Nothing beats the adventure
of the open road

Op weg om 1 miljoen mensen per jaar een roadtrip-avontuur door Europa te geven

Niets is mooier dan het avontuur tegemoet rijden. Maar waarom staan er dan in Europa zo’n 2.4 miljoen campers gemiddeld 11 maanden per jaar stil?

De ultieme vrijheid van een camperreis ervaren klinkt misschien als een droom, maar campers zijn doorgaans erg kostbaar of een gedoe om online te huren. Daarom is Goboony in het leven is geroepen: een win-win online platform waarin lokale campereigenaren en reizigers die op zoek zijn naar het ultieme #vanlife avontuur bij elkaar worden gebracht. Het is onze missie om in 2025 jaarlijks 1 miljoen mensen in Europa de ultieme vrijheid van het reizen met een camper te laten ervaren.

Goboony kernwaarden

Vrijheid

We zijn nieuwsgierig, hebben lief en moedigen het avontuur aan. We respecteren en waarderen elkaar. We werken zelfstandig en met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. We geven elkaar genoeg vrijheid om je eigen pad te kiezen.

Delen

We verbinden mensen. Ons platform en de organisatie draait om mensen. We gaan verspilling tegen door gebruik te maken van wat er al beschikbaar is. We proberen de wereld een stukje duurzamer te maken. We vinden het leuk om nieuwe dingen te leren en delen proactief onze kennis met elkaar.

Samen

We maken lol samen. We zijn behulpzaam en loyaal richting onze klanten en elkaar. We zijn constructief en transparant in alles wat we doen.

Ondernemen

We zijn ondernemend, ambitieus en denken in mogelijkheden. We denken groot en altijd een stap vooruit. We handelen snel door te versimpelen. We werken hard om dingen voor elkaar te krijgen.

Hoe Goboony begon...

In 2011 maakte Mark de Vos een camperreis door Nieuw-Zeeland met zijn vrouw en twee kinderen, op dat moment 4 maanden en bijna 2 jaar oud. Ergens op de weg van noord naar zuid, in de middle of nowhere, stuit hij op de Nederlander Foppe Mijnlieff die op dat moment hetzelfde doet in tegengestelde richting met zijn vrouw en kinderen van dezelfde leeftijd. Letterlijk in de zandbak van een leuke camping raken de gezinnen aan de praat. Met een gedeelde liefde voor avontuur klikt het direct. Jaren later zou deze ontmoeting leiden tot Europa’s snelst groeiende deelplatform voor camperliefhebbers, maar dat wisten ze toen nog niet.

Wat betekent de naam Goboony eigenlijk?

I am in the boonies

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar onze naam. Dit is namelijk best een goed kampvuurverhaal!

Lees hier waar de naam Goboony vandaan komt

Het Goboony team

Goboony Team

Ons snelgroeiende team van internationale werknemers speelt een cruciale rol in ons succes. We willen camperen in Europa toegankelijker maken, dus het is heel belangrijk dat we verschillende culturen leren begrijpen! Onze werknemers komen dan ook uit verschillende delen van Europa. We zijn trouwens niet alleen internationaal, maar ook slim, snel denkend, uitdagend, cultureel en maken heerlijke broodjes tijdens de vrijdagmiddag lunch. Onze ambitie is om in 2025 1 miljoen mensen per jaar de ultieme vrijheid van een camperreis te laten ervaren. Kun jij ons daarbij helpen?

Kom bij ons werken!

Ontmoet ons management team

Mark
Mark de Vos
Co–founder & CEO
Foppe
Foppe Mijnlieff
Co–founder & CMO
Nicolas
Nicolas Koenig
Chief Technology Officer
William
William van Tienen
Chief Growth Officer
Jeroen
Jeroen Ducorney
Chief Commercial Officer

Vrienden van Goboony

Delen doe je met je vrienden. Met trots vertellen we iets over onze vrienden!

Bekijk ze hier

In het nieuws

Goboony support office

Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht, Nederland

KvK-nummer: 62857452
BTW-nummer: NL854986285B01