Camper huren in België

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

568 beoordelingen bij

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

Makkelijk

Regel alles online, van het zoeken tot het boeken. Lekker makkelijk, op het moment dat het jou uitkomt.

Zorgeloos

Verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper. Je vindt ze in allerlei soorten en prijsranges.

Veilig

Alle campers die via Goboony worden aangeboden voldoen aan de wettelijke eisen en zijn voorzien van de juiste verzekering.

Meer campers in België

Alle campers in België

Camper huren in België

Je kan bij Goboony niet alleen een camper huren in Nederland, maar ook in België. Vooral ideaal als je dichtbij de grens woont, of als je op zoek bent naar een luxe familie camper. Kijk dus vooral even tussen het aanbod, want wie weet vind je de camper van je dromen wel bij onze zuiderburen.

Lees meer …

Meer dan 7.500 huurders gingen je voor

Waarom een camper huren in België?

In België is de regelgeving zo dat alleen nieuwere voertuigen verhuurd mogen worden. Hierdoor zul je dus ook vrijwel alleen maar nieuwe en daardoor vrij luxe campers, of mobilhomes zoals de Belgen zo mooi zeggen, kunnen huren. Ideaal dus wanneer je daar naar op zoek bent.

Verder is het ook ideaal om een camper in België te huren als je in het zuiden van het land woont. Maar mocht je wat noordelijker wonen dan kan het ook ideaal zijn, helemaal als je op vakantie naar het zuiden wil. Je rijdt Nederland net wat sneller door in je gewone auto en kunt dan vanaf België echt gaan genieten van je vakantie.

Handige artikelen

Wil je een camper huren in Belgie? Bereid je dan ook goed voor door onze blogartikelen te lezen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan in bijvoorbeeld een milieuzone en misschien vind je er ook nog leuke camperplaatsen om te overnachten.

Milieuzones België

Goedkoop tanken in België

Camperplaatsen België

Camperroutes België