Camper huren in Noord-Holland

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.7/10

616 beoordelingen bij

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

Makkelijk

Regel alles online, van het zoeken tot het boeken. Lekker makkelijk, op het moment dat het jou uitkomt.

Zorgeloos

Verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper. Je vindt ze in allerlei soorten en prijsranges.

Veilig

Alle campers die via Goboony worden aangeboden voldoen aan de wettelijke eisen en zijn voorzien van de juiste verzekering.

Meer campers in Noord-Holland

Alle campers in Noord-Holland

Camper huren in Noord-Holland

Veel mensen in Noord-Holland hebben een camper en die mensen maken ook graag gebruik van hun camper. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We ontdekten zelfs dat veel campers wel 11 maanden per jaar stil staan! Zonde, zo vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens met een camper willen reizen, maar zelf niet een kunnen kopen. Via Goboony brengen we daarom camper eigenaren en huurders bij elkaar. Al die campers in Noord-Holland kunnen door veel meer mensen gebruikt worden. Via Goboony is het betrouwbaar en veilig om je camper te verhuren in Noord-Holland. Ook geeft het verhuren van een camper allerlei voordelen. Campereigenaren kunnen er geld mee verdienen en ze kunnen anderen blij maken. Terwijl huurders er weer voordeel van hebben omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt. Omdat de camperverhuur door particulieren wordt gedaan, zul je ook altijd een camper bij jou in de buurt vinden.

Lees meer …

Meer dan 8.750 huurders gingen je voor

Wij hebben de camper van Hans en Wies een week gehuurd omdat wij op concours gingen met onze paarden. Wij hebben de trailer achter de camper gehad en we hebben op het terrein dichtbij onze paarden kunnen slapen. Ik kan met recht zeggen dat het vanaf begin, vanaf het eerste contact tot de aflevering, perfect is verlopen. Erg fijn contact met twee buitengewoon vriendelijke mensen Hans en Wies, met een fijn telefoongesprek waarin ik alles kon vragen en we alles hebben besproken. Bij de afdracht alles tot in detail uitgelegd gekregen over de camper waar grondig de tijd voor werd genomen. Vervolgens mee op pad, de camper rijdt als een zonnetje, ook met trailer met 2 paarden erin achter de camper. Een en al comfort op de weg, had er graag een langere rit mee gemaakt. Van binnen erg luxe en comfortabel, super fijne bedden en erg veel ruimte. Wij hebben net 3 mensen overnacht in de camper en dit beviel super! Alles werkt goed, de camper is super onderhouden en ideaal om mee op pad te gaan. Hans en Wies hebben van te voren overal aan gedacht om onze reis zo perfect mogelijk te maken, en daar ben ik erg dankbaar voor. Wij hebben de camper netjes terug gebracht, fijne afdracht van de camper gehad en de borg terug ontvangen. Dank nogmaals Hans en Wies voor alle fantastische zorgen, hulp en fijn contact. Wij vonden het werkelijk waar perfect, niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanraden om deze camper te huren, vanwege de prachtige, luxe, ruime en comfortabele camper en vanwege de meest vriendelijke eigenaren. Groetjes Anton

Januari 2019

Aanbod van campers in Noord-Holland

Er is een groot camper aanbod in Noord-Holland. Of je nu een mooie buscamper zoekt of een grote toer camper, er zit voor iedereen wat tussen. De huur van een camper via Goboony is betrouwbaar en veilig. Voordat er verhuurd mag worden, worden de campers eerst gescreend. Pas als ze APK gekeurd zijn en een goede verzekering hebben, dan mogen ze verhuurd worden.  

De leukste activiteiten in Noord-Holland

In Noord-Holland is veel te doen en daarom is deze provincie erg geschikt voor een vakantie met de camper! De provincie biedt voor ieder wat wils, of je nu houdt van de kust, natuur of stedentrips. Wanneer je in Noord-Holland bent, mag je een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam zeker niet overslaan. Maak een rondvaart door de grachten, bezoek het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis en neem een kijkje op de wallen. Wil je liever naar een iets kleinere stad? Ga dan naar Haarlem! Aan de Noordzeekust vind je vele leuke badplaatsen. Ga naar Egmond aan Zee voor een ontspannen familievakantie of ga naar Bloemendaal aan Zee voor een toffe beach party. Verder zijn er maar liefst zes recreatiegebieden in Noord-Holland. Daardoor zit je in Noord-Holland altijd dichtbij een natuur- of recreatiegebied!

De beste camperplaatsen in Noord-Holland

In Noord-Holland vind je veel campings die je campervakantie onvergetelijk zullen maken. Wij hebben een aantal voor je uitgezocht die hoog staan aangeschreven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Boerencamping de Kei die door de gebruikers van Campercontact met een 10 wordt beoordeeld. Of ga naar camping Vecht & Weide die door de ligging in het Vecht- en Plassengebied volop mogelijkheid tot fietsen, wandelen en waterrecreatie biedt.