Coronavirus: Lees hier over het reizen in een camper en andere informatie over COVID-19. Lees meer

Camper huren in Den Haag

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Den Haag

Wil je vertrouwd en snel jouw ideale camper huren in Den Haag? Goboony is het platform waarbij eigenaren van campers in contact komen met huurders. Omdat de campers worden aangeboden door particulieren, zijn er veel verschillende soorten campers te huur. Zo kun je kiezen uit buscampers, toer campers maar ook campers voor het hele gezin. Alle campers die aangeboden worden zijn verzekerd en hebben de APK keuring doorstaan.

Op deze pagina vind je alle campers die in Den Haag worden aangeboden. Daarnaast kan je ook verder in de provincie Zuid-Holland kijken om die droom camper te vinden.

Lees meer …

Meer dan 13.500 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Den Haag

Als je op vakantie gaat naar is het ook wel fijn om een goede plek te hebben waar je je camper neer kunt zetten. Daarom hebben wij een camperplaats in Den Haag voor je geselecteerd.  Minicamping Zwetzone ligt net iets buiten de stad, aan de rand van Wateringen. Op deze camping hebben ze vier verharde camperplaatsen, maar je stapt er uit op het gras. Als het weer het toelaat in de zomer kunnen campers tot 7 meter ook een plekje toegewezen krijgen op een kampeerplaats. Verder zijn alle campervoorzieningen aanwezig. Vergeet van tevoren niet even te informeren of er plek is!

Bezienswaardigheden in Den Haag

Den Haag sluit je voor altijd in je hart, want je vindt er het beste van twee werelden. Stad en strand, nieuwe stijlen en oude meesters, winkels en paleizen, exotische keuken en de Hollandse vishaven. Daarom zijn er heel wat bezienswaardigheden in Den Haag. Neem een kijkje op het binnenhof, bewonder oude meesterwerken in het Mauritshuis,  Ontdek het bijzondere verhaal achter het Vredespaleis, ga picknicken en wandelen in een van de mooie parken, neem surfles in Scheveningen of doe een kroegentochtje langs de strandtentjes.

Evenementen in Den Haag

Evenementen in Den Haag zijn altijd een feest. Ga eens uit je dak tijdens Nederlands grootste gratis muziekevent Parkpop, laat je vervoeren naar een ander continent op 's werelds grootste Euraziatische evenement, Tong Tong Fair en geniet van spectaculaire shows tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen.

Wil je weten wat er te beleven is in het weekend dat jij in Den Haag bent, raadpleeg dan even de actuele UIT agenda. Deze kun je vinden op de site van de This Is The Hague. Voor je het weet zit je bij een intiem huiskamerconcert, laat je je verwennen bij een dinnershow of zie je een mooie film in het Omniversum.