Camper huren in Tilburg

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Tilburg

Heb je plannen om met een camper op vakantie te gaan of wil je een weekend weg waarbij een camper wel heel handig is? Huur dan een camper bij Goboony. Goboony is een platform waarbij particuliere bezitters hun camper aan kunnen bieden voor de verhuur, zo kun je eenvoudig en veilig een camper huren bij jou in de buurt.

Op deze pagina vind je alle campers in Tilburg. Verder is het ook mogelijk om specifiek in de provincie Noord-Brabant te zoeken naar jouw ideale camper. Of je nu op zoek bent naar een kleine buscamper of een grotere gezinscamper we hebben het allemaal op ons platform.

Lees meer …

Meer dan 13.500 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Tilburg

Camperplaatsen in Tilburg zijn er helaas niet. Wel heb je camperplaatsen en campings in de omgeving. Een mooi camping is bijvoorbeeld Minicamping De Kleine Abtshoeve. Deze minicamping is in Oosterhout en is een absolute aanrader. De verharde plaatsen zijn royaal en verzorgd, voorzien van water en stroom en er is een afvoer op de plaats. Het sanitair is top en super schoon. Ook is het bijbehorende eetcafe hartstikke gezellig.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Bezienswaardigheden zijn er in Tilburg meer dan genoeg. Het is een veelzijdige stad dat voor iedereen wat te bieden heeft! Tilburg is een verrassende en inspirerende stad met spraakmakende kunst en een opsomming aan cultureel erfgoed. Een voorbeeld daarvan is het Paleis-Raadhuis dat in opdracht van Koning Willem II is gebouwd. Het paleis stamt uit de 18e eeuw en is in Engels romantische stijl. De eerste steen werd door de koning zelf gelegd. Wat het paleis zo kenmerkend maakt, zijn de vier ronde hoektorens en de witte muren. Het paleis had een functie als buitenresidentie, maar de koning heeft nooit in het paleis gewoond. Extra leuk is dat Vincents Tekenlokaal ook in het gebouw te vinden is. Dit is het museum/doe-lokaal waar Vincent van Gogh zijn eerste tekenlessen heeft gehad.

Evenementen in Tilburg

Het hele jaar door zijn er allerlei evenementen in Tilburg. In februari zijn er altijd de Kruikenconcerten. Dit stamt af van de mensen die in de wolfabrieken werkten en moesten plassen in kruiken. Luister je graag naar koormuziek bezoek dan het evenement Tilburg in koor. De Tilburgse kermis mag je ook zeker niet missen en als je dan nog niet hebt van het zweven en draaien kun je in september nog naar het Draaimolen Festival. Houd je van grote muziekfestivals? Dan is Tilburg ook de place to be. Intents, Decibel, Best Kept Secret, Festival Mundial en Back 2 The 90’s, je vindt het er allemaal.