Waarom zijn we goboony gestart?

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van de cultuur, zelf bepalen waar je heen gaat: tijdens een campervakantie ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met Goboony willen we iedereen de mogelijkheid geven om zelf het avontuur aan te gaan, of het avontuur met anderen te delen.

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers bij elkaar komen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt: bij Goboony ben je aan het juiste adres.

Het Team

 • Mark

  Mark de Vos

  Co–founder

  Kocht twee campers die om onverklaarbare redenen regelmatig niet gebruikt werden en bedacht daarom Goboony. Was commercieel directeur van een automotive groep, later consultant om bedrijven te helpen bij groei. Heeft een vlotte babbel, ziet het leven vrij zonnig in en doet graag vijftien dingen tegelijk.

 • Foppe

  Foppe Mijnlieff

  Co–founder

  Het creatieve brein achter Goboony. Is helemaal thuis in de online wereld, heeft meerdere startups geholpen om van een idee tot levensvatbaar product te komen: he gets shit done! Maar hij is ook regelmatig achter de piano te vinden en als de zon schijnt zit hij waarschijnlijk op een zeilboot.

 • Nicolas

  Nicolas Koenig

  CTO

  Weet echt alles over moeilijke codes en ingewikkelde systemen. Alle technische vernuftigheidjes op de site komen van zijn hand. Elke dag horen we van hem “hebben jullie dit al gezien op de site?”. Heeft de unieke gave om de vertaalslag van wat klanten willen om te zetten in handige systemen.

 • Werner

  Werner van den Bergh

  COO

  De man van onze operations. Ooit begonnen bij Goboony als stagiair, inmiddels uitgegroeid tot de man verantwoordelijk voor alle operations en support binnen Goboony. Daarnaast is Werner ook onze growth hacker en zorgt er voor dat onze gebruikers de beste ervaring hebben.

 • Dirk

  Dirk Rezelman

  Country Manager Nederland

  Continu bezig met het reilen en zeilen van al onze verhuurders in Nederland. De kans is groot dat Dirk ook de telefoon opneemt als je naar het kantoor belt. Dirk is altijd in voor een vriendelijk praatje met onze huurders en verhuurders. #funfact Dirk maakt echt hele gave theaterstukken.

 • Tessa

  Tessa Akse

  Head of Community & Social Media

  Tessa heeft het ultieme vrijheidsgevoel ervaren tijdens haar backpacktrip door Indonesië vorig jaar. Na haar studie communicatie is ze nu werkzaam bij Goboony en daar is ze verantwoordelijk voor alle content en e-mail marketing. Haar droom is op wereldreis met een camper!

 • Sophie

  Sophie Schermer Voest

  Marketing & PR

  Sophie houdt zich bij Goboony bezig met PR en marketing. Haar mooiste reis was naar Colombia en de San Blas eilanden eind vorig jaar. Zien waar de dag je brengt en geen verplichtingen hebben geven haar het ultieme gevoel van vrijheid. Bestemmingen als Zuid-Afrika en Namibië staan nog op haar bucketlist om te bezoeken!

 • Bente

  Bente Oorsprong

  Marketing Intelligence Expert

  Bente is een echte avonturier. Ze heeft al talloze reizen gemaakt en het ultieme vrijheidsgevoel kwam bij haar boven toen ze de Preikestolen in Noorwegen beklom vorig jaar! Bij Goboony is ze verantwoordelijk voor het analyseren van onze data, zodat we onze marketing kunnen optimaliseren. Haar droomreis is naar Zuid-Amerika om de Galapagos eilanden te bewonderen.

 • Hielke

  Hielke Koopstra

  In-House Developer

  Hielke is onze In-House Developer, geen enkel stukje code is voor hem onbekend. Tevens draagt hij ook zijn steentje bij aan de Support. In Europa is hij al in vele landen geweest, van Portugal tot Tsjechië. Zijn ultieme doel is het maken van een rondreis van Oost naar West-Amerika of door het verre Japan. Tot die tijd blijft hij in Europa en sluit hij de vakantie af op de camping om zijn eend te bezoeken.

