Volkswagen camper huren

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

8.7/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Een volkswagen camper huren

De Volkswagen camper is weer helemaal trending door z'n klassieke schoonheid en eenvoud. De eerste Volkswagen camper verscheen begin jaren '60 en straalt nog steeds dat onbeschrijfelijke gevoel van vrijheid, ontdekken en intieme gezelligheid uit. Surfplankje op het dak van je Volkswagen busje en je droom is compleet. Wil jij dit ook? Bij Goboony kun je gemakkelijk een Volkswagen camper huren. Huur een busje voor een weekend, of trek er echt op uit. Beleef de echte vrijheid!

Verschillende types van de Volkswagen camperbus

Inmiddels zijn er zes generaties van Volkswagen busjes: de Volkswagen Types (T1 t/m T3) en de Volkswagen Transporters (T4 t/m T6). De Volkswagen campers zijn niet alleen geschikt voor een heerlijke vakantie, maar worden ook vaak gebruikt voor bruiloften en andere speciale gelegenheden. Ook een Volkswagen camper huren? Op deze pagina vind je het gehele aanbod van Volkswagen busjes, of je nu een echte retro wilt, of een luxe nieuwe. Bij ons vind je het allemaal. 

Aanbod Volkswagen campers

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam