Camper huren met hond?

Neem je hond mee op je camper vakantie!

Is je hond net zo dol op vakantie als jij? Of wil je absoluut je kat niet een weekend alleen thuis laten? Dan kun je natuurlijk je huisdier gewoon meenemen. Echter zal je snel merken dat lang niet alle accommodaties huisdieren toestaan. Dan toch maar een dierenpension opzoeken? Niet nodig! In deze campers mag je gerust je hond, kat, cavia of parkiet meenemen.

Oh ja, en ga je een dagje op pad, bijvoorbeeld naar een museum, en is het niet zo handig om je hond mee te nemen? Zoek dan in de buurt een baasje dat tijdelijk op hem wil passen. Je hebt daar nu een super handige website voor: www.pawshake.nl. Je kunt op deze site heel makkelijk een tijdelijke oppas vinden. En zo kom je ook nog met de lokale community in contact! Dubbel leuk!

Meld wel altijd even bij de eigenaar dat je een huisdier meeneemt.

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam