Camper huren in Limburg

Er zijn voor iedereen genoeg campers in Limburg om mee op vakantie te gaan. Er zijn veel mensen die een camper hebben en die er ook graag gebruik van maken. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan, daardoor staan veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Eens iets nieuws proberen met het gezin, een camper testen voordat je zelf een aan gaat schaffen of Europa eens op een andere manier ontdekken. Zoveel mensen, zoveel redenen om eens met een camper te reizen. Via Goboony brengen we campereigenaren en huurders bij elkaar. Een camper verhuren in Limburg wordt zo heel makkelijk en huren ook. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt en ze vinden altijd een camper in de buurt.

Lees meer …

Meer dan 269.000 huurders gingen je voor

Ons camperaanbod in Limburg

Ons aanbod bestaat uit campers in alle soorten en maten, van buscampers tot grote familie campers en van toer campers tot retro VWtjes, met name aangeboden door particulieren. De campers zijn allemaal van vele gemakken voorzien en APK gekeurd. Ook voldoen ze aan de wettelijke eisen en ze hebben allemaal een goede verzekering. Zo kun je met een gerust gevoel een camper huren in Limburg en met een goed gevoel op vakantie.

De leukste activiteiten in Limburg

Wat is er nu leuker dan met je camper de zuidelijkste provincie van Nederland te verkennen? Geniet bijvoorbeeld van de mooie natuur die rivierpark Maasvallei te bieden heeft of haal de fietsen van de camper en fiets door het water in het vijverdomein te Bokrijk. Naast de mooie natuur staat Limburg ook bekend om de heerlijke wellness arrangementen waar je volledig tot rust komt. Wil je liever je vakantie actiever doorbrengen? Dan kun je natuurlijk een bezoekje brengen aan het altijd bruisende Maastricht of outdoorpark Landgraaf verkennen. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Limburg op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Limburg

Daarnaast hoef je jezelf geen zorgen te maken over je overnachting. Limburg beschikt namelijk over vele aantrekkelijke camperplaatsen. Zo heeft camperplaats Weert al meerdere prijzen gewonnen en wordt SVR Minicamping de Riet in Nederweert door de gebruikers van Campercontact hoog beoordeeld.