Camper huren bij Goboony

Bekend van

Waarom een camper huren via Goboony?

Grootste aanbod campers in Nederland
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Populaire campers

Alle campers

Meer dan 269.750 huurders gingen je al voor.

Dolly was dolle pret! Voor ons was dit de eerste keer dat we met z'n 4en in een camper gingen en via Goboony een camper huurden. Heerlijk ruime camper met goede en grote bedden. Ideaal voor ons gezin (2 volwassenen, twee kinderen van 11 en 9) en gezien onze lengte. Veel zitruimte en opbergruimte en door de zonnepanelen konden we vaak kiezen voor plaatsen zonder stroom (en dus ook vaak mooiere plaatsen!) Fijn dat alles er op en aan zit wat je nodig hebt. Kwestie van je eigen spullen inpakken en op pad! De eigenaren zijn erg vriendelijk, eerlijk en gemakkelijk te bereiken bij vragen. Zoals de advertentie zegt is Dolly niet de jongste meer. Dat merk je vooral in de snelheid en het lawaai bij het rijden. Zoals in de advertentie staat is de maximale snelheid rond de 95 km per uur. In de praktijk haal je dat meestal niet is onze ervaring. Zodra de weg iets omhoog gaat lever je veel snelheid in. Ze komt er heus wel, maar goed om rekening mee te houden. En niet alleen in bergachtig gebied, maar ook al in (licht) heuvelachtige streken. Wat betreft het geluid tijdens het rijden, het is natuurlijk persoonlijk, maar wij vonden het wel een behoorlijk luidruchtige tante ;) Een ander punt om rekening mee te houden is dat ze een behoorlijk dorstig typje is. Gemiddeld reden we 1 op 5. Met een range van ongeveer 260 km (op gas) sta je dus regelmatig bij een tankstation. De pluspunten compenseerden voor ons ruim deze minpunten. We zouden in de toekomst zeker weer voor Dolly kiezen, behalve wanneer we verder weg willen gaan of naar een meer heuvel/bergachtig gebied reizen.

Mei 2024

Camper huren? Bij Goboony ben je op de juiste plek

Bij Goboony ben je op de juiste plek om een camper te huren. Wij snappen helemaal dat jij ook eens die vrijheid van een camper wilt ervaren, maar (nog) niet je eigen camper wilt kopen. Een camper huren is dan natuurlijk de oplossing.

Het leuke van een camper huren via Goboony is dat je huurt van een particulier of lokale ondernemer bij jou in de buurt. Omdat je bij Goboony het grootste aanbod van Nederland vindt, is er altijd wel een mooie camper die bij jou past. De campers zijn veilig, APK gekeurd en goed verzekerd. We hechten sowieso veel waarde aan vertrouwen. Als huurder kun je rekenen op betrouwbare verhuurders en de verhuurder kan er natuurlijk op vertrouwen dat hij zijn camper meegeeft aan huurders die zuinig zijn op zijn of haar camper.

Als huurder sta je ook in contact met de verhuurder zelf. Als je een mooie camper hebt gevonden kun je een vrijblijvend huurverzoek doen, op die manier kom je met de verhuurder in contact. Jullie kunnen elkaar beter leren kennen in de persoonlijke chat, elkaars profielen bekijken en een afspraak maken om de camper eerst even te zien voordat je een reservering doet. Veel verhuurders vinden dat zelf ook fijn, zo zien ze alvast aan wie ze de camper uitlenen. Dit zorgt er voor dat het contact tijdens jouw vakantie erg goed is. Dat draagt bij aan het vakantieplezier en soms levert het nog leuke contacten op ook!

Verder dragen wij als Goboony natuurlijk ook ons steentje bij. De site is helder en duidelijk en de kleine lettertjes worden duidelijk weergegeven. Het betaalproces is veilig en ook staat ons supportteam voor je klaar via zowel de telefoon op 085 401 68 32 als via het help center. Lees ook even onze 'Hoe werkt huren' pagina na en de FAQ’s voor reizigers.