Word een Goboony Affiliate Partner

Verdien geld door Goboony te delen
Verdien geld met jouw website
Plaats jouw unieke affiliate link op jouw favoriete kanalen.
Word affiliate partner in enkele kliks
Maak in een paar eenvoudige stappen jouw affiliate account en start direct met verdienen.
​​Geautomatiseerde betalingen
Inkomsten worden maandelijks automatisch naar je bankrekening overgemaakt.
Persoonlijke support
We zijn hier om je te helpen! Neem gerust contact met ons op als je ideeën hebt of ergens hulp bij kan gebruiken.

Share the Freedom met Goboony!

Waarom bijdragen aan de missie van Goboony?

Niets is mooier dan het avontuur tegemoet rijden. Toch staan er in Europa zo’n 2.4 miljoen campers gemiddeld 11 maanden per jaar stil. Door die stilstaande campers te delen, kunnen er meer camperliefhebbers genieten van een onvergetelijke roadtrip. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Wil jij onze liefde voor vrijheid en avontuur helpen verspreiden? Meld je dan aan als affiliate partner! Als Affiliate Partner van Goboony krijg je de kans om Goboony met jouw publiek te delen en daar geld mee te verdienen!

Hoe werkt ons affiliate programma?

1
Creëer een account in Tradedoubler via de aanmeldlink
2
Meld je aan voor ons programma door in Tradedoubler te zoeken naar Goboony (ID: 325839) bij 'alle programma’s'
3
Na goedkeuring krijg je toegang tot jouw unieke link, je kunt nu starten met het promoten van Goboony en beginnen met geld verdienen
4
Volg jouw resultaten live

Links werken op basis van een eerste klik. Als iemand op jouw unieke link klikt en een camper boekt, ontvang jij commissie.

Hoeveel kan ik verdienen?

Word een Goboony Affiliate Partner
Voor elke boeking die via jouw persoonlijke link wordt gemaakt, ontvang je een commissie van 5%, met de mogelijkheid om deze te verhogen op basis van jouw prestaties.
Op aanvraag voorzien we marketing banners en ander promotiemateriaal.
Heb je vragen of hulp nodig? Neem gerust contact op met verhuren@goboony.nl.

Goboony affiliate partners in de spotlight!

Onze partner Rentsy

Of je nu op zoek bent naar een weekendje weg, een lange roadtrip of een reis naar een festival, we hebben je gedekt. Met deze samenwerking tussen Rentsy en Goboony zijn we verheugd om onze klanten nog meer mogelijkheden te bieden middels ons affiliate programma en camperaars te helpen om het beste uit hun verhuur ervaring te halen.

Onze partner OutdoorOnly

OutdoorOnly en Goboony bundelen hun krachten om outdoor avonturen toegankelijker te maken dan ooit tevoren! Met de experts van OutdoorOnly in onvergetelijke outdoor ervaringen en Goboony's topkwaliteit campers, is er geen betere manier om het onbekende te verkennen en van de natuur te genieten. Ga op avontuur en ervaar de vrijheid van het buitenleven!

Onze partner Reisstel

De afgelopen 3 jaar hebben wij (Reisstel) de meest waanzinnige plekken ontdekt met onze camper ‘Fred’ en hebben we veel van onze volgers enthousiast kunnen maken voor het Vanlife! Dankzij onze leuke samenwerking wordt het voor iedereen gemakkelijk om zonder gedoe deze avonturen te beleven en te zien of het camperleven matcht. Of gewoon een gave roadtrip maken natuurlijk. Wij zijn fan!

Goboony is available in English as well.

Stay on Goboony.nl Go to Goboony.com