Camper huren in Helmond

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.7/10

396 beoordelingen bij

Waarom boeken bij Goboony?

Makkelijk

Regel alles online, van het zoeken tot het boeken. Lekker makkelijk, op het moment dat het jou uitkomt.

Zorgeloos

Verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper. Je vindt ze in allerlei soorten en prijsranges.

Veilig

Alle campers die via Goboony worden aangeboden voldoen aan de wettelijke eisen en zijn voorzien van de juiste verzekering.

 

Camper huren in Helmond

Altijd al eens met een camper op vakantie willen gaan maar zelf niet in het bezit van een camper? Geen nood! Bij Goboony kun je gemakkelijk een camper huren in Helmond. Via ons platform worden campers aangeboden door particulieren die hun camper zal niet vaak genoeg kunnen gebruiken. Op die manier kan jij eenvoudig en veilig een camper huren bij jou in de buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle campers in Helmond. Ook is het mogelijk om in de provincie Noord-Brabant te zoeken naar jouw ideale camper, want wat voor je camper je ook zoekt, we hebben het allemaal op ons platform.

Lees meer …

Meer dan 5.750 huurders gingen je voor

Joke

Het was van te voren duidelijk hoe de pechhulp door de verhuurder geregeld was. Dat gaf me een veilig gevoel.

Joke ging deze zomer op reis met een camper via Goboony.

Peter

Dankzij het Goform is het duidelijk wat de staat van het voertuig is op het moment dat je vertrekt. Dat voorkomt discussies achteraf.

Pieter heeft dit jaar 2 lange weekenden gecamperd via Goboony.

 

Camperplaats Helmond

Als je op vakantie gaat naar Helmond is het wel fijn om te kunnen overnachten op een camperplaats. Gelukkig is dat mogelijk want er is een mooie camperplaats in Helmond; Parking Beatrixlaan. Deze camperplaats is mooi en rustig en op loopafstand van het gezellige centrum. De camperplaats heeft verder geen voorzieningen, maar is wel erg relaxed en een overnachting kost maar €3,50. Dat is een prima prijs voor een camperplaats zo dicht bij het centrum.

Bezienswaardigheden in Helmond

Helmond is een stad middenin het groen en heeft mooie architectuur. Zo kun je bijna wel raden dat er dus vele mooie bezienswaardigheden in Helmond zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig kasteel, leuke winkels en heerlijke terrasjes aan het water? Maar dat is nog niet alles, want voor wie graag naar de sauna gaat is er Welness Helmond en voor de museumbezoekers onder ons biedt Helmond ook leuke opties. Zo zijn er het Gemeentemuseum Helmond, het Draaiorgelmuseum en het EDAH museum. Wil je meer informatie? Ga dan naar de VVV. Die is gevestigd op de begane grond van Bibliotheek Helmond aan de Watermolenwal 11.

Evenementen in Helmond

Er zijn een aantal leuke evenementen in Helmond. Met zo veel musea kun je hier vooral terecht voor een aantal leuke tentoonstellingen en exposities. Er is een wisselend aanbod dat je kunt vinden op de site van helmond.nl of op de site van de vvv. Een van de bekendste evenementen in Helmond is het Drakenbootfestival. Het Drakenbootfestival biedt een heel weekend lang actie, entertainment, cultuur en ontspanning zowel voor jong als voor oud. De drakenbootraces worden gehouden, maar er zijn ook veel andere leuke festiviteiten. Tijdens dit festival is ook Foodstock een plek waar iedereen die gek is op lekker eten terecht kan.