Geld verdienen met je camper

18 februari 2019 in Camper verhuren en Tips voor eigenaren

Ja je leest het goed, je kan geld verdienen met je camper! Ik hoor je denken ‘Maar, hoe doe ik dat dan?’, nou dat is dus heel simpel. 

Je eigen camper verhuren 

Er zijn heel wat redenen om je camper te verhuren. Een van de belangrijkste voordelen van het verhuren van je camper is het extra inkomen. Je camper staat het grootste deel van het jaar stil en dat is niet alleen zonde, je voelt je stiekem ook een beetje schuldig dat je hem niet zo vaak gebruikt als waar je van droomde. Daarnaast kost dat ook eerder geld, dan dat het iets oplevert. Je camper verkopen wil je nou ook niet direct, want dan kun je al die reisjes al helemaal niet meer maken. Gelukkig is er een gulden middenweg. Je kunt je eigen camper verhuren, waardoor hij niet alleen niet meer stil staat, het levert ook nog eens een leuk zakcentje op. 

Wil je weten hoeveel je met jouw camper kunt verdienen? Deze rekenmachine rekent het voor je uit!  

Goboony geld verdienen met je camper

Voordelen van het verhuren van je camper op een rijtje 

  • Je camper staat minder stil, 
  • Je kan tot wel €10.000,- per jaar verdienen. Met dat geld kun je bijvoorbeeld alle onkosten van je camper betalen, of je kan het geld opzij zetten om een andere toffe reis te maken.
  • Je kunt bijdragen aan de camperdroom van iemand anders. En je leert daarbij ook nog eens mensen kennen die ook fan van het camperen zijn. Leuk om kennis en informatie te delen. 

Hoe kun je je camper verhuren? 

Je kunt zelf je camper gaan verhuren via bijvoorbeeld Marktplaats of het lokale krantje, maar er zijn ook deelplatformen als Goboony waar je kunt verhuren. Dat heeft veel voordelen:

  • Ze doen de marketing activiteiten op bijvoorbeeld Google en Social Media en zorgen zo dat jij genoeg boekingen krijgt.
  • Ze kunnen je alles vertellen over goede prijzen, verzekeringen of andere onderwerpen die bij het verhuren aan bod komen. 
  • Ze zorgen ervoor dat de betalingen veilig en eerlijk verlopen en zorgen ook voor de contracten. 
  • Ze bemiddelen op het moment dat er toch eens iets mis gaat.  
  • Er zijn geen risico's aan verbonden. Je hoeft namelijk niet te betalen voor het adverteren van je camper. Servicekosten worden uitsluitend betaald door de reizigers. 
  • Je kunt je rustig inlezen in het e-book 'Zorgeloos verhuren'.

Overtuigd? Kijk dan op onze pagina over het verhuren van je camper om je advertentie aan te maken!