Waarom zijn we goboony gestart?

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van de cultuur, zelf bepalen waar je heen gaat: tijdens een campervakantie ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met Goboony willen we iedereen de mogelijkheid geven om zelf het avontuur aan te gaan, of het avontuur met anderen te delen.

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers bij elkaar komen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt: bij Goboony ben je aan het juiste adres.

Het Team

 • Mark

  Mark de Vos

  Co–founder

  Kocht twee campers die om onverklaarbare redenen regelmatig niet gebruikt werden en bedacht daarom Goboony. Was commercieel directeur van een automotive groep, later consultant om bedrijven te helpen bij groei. Heeft een vlotte babbel, ziet het leven zonnig in en zit regelmatig met zijn gezin in de boony.

 • Foppe

  Foppe Mijnlieff

  Co–founder

  Het creatieve brein achter Goboony. Is helemaal thuis in de online wereld, heeft meerdere startups geholpen om van een idee tot levensvatbaar product te komen: he’s getting things done! Hij is regelmatig achter de piano te vinden en als de zon schijnt zit hij waarschijnlijk 'in the boonies'. Practise what you preach!

 • Nicolas

  Nicolas Koenig

  Head of Development

  Als Head of Development heeft Nicolas het Goboony platform ontwikkeld. Alle technische vernuftigheidjes op de site komen van zijn hand. Elke dag horen we van hem “hebben jullie dit al gezien op de site?”. Heeft de unieke gave om de vertaalslag van wat klanten willen om te zetten in handige systemen.

 • William

  William van Tienen

  COO

  William werkt samen met de verschillende teamleden om de community van campers te laten groeien, boekingen te realiseren en ook hij zorgt er voor dat het team altijd klaar staat voor de verhuurders en huurders. Samen met Margje is hij trotse eigenaar van een VW T3

 • Dorit

  Dorit Sorger

  Financial Controller

  Dorit is onze financiële controller. Ze beheert de financiële administratie. Nieuwe plekken ontdekken met een camper of een zeilboot geeft haar het ultieme gevoel van vrijheid. Haar meest memorabele reizen zijn een reis door Cuba en een camperreis door Australië en Nieuw-Zeeland.

 • Werner

  Werner van den Bergh

  Head of Digital Marketing

  Ooit begonnen bij Goboony als stagiair, inmiddels uitgegroeid tot Head of Digital Marketing. Daarnaast is Werner ook onze growth hacker en zorgt ervoor dat onze gebruikers de beste ervaring hebben. De ultieme vrijheid heeft hij ervaren tijdens een reis door India, waar hij ons nog vaak iets over verteld.

 • Maikel

  Maikel Koopman

  Front-end Developer

  Na vele wereldreizen gemaakt te hebben, kocht Maikel in 2018 zijn eerste camper. Sindsdien is hij het grootste gedeelte van het jaar in the boonies. Dagelijks werkt vanaf de mooiste plekjes in Europa aan het verbeteren van de gebruikersinterface van het Goboony platform.

 • Jeroen

  Jeroen Ducorney

  Country Manager BE

  Jeroen is verantwoordelijk voor de Belgische markt bij Goboony. Via partnerships en een ondernemende drive schaalt hij zijn markt. Het vrijheidsgevoel ervaart hij door te reizen in oldtimers afkomstig uit een bepaald land. Zo reist hij door Italië in een Fiat 500 of door Engeland in een Triumph Spitfire!

 • Jake

  Jake Stone

  Country Manager UK

  Met een passie voor reizen en talen wil Jake de vrijheid van Goboony overbrengen in Engeland. Hij is verantwoordelijk voor het Engelse team. Zijn ideale vakantie is de wereld verkennen met een camper, vergezeld met zijn snowboard of surfboard. Maar van backpacken in Australië, Japan en Thailand met zijn vriendin wordt hij ook heel gelukkig.

 • Luca

  Luca Galli

  Country Manager IT

  Luca is Country Manager Italië. Zijn favoriete moment is die eerste duik in de zee aan het begin van de zomer. Hij heeft mooie reizen gemaakt door Thailand en langs de westkust van Italië. Hij zou graag naar Sicilië en Sardinië en Midden- en Zuid-Amerika gaan.

