Camper huren in Tilburg

Heb je plannen om met een camper op vakantie te gaan of wil je een weekend weg waarbij een camper wel heel handig is? Huur dan een camper bij Goboony. Goboony is een platform waarbij particuliere bezitters hun camper aan kunnen bieden voor de verhuur, zo kun je eenvoudig en veilig een camper huren bij jou in de buurt.

Op deze pagina vind je alle campers in Tilburg. Verder is het ook mogelijk om specifiek in de provincie Noord-Brabant te zoeken naar jouw ideale camper. Of je nu op zoek bent naar een kleine buscamper of een grotere gezinscamper we hebben het allemaal op ons platform.

Lees meer …

Meer dan 268.750 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Tilburg

Camperplaatsen in Tilburg zijn er helaas niet. Wel heb je camperplaatsen en campings in de omgeving. Een mooi camping is bijvoorbeeld Minicamping De Kleine Abtshoeve. Deze minicamping is in Oosterhout en is een absolute aanrader. De verharde plaatsen zijn royaal en verzorgd, voorzien van water en stroom en er is een afvoer op de plaats. Het sanitair is top en super schoon. Ook is het bijbehorende eetcafe hartstikke gezellig.

Bezienswaardigheden in Tilburg

Bezienswaardigheden zijn er in Tilburg meer dan genoeg. Het is een veelzijdige stad dat voor iedereen wat te bieden heeft! Tilburg is een verrassende en inspirerende stad met spraakmakende kunst en een opsomming aan cultureel erfgoed. Een voorbeeld daarvan is het Paleis-Raadhuis dat in opdracht van Koning Willem II is gebouwd. Het paleis stamt uit de 18e eeuw en is in Engels romantische stijl. De eerste steen werd door de koning zelf gelegd. Wat het paleis zo kenmerkend maakt, zijn de vier ronde hoektorens en de witte muren. Het paleis had een functie als buitenresidentie, maar de koning heeft nooit in het paleis gewoond. Extra leuk is dat Vincents Tekenlokaal ook in het gebouw te vinden is. Dit is het museum/doe-lokaal waar Vincent van Gogh zijn eerste tekenlessen heeft gehad.

Evenementen in Tilburg

Het hele jaar door zijn er allerlei evenementen in Tilburg. In februari zijn er altijd de Kruikenconcerten. Dit stamt af van de mensen die in de wolfabrieken werkten en moesten plassen in kruiken. Luister je graag naar koormuziek bezoek dan het evenement Tilburg in koor. De Tilburgse kermis mag je ook zeker niet missen en als je dan nog niet hebt van het zweven en draaien kun je in september nog naar het Draaimolen Festival. Houd je van grote muziekfestivals? Dan is Tilburg ook de place to be. Intents, Decibel, Best Kept Secret, Festival Mundial en Back 2 The 90’s, je vindt het er allemaal.