Coronavirus: Gratis annuleren, reizen met een camper en meer. Lees alles over COVID-19. Lees meer

2 persoons camper huren

Start- en einddatum tot
Klanten beoordelen Goboony met een 9,4! Gebaseerd op 11.780 ervaringen

Een 2 persoons camper huren

Samen met je lief rondtrekken in een camper of juist roadtrippen in een camper, wie wil dat nu niet? Gelukkig hoef je niet eens perse in een groot gevaarte, want bij Goboony kun je ook 2 persoons campers huren. Het leuke aan een camper huren via Goboony is dat je huurt van de daadwerkelijke eigenaar. Dit zorgt er voor dat de campers zo'n 40% goedkoper zijn dan bij verhuurbedrijven, ook vind je camper eigenaren in het hele land, dus je vindt altijd een camper bij jou in de buurt. Het aanbod is gevarieerd, waardoor je hier vast en zeker een campertje kunt huren. 

Verschillende typen 2 persoons campers

Je kunt 2 persoons campers huren in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn vooral veel 2 persoons buscampers om te huren. Zo heb je de oude nostalgische Volkswagen Campers, waarmee je door iedereen wordt nagekeken omdat het simpelweg prachtige busjes zijn. Moderne camperbussen waarmee je met 130 km/uur naar Frankrijk kunt cruisen zijn ook volop op ons platform te vinden. Of je huurt een luxe 2 persoons camper, die uitgerust is met alle voorzieningen.

Profiteer nu van gratis annuleren

Je kunt tot 7 dagen voor vertrek gratis je boeking annuleren. Ook kun je altijd kosteloos jouw reis verzetten naar een andere vertrekdatum. Bekijk direct de beschikbare campers.

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Gratis annulering bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Aanbod Goboony 2 persoons campers