Joke ging deze zomer op reis met een camper via Goboony.

Peter

Dankzij het Goform is het duidelijk wat de staat van het voertuig is op het moment dat je vertrekt. Dat voorkomt discussies achteraf.

Pieter heeft dit jaar 2 lange weekenden gecamperd via Goboony.

Waarom een camper huren in Italië via Goboony?

Het land van de wijn, pasta, pizza en de mooie steden en natuur. Wie wil dat nou niet met de camper ontdekken? Je kunt er vanuit Nederland naar toe rijden, maar je kunt ook gewoon een camper huren in Italië. Het scheelt je een aantal dagen reizen, komt niet in de problemen op de tolwegen en in de milieuzones van tussenliggende landen en kunt extra lang van Italië genieten. Vaak kun je er ook nog eens goedkoop en makkelijk naar toe vliegen.

Op deze pagina vind je een ruim aanbod van camper is in Italië. Mocht je graag een camper willen huren in Italië en kom je er niet helemaal uit door bijvoorbeeld een taalbarrière tussen jou en de verhuurder? Geen nood! Wij hebben drie native speakers op kantoor die je overal bij zullen willen helpen.

Reisinspiratie en tips

Onze blog staat vol inspiratie voor een camperreis door Italië. We hebben routes voor je uitgestippeld, mooie plekken voor je uitgezocht en handige informatie in kaart gebracht waardoor je niks anders hoeft te doen dan van je camperreis genieten.

Twee camperroutes door Italië

Zuid-Italië

Noord-Italië

Cultureel op camperavontuur

Milieusticker Italië

Verkeersregels Italië