Volkswagen camper huren?

Een volkswagen camperbus is toch ook jouw vakantiedroom?

De Volkswagen camper is weer helemaal trending door z'n klassieke schoonheid en eenvoud. De eerste Volkswagen camper verscheen begin jaren '60 en straalt nog steeds dat onbeschrijfelijke gevoel van vrijheid, ontdekken en intieme gezelligheid uit. Surfplankje op het dak van je Volkswagen busje en je droom is compleet. Als jij dit ook wilt, met zo'n gaaf Volkswagen camperbusje op pad, dan ben je bij Goboony aan het goede adres! Huur een busje voor een weekend, of trek er echt op uit. Het kan allemaal. Beleef de echte vrijheid!

Verschillende types van de Volkswagen camperbus

Inmiddels zijn er vijf generaties van Volkswagen busjes: de Volkswagen Types (T1 t/m T3) en de Volkswagen Transporters (T4 en T5). De Volkswagen campers zijn niet alleen geschikt voor een heerlijke vakantie, maar worden ook vaak gebruikt voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. 

Bij Goboony huur je voordelig een Volkswagen camperbus bij een particulier 

Ook een Volkswagen camper huren? Bekijk het aanbod hier!

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam