Coronavirus: Lees hier over het reizen in een camper en andere informatie over COVID-19. Lees meer

Camper huren in Breda

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Locatie

Slaapplaatsen

Aanbiedingen

Type camper

Bouwjaar

Uitrusting camper

Uitrusting voertuig

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

Camper huren in Breda

Wil jij een leuke en betrouwbare camper huren in Breda? Dan ben je op de site van Goboony helemaal aan het juiste adres. Via ons platform bieden campereigenaren hun camper te huur aan en daardoor heb je altijd een groot aanbod bij jou in de buurt. Camper huren wordt op die manier een stuk makkelijker. De campers zijn allemaal goed verzekerd en APK gekeurd. Op deze pagina vind je het overzicht van campers in Breda, maar je kunt ook zoeken in de rest van Noord-Brabant.

Of je nu in Nederland blijft, de zuiderzon op gaat zoeken of naar festival gaat, Breda is een goede plek om deze reis te beginnen. Je hebt campers in alle soorten en maten. Zo zul je jouw droomcamper zeker vinden.

Lees meer …

Meer dan 13.500 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Breda

Breda is ook een leuke vakantiebestemming op zich, vooral voor een weekendje weg. Je camper wil je dan natuurlijk het liefst op een mooie camperplaats neerzetten, dus hebben wij een camperplaats in Breda geselecteerd. De camperplaats aan de Nijverheidssingel is eigenlijk gewoon een parkeerplek voorbehouden voor campers en voor een citytrip naar Breda is dat juist ideaal. De camperplaats kost maar €4,- en voor een plek bijna midden in het centrum is dat niet gek. Het centrum is maar 1 km verderop. De Grote Markt met een VVV is gewoon om de hoek en verder bulkt het centrum van de winkels/restaurants/cafés en bakkers op wandelafstand. Het enige nadeel is dat je niet alle voorzieningen hebt, maar met een camper heb je dat ook niet altijd nodig.

Bezienswaardigheden in Breda

Breda is een gezellig stad met een sfeervol en historisch centrum. De stad heeft dankzij het Huis van Nassau een rijk verleden. Er zijn veel bijzondere dingen overgebleven uit die tijd: het Kasteel van Breda, de Grote Kerk, het Begijnhof, tientallen hofhuizen van leden van de hofhouding, een jachtslot en een prachtig stadspark ‘t Valkenberg. Om ze allemaal te zien kun je een stadswandeling maken met een gids, zelf wandelen aan de hand van een puzzeltocht of de interactieve stadswandeling doen. Verder kun je er winkelen in trendy winkeltjes en de Brabantse gastvrijheid proeven in de vele tientallen cafés en restaurants.

Evenementen in Breda

Er zijn een paar evenementen in Breda die worden bezocht door mensen vanuit alle hoeken van de wereld. Zo is er bijvoorbeeld ART Breda, een inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Tijdens het Breda Jazz Festival verandert Breda vier dagen lang (vanaf Hemelvaart) in één groot podium dat in het teken staat van jazz en allerlei aanverwante stijlen. Er zijn bijna tweehonderd concerten op bijna twintig podia. Bourgondisch Breda is fantastisch voor fijnproevers en levensgenieters. In de nazomer staat de hele stad in het teken van lekker eten en drinken. Tijdens dit evenement krijg je bij zo’n 100 restaurants een aantrekkelijke korting ook kun je culinaire routes lopen en deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten.