De Goboony e-book bibliotheek

Om de vrijheid van camperreizen te kunnen delen, moeten we eerst onze kennis delen! Al deze e-books zijn gratis te downloaden en bevatten tips, advies van medereizigers, routes en meer. Pak een kop koffie, download een e-book en laat de reislust het overnemen...

Op reis in een camper met je hond

Een vakantie op de planning betekende voorheen vooral op zoek gaan naar de juiste kennel of een telefoontje naar je favoriete hondenoppas. Gelukkig is het aanbod van hondvriendelijke huurcampers ongelofelijk gegroeid de afgelopen jaren! Een camper is een geweldige manier om je hond mee te nemen op vakantie, omdat het de ruimte en vrijheid biedt om de perfecte vakantie samen te stellen voor jezelf en je trouwe viervoeter. We hebben alles wat je moet weten over het reizen in een camper met een hond voor jou op een rijtje gezet in dit e-book, zodat jullie je kunnen verheugen op de prachtige camperreis die voor jullie in het verschiet ligt.

Download jouw gratis e-book

Met de camper naar Duitsland

Met de camper naar Duitsland is tof! Het land is dichtbij en super gevarieerd. De mooie steden, de prachtige natuurgebieden en de vele kastelen zijn nog maar een paar redenen om een reis te maken door ons buurland. Om optimaal te kunnen genieten van je campervakantie in Duitsland, hebben we dit e-book samengesteld. Het staat boordevol informatie over praktische zaken. Daarnaast we hebben zes camperroutes voor je uitgestippeld.

Download jouw gratis e-book

Met de camper naar Noorwegen

In een mooi rondje van 1719 km ontdek je verschillende Noorse steden, prachtige omgevingen, fjorden en kusten. De route is ideaal voor een reisduur van tussen de 10 tot 24 dagen, afhankelijk van het aantal km’s dat afgelegd wordt per dag en hoelang je op dezelfde bestemming blijft. Dus waar wacht je nog op?

Download jouw gratis e-book

Camperreizen met de kinderen

Zit je erover na te denken om samen met je gezin op camperreis te gaan? Fantastisch! Reizen met kinderen is zo verrijkend dat we het iedereen aanraden. Even weg van de sleur en vooral: quality time doorbrengen met elkaar. Genieten van al het moois om je heen! Ver weg van alle drukke luchthavens, want jullie avontuur begint gewoon bij de voordeur. Kijk je er al naar uit? 

Download jouw gratis e-book

35 camperplaatsen en campings aan zee

Heb je wel eens met een camper langs de kust gereisd, dan weet je dat dit een heerlijke ervaring is. Toch blijft de zoektocht naar de mooiste camperplaats aan zee nog wel een beetje lastig. Daarom hebben we in dit e-book de 35 mooiste campings en camperplaatsen in Europa aan zee samengesteld.

Download jouw gratis e-book

Camperreizen door België

Iedere camperaar zou eens een camperreis door België moeten maken! Het land is misschien maar klein, maar er is van alles te zien, doen en beleven. Om optimaal te kunnen genieten van je campervakantie hebben we dit e-book samengesteld. Het staat boordevol informatie over praktische zaken, we hebben een aantal camperroutes voor je uitgestippeld en we tippen een aantal heel mooie plekken!

Download jouw gratis e-book