 • Fleurine

  Fleurine Tideman

  Content & Community Manager UK

  Fleurine is Content & Community Manager UK. Haar mooiste reizen waren door Centraal- en Zuid Azië. Ze hoopt snel weer eens terug te gaan naar Nepal om de Everest Base Camp trek te doen. Ultieme vrijheid ervaart ze als ze reist zonder plan, uitgestippelde routes en al geboekte tickets. Een camper huren vanuit Nederland en vanaf daar het continent overtrekken bijvoorbeeld.

 • Laura

  Laura Willis

  Customer Care Assistant UK

  Als Laura niet bezig is met het helpen van de huurders en verhuurders in de UK, geniet ze van reizen en thee drinken. Haar favoriete reismoment? Het bezoeken van de theeplantages in Hangzo en Tongli, het dorp gebouwd op water. Ze hoopt dat Vietnam haar volgende reisbestemming wordt!

 • Mattia

  Mattia Coin

  Customer Care Officer Italy

  Mattia heeft van jongs af aan graag gereisd om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Zijn droom is om Japan en de meeste oostelijke landen te bezoeken. Voor hem is er geen grotere vrijheid dan zonder gedachten reizen en het pad te volgen dat hem het meest inspireert. Om deze reden is Mattia erg gehecht aan de kwaliteit van de reizen van onze Goonies. Hij werkt hard om hen de best mogelijke ervaring te garanderen.

 • Roberta

  Roberta Derosa

  Marketing & Communication Manager IT

  Roberta helpt bij de marketing-/communicatie van IT. Ze houdt van fotografie, schrijven, koken en reizen en dit zijn de dingen die haar een vrij gevoel geven. De meest memorabele reis was een roadtrip in Spanje. Ze wil nog naar Indonesië en Japan.

 • Gintare

  Gintare Klim

  Data Analyst

  Gintare draagt bij aan het Goboony team als data analist. Ze voelt zich vrij wanneer ze haar angsten overwint en constant dingen doet die buiten haar comfortzone liggen. De mooiste reis die ze ooit heeft gemaakt, is een reis naar het Tatragebergte in Polen. Ze wil nog graag naar Argentinië.

 • Virginie

  Virginie Delporte

  Talent Acquisition Partner

  Voordat ze lid werd van de Goboonyfamilie, werkte Virginie in venture capital en coachte zij honderden startups. Business development is haar tweede natuur. Ze is een echte globetrotter en heeft vele reizen gemaakt in campers, van de Poolcirkel tot Dracula’s woonplaats in de Karpaten.

 • Tobias

  Tobias Stroek

  Country Manager NL

  Tobias is Country Manager NL en daarmee verantwoordelijk voor de groei van de Nederlandse markt. Samen met zijn team verbindt hij duizenden huurders en verhuurders, met prachtige reizen als uitkomst. Zelf is hij regelmatig in Zwitserland te vinden en maakte recent nog een prachtige roadtrip door de Balkan.

 • Cherelle

  Cherelle de Graaf

  Content Marketeer NL & BE

  Cherelle is Content Marketeer NL & BE. Ze schrijft graag verhalen, het liefst over de reizen die ze maakt. Een avontuur dat nog gemaakt moet worden, is een camperreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Met een surfplank op het dak en een camera om haar nek!

Advisory Board

 • Stan

  Stan Stolwerk

  Directeur NKC (Europa's grootste camperclub)

  Binnen de NKC is Stan als directeur verantwoordelijk voor visie- en strategie ontwikkeling. Community building en User data zijn essentieel bij het binden en verleiden van de consument. Stan is inspirator, een verbinder en geeft mensen in zijn team vrijheid en verantwoordelijkheid: cruciaal voor succes. Met zijn netwerk en kennis van de markt helpt Stan binnen de Advisory board om Goboony naar de next level te tillen.

Wat betekent de naam goboony?

‘In the boonies’ is een Nieuw-Zeelandse uitspraak voor ‘trek eropuit, ga je eigen weg en laat je vooral door niemand leiden’. Dat is precies het gevoel dat je ervaart als je met een camper op reis gaat. Tel dit op bij twee enorm enthousiaste reis- en camperfanaten, Mark en Foppe (founders van Goboony), die elkaar leerden kennen tijdens een camperreis in Nieuw-Zeeland en het idee voor Goboony is geboren.

Goboony support office

Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Nederland

085 401 68 32 support@goboony.com

KvK-nummer: 62857452
BTW-nummer: NL854986285B01