Camper huren in Groningen

Er zijn voor iedereen genoeg campers in Groningen om mee op vakantie te gaan. Veel mensen hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan en zo staan veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Bij Goboony vinden we dat zonde. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Vooral liefhebbers van natuur, wandelgekken, fietsfanaten of fotografen zouden graag eens met de camper op avontuur gaan. Via Goboony brengen we die mensen bij elkaar. Het camper verhuren in Groningen wordt zo heel makkelijk en het huren ook. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt.

Lees meer …

Meer dan 285.500 huurders gingen je voor

Aanbod van campers in Groningen

We hebben een groot camperaanbod in Groningen. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Van kleinere 2-persoons buscampers tot grotere 6-persoons toercampers. Deze worden verhuurd door particulieren en omdat ze dat vaak gewoon vanuit huis doen, vind je altijd een camper in de buurt. De campers zijn allemaal gescreend en daardoor ben je er zeker van dat je een camper huurt die APK gekeurd is en een goede verzekering heeft. Op die manier kun je altijd een goede camper huren in Groningen.

De leukste activiteiten in Groningen

Er gaat niets boven Groningen en daarom is Groningen een mooie vakantiebestemming om te bezoeken met de camper! Wat dacht je van een wandeling door de historische binnenstad van de stad Groningen met een gids en ontdek tegelijkertijd waarom de bruisende stad Groningen zo geliefd is bij studenten. Wil je meer leren over de geschiedenis en cultuur? Bezoek dan het Groninger Museum of de Vesting Bourtange. Op zoek naar een leuke activiteit om te doen met je kinderen? Ga dan eens naar de Zeehondencreche in Pieterburen, waar je kunt zien hoe de zeehonden worden verzorgt, op Waddensafari kunt gaan en kunt helpen met het vrijlaten van zeehonden.  

De beste camperplaatsen in Groningen

Naast leuke activiteiten is een fijne plek om met je camper te overnachten even zo belangrijk. Daarom hebben wij een paar camperplekken voor je uitgezocht die goed worden beoordeeld. Camping ‘t Ol Gat wordt niet alleen heel goed beoordeeld, maar verhuurt ook verschillende typen bootjes om de omgeving mee te verkennen. Ook camping Lentemaheerd wordt goed beoordeeld.