 • Jake

  Jake Stone

  Country Manager Groot Britannië

  Met een passie voor reizen en talen wil Jake de vrijheid van Goboony overbrengen in Engeland. Hij is verantwoordelijk voor online marketing, social media en customer support voor Groot Britannie en beheert de Engelse website. Zijn ideale vakantie is de wereld verkennen met een camper, vergezeld met zijn snowboard of surfboard.

 • Judith

  Judith Kortekaas

  Analytics and Support assistant Manager

  Judith houdt zich bij Goboony vooral bezig met het vinden van nieuwe verhuurders in de Engelstalige markt en hen zo goed mogelijk supporten. Stedentrips maken en zeilen geven haar een echt vrijheidsgevoel! Zuid-Amerika bezoeken of op roadtrip met vrienden zijn reizen die Judith nog graag een keer wil maken!

 • Bibianne

  Bibianne Aalders

  Community Manager Italië

  Bibianne maakt deel uit van team Italië. Met haar studie interculturele communicatie en de 4 talen die ze spreekt, weet ze als geen ander hoe er gecommuniceerd moet worden tussen verschillende culturen. Haar ultieme vrijheidsgevoel is keer op keer nieuwe plekken en landen bezoeken. Een wereldreis maken is dan ook haar grote droom!

 • Matteo

  Matteo Lattanzi

  Country Manager Italië

  Matteo is verantwoordelijk voor onze Italiaanse website en markt. Hij heeft zelf Australië met een camper ontdekt en is sindsdien verslaafd aan het camperen.

 • Virginie

  Virginie Delporte

  Country Manager Zweden

  Voordat ze lid werd van de Goboonyfamilie, werkte Virginie in venture capital en coachte zij honderden startups. Business development is haar tweede natuur. Bij Goboony is internationale expansie haar missie. Ze is een echte globetrotter en heeft vele reizen gemaakt in campers, van de Poolcirkel tot Dracula’s woonplaats in de Karpaten. Toch voelt zij zich pas echt vrij wanneer ze plezier heeft in haar werk.

 • Jeroen

  Jeroen Ducorney

  Country Manager België

  Jeroen is student Automotive Business Management. Bij Goboony houdt hij zich bezig met het vergroten van de naamsbekendheid op de Belgische markt. Het vrijheidsgevoel ervaart hij door te reizen in oldtimers afkomstig uit een bepaald land. Zo reist hij door Italië in een Fiat500 of door Engeland in een Triumph Spitfire!

 • Margje

  Margje Hoogland

  Communicatie & Content

  Na haar studie Communicatie is Margje nu werkzaam bij Goboony. Ze houdt zich vooral bezig met het creëren van content. Ze heeft een grote liefde voor Latijns Amerika, maar vindt eigenlijk de hele wereld mooi. Liften geeft haar een ultiem gevoel van vrijheid. Ze hoopt ooit nog eens mee te liften met een camper.

 • Myrthe

  Myrthe Bosboom

  Support asisstant Manager

  Myrthe is sinds kort trotse eigenaar van haar nieuwe camper. Aankomende zomer gaat zij de ultieme vrijheid ervaren tijdens een roadtrip in Frankrijk. Bij Goboony houdt zij zich bezig met de Nederlandse customer support en helpt huurders en verhuurders alles zo goed mogelijk te laten verlopen op het platform. Noorwegen, Schotland en Canada staan hoog op haar bucketlist.

Wat betekent de naam goboony?

‘In the boonies’ is een Nieuw-Zeelandse uitspraak voor ‘trek eropuit, ga je eigen weg en laat je vooral door niemand leiden’. Dat is precies het gevoel dat je ervaart als je met een camper op reis gaat. Tel dit op bij twee enorm enthousiaste reis- en camperfanaten, Mark en Foppe (founders van Goboony), die elkaar leerden kennen tijdens een camperreis in Nieuw-Zeeland en het idee voor Goboony is geboren.