Met de camper naar de Noordkaap

8 februari 2017 in Bestemmingen, Ervaringen, Noorwegen & Camperreisverhalen

Michiel en Sandra maakten samen met hun hond(je) Chivas een schitterende campertrip vanuit Nederland, via Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen naar de Noordkaap en terug. Helaas kun je niet het hele jaar op vakantie met de camper en daarom besloten ze om hun camper te verhuren via Goboony. Nu kunnen anderen dus ook hun camper huren om een avontuurlijke reis te maken door Scandinavië of door andere delen van Europa. Sharing the freedom!

Vanuit Nederland, via Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen met de camper naar de Noordkaap en terug

Op hun geweldige reis door Scandinavië verkennen Michiel en Sandra het natuurschoon van Denemarken, Zweden en Noorwegen. Deze avontuurlijke roadtrip brengt hen langs adembenemende fjorden, romantische spiegelende meren en uitgestrekte bossen. Maar ook was er de gelegenheid om lekker te zonnen op het strand, zijn er walvissen en elanden gespot, en werd Stockholm verkend op de elektrische fiets. “We hebben tijdens onze vakantie genoten van het overweldigende natuurschoon, de indrukwekkende vergezichten, de avontuurlijke omgeving, het dierenleven op land en zee, van de reis en van elkaar.” Wie wil dat nou niet?!

Goboony camper noordkaap bergen zee natuur.jpg

Een huurder wil een complete camper huren

Voor dat Michiel en Sandra aan hun reis begonnen hebben ze hun camper helemaal klaar gemaakt voor hun reis door Scandinavië. Er werd werkelijk aan alles gedacht zodat de camper zonder zorgen op reis kon. Ook wanneer ze de camper verhuren is het belangrijk dat de camper goed is uitgerust en volledig rijklaar staat. Daarom zorgen Michiel en Sandra voor een volle tank diesel, gevulde gastanks, gereinigde schoonwaterleidingen, schoon water en een volledige uitrusting van keukenbenodigdheden tot kampeermeubilair en veel handige extra's. “Het is voor iedere vakantieganger een geweldig moment wanneer ze vol vakantie enthousiasme hun glanzende camper voor het eerst zien klaarstaan en het is net zo leuk als ze vol enthousiasme en verhalen terugkomen.”

Goboony blog noordkaap bergen gras camper natuur

Waarom je camper verhuren via Goboony?

Ook Michiel en Sandra kunnen niet het gehele jaar genieten van hun camper en daarom hebben ze besloten om hun camper via Goboony te delen met anderen. Verder is een goed onderhouden camper een flinke kostenpost en daarom kozen Michiel en Sandra voor de particuliere verhuur. “Het afhandelen van de boeking, het incasseren van de huursom en dergelijke moest voor ons eenvoudig en zonder risico’s zijn” aldus Michiel. Na een aantal professionele verhuurbemiddelaars te hebben bekeken kwamen ze uit bij Goboony. “Achteraf een uitstekende keus. Goboony staat bekend als zeer betrouwbaar en heeft een goede naam.”

Goboony camper noordkaap strand zee bergen lucht

Een goede advertentie leidt tot het verhuren van je camper

Het is belangrijk om de huurders van je camper zo goed mogelijk te informeren en daarom hebben Michiel en Sandra veel aandacht besteed aan goede en overzichtelijke foto’s van hun camper. Verder hebben ze aandacht besteed aan het gedetailleerd beschrijven van alles wat er op of aan de camper te vinden is. Om het de huurders makkelijk te maken ligt er in de camper een informatiemap met instructies en andere belangrijke documenten. Dat er veel interesse is in de camper blijkt wel aan het feit dat de camper afgelopen jaar al vijf keer verhuurd is en ook dit jaar belooft het druk te worden. De eerste aanvragen zijn al binnen.

Goboony camper noordkaap weg zee bergen sneeuw

Word jij nou ook helemaal enthousiast van het verhaal van Michiel en Sandra? Lees dan hun uitgebreide reisverslag op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook zelf een camper huren en op avontuur gaan door Duitsland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. LETSGOBOONY!