Ervaar de vrijheid van een campervakantie

Ga voordelig op vakantie met een unieke camper!

COVID-19: Boek met een gerust hart je camper

Met een camper kun je bijna altijd op reis. Mocht je toch niet op pad kunnen, dan kun je tot 24 uur voor vertrek je boeking annuleren, of gratis omboeken. Bekijk de voorwaarden hier, of bekijk direct de beschikbare campers.

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod campers in Nederland
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
085 401 68 32
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Wat is Goboony, en waar komen al die campers vandaan?

Je kunt bij Goboony kiezen uit duizenden campers. Er zit dus altijd wel een mooie camper voor jou bij. Deze campers worden grotendeels verhuurd door particulieren bij jou in de buurt. Goboony heeft de afgelopen jaren een grote community opgebouwd van vrolijke, vriendelijke en avontuurlijke campereigenaren die hun camper graag met jou delen.

Zoek je favoriete camper

Maak kennis met onze verhuurders en neem een kijkje in hun camper

Naast Arjen, Marinus, Alert en John zijn er nog 1900 andere super aardige en buitengewoon leuke camper eigenaren die graag hun camper met jou delen. Neem gerust even een kijkje op onze website.

Opgericht door camperliefhebbers

Meer over Goboony

Mark & Foppe zijn Goboony begonnen in 2015 met als doel iedereen de vrijheid te laten ervaren van een campervakantie. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een van de grootste camper communities van Europa en is actief in 4 landen. Op het hoofdkantoor in Utrecht werkt inmiddels een groot internationaal team met als doel iedereen een leuke campervakantie ervaring te bezorgen.