Camper huren in Roosendaal

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Roosendaal

Woon je in Roosendaal of in de omgeving en wil je een camper huren in Roosendaal? Dat kan, want ook hier heeft Goboony een groot aanbod van campers. Binnen korte tijd ben je in het prachtige Zeeland, maar je hoeft ook niet lang te reizen om de grens met België te passeren. Roosendaal is dus de ideale plek om een camper te huren en je vakantie te beginnen.

Op deze pagina kun je alle campers vinden die je in Roosendaal kunt huren. Deze campers zijn verzekerd en hebben een APK. Het belangrijkste wat deze campers hebben is een enthousiaste verhuurder. Deze verhuurder wil jou het ultieme gevoel van vrijheid laten ervaren en legt je uit hoe zijn of haar camper werkt. Wacht dus niet langer en boek snel jouw droomcamper!

Lees meer …

Meer dan 12.000 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Roosendaal

Als je een camper gehuurd hebt, dan is het tijd om te zoeken naar camperplaatsen in Roosendaal. Hier helpen wij jou graag mee en daarom hebben wij het een en ander voor je uitgezocht. Helaas zijn er (nog) geen camperplaatsen in Roosendaal. De lokale politiek is hier hard mee bezig, maar tot op heden is dit nog niet gerealiseerd. Voor een overnachting in de camper zal je dus een stukje moeten rijden.

  • Camping de Zonneland

In Nispen, vlakbij Roosendaal, is een camping waar je met de camper ook mag overnachten. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig en zo kan je genieten van de prachtige natuur. Voor een overnachting met de camper betaal je 22 euro. Via de N262 rijd je richting de Belgische grens naar Nispen.

Bezienswaardigheden in Roosendaal

Het nationaal voetbalmuseum is een leuke bezienswaardigheid in Roosendaal. Dit museum neemt je mee in het heden en verleden van de meest populaire sport van Nederland.
Voor 11 euro heb je toegang tot dit museum en kan je een echt stadion betreden om hier als echte profvoetballer een balletje te trappen. Erg leuk voor de kinderen en de papa’s onder ons!

Als je niet zo gek bent van voetbal, dan zijn er nog een hele hoop andere bezienswaardigheden in Roosendaal. Er zijn namelijk verschillende oude kerken in het centrum te vinden die erg leuk zijn om te bezoeken. Daarnaast kun je je heerlijk laten verwennen in een van de spa’s die Roosendaal rijk is.

Evenementen in Roosendaal

De jaarlijkse Zomermarkt in Roosendaal is een gezellig evenement! Deze tweedaagse markt is jaarlijks druk bezocht en een leuk dagje uit voor een breed publiek.
Op deze markt staan veel koopmannen die vol enthousiasme hun waren aan jou willen verkopen. Ook is er genoeg gelegenheid om een kop koffie in de zon te drinken op één van de terrasjes. Zo geniet je optimaal van het mooie Roosendaal!