Camper huren in Verenigd Koninkrijk

Een camper huren in Verenigd Koninkrijk doe je eenvoudig via Goboony. We zijn namelijk ook in het Verenigd Koninkrijk actief en ons aanbod groeit dagelijks.

Lees meer …

Meer dan 262.500 huurders gingen je voor

Waarom een camper huren in het Verenigd Koninkrijk via Goboony?

Er zijn allerlei redenen waarom het ideaal is om een camper te huren in het Verenigd Koninkrijk. Je hoeft de camper niet te verschepen, hebt het stuur aan de Engelse kant en hebt veel tijd om het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Je vliegt van Amsterdam naar Londen in een uurtje en vluchten vanuit heel Nederland naar het Verenigd Koninkrijk zijn helemaal niet zo duur. 

Het voordeel van huren bij Goboony is dat we een groot aanbod hebben in het Verenigd Koninkrijk en het aanbod groeit ook iedere dag. We hebben steeds meer aanbod ook rondom de steden met een vliegveld, dus dat is ideaal. Daarnaast kunnen we je ook bij alles helpen omdat we op kantoor een aantal collega’s uit Engeland hebben.

Blogartikelen over het Verenigd Koninkrijk

We hebben niet alleen campers in het Verenigd Koninkrijk, op onze site vind je ook de nodige reisinspiratie. We hebben het hier even voor je op een rijtje gezet.

Camperreis door het Verenigd Koninkrijk

Kamperen in Engeland

De mooiste plekken in Schotland

Camperplaatsen Schotland

Camperplaatsen Engeland

Wandelroutes in Schotland

Rijden in Engeland