Ervaar de vrijheid van een camperreis

Ga ook op reis met een unieke camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Hoe vind je de perfecte camper bij jou in de buurt?

Je kunt bij Goboony kiezen uit duizenden campers. Er zit dus altijd wel een mooie camper voor jou bij. De meeste campers worden verhuurd door particulieren bij jou in de buurt.

We raden je aan om vooral gebruik te maken van de filters. Je kunt zo bijvoorbeeld selecteren op hondvriendelijke campers, of campers met een douche, isofix of achteruitrijcamera. Heb je nog een vraag over de camper? Dan kun je eenvoudig een berichtje sturen naar de eigenaar. Klaar om te boeken? Stuur dan je huurverzoek. Samen met de eigenaar kun je natuurlijk ook nog de nodige praktische zaken afstemmen, zoals de ophaaltijd of waar je je auto kunt laten tijdens je vakantie.

Zoek je favoriete camper

Maak kennis met onze verhuurders

Meer dan 4000 Nederlandse eigenaren delen hun camper op Goboony. Mocht je je reis willen beginnen in een ander land kan dat ook. Over heel Europa verspreid vind je bij Goboony meer dan 10.000 campers.

Opgericht door camperliefhebbers

Meer over Goboony

Mark & Foppe zijn Goboony begonnen in 2015 met als doel iedereen de vrijheid te laten ervaren van een campervakantie. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een van de grootste camper communities van Europa en is actief in 6 landen. Op het hoofdkantoor in Utrecht werkt inmiddels een groot internationaal team met als doel iedereen een leuke campervakantie ervaring te bezorgen.

Meer over Goboony

Goboony is available in English as well.

Stay on Goboony.nl Go to Goboony.com