Camper huren in Limburg

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

  • Slechts 25% aanbetaling per boeking

Meer campers in Limburg

Alle campers in Limburg

Camper huren in Limburg

Er zijn voor iedereen genoeg campers in Limburg om mee op vakantie te gaan. Er zijn veel mensen die een camper hebben en die er ook graag gebruik van maken. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan, daardoor staan veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Eens iets nieuws proberen met het gezin, een camper testen voordat je zelf een aan gaat schaffen of Europa eens op een andere manier ontdekken. Zoveel mensen, zoveel redenen om eens met een camper te reizen. Via Goboony brengen we campereigenaren en huurders bij elkaar. Een camper verhuren in Limburg wordt zo heel makkelijk en huren ook. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt en ze vinden altijd een camper in de buurt.

Lees meer …

Meer dan 10.000 huurders gingen je voor

Op 3 augustus 2018 was de grote dag....we gingen drie weken op vakantie met de camper van Jose en Frans (is bijna de tekst voor een liedje). Maar daar aan vooraf ging naast een voorbereiding van ons zelf, ook al een kennismaking met het echtpaar. Zij willen graag vooraf weten aan wie zij eventueel de camper verhuren en daarmee ook aan toevertrouwen. Wij vonden dat ook erg prettig omdat je als huurder ook gelijk weet met wat voor verhuurders je van doen hebt. Win-win situatie dus. Uiteraard nog los van het feit dat je in het Limburgse wordt ontvangen met koffie en een grote punt vlaai! Onze ervaring is dat Jose en Frans de zaakjes goed voor elkaar hebben. De camper is al wel wat ouder, maar goed onderhouden en alle zaken functioneren zoals ze moeten. Daarbij komt ook nog dat de camper echt luxe is uitgerust. Een airco, een TV, een oventje en ga zo maar door. Nu hebben we maar één keer de TV aangehad, maar met slecht weer zou dit soms heel handig kunnen zijn. Gelukkig hebben wij wel veel van de airco gebruik kunnen maken. Buiten 36 graden en toch in een relatief koele camper kunnen slapen is zeer luxe kan ik nu uit eigen ervaring vertellen. Ook de geur van zelfgebakken broodjes in de ochtend in je camper is nog veel lekkerder dan ze vers te halen bij de bakker. Wat te denken van een overheerlijke pizza in de avond.... Ook honden zijn van harte welkom in de camper van Jose en Frans. Zo ook die van ons. Die heeft wel voor een kleine schade aan de luifelpoot gezorgd, maar dat hebben we naar ieders tevredenheid met elkaar opgelost. De luifel van de camper heeft nu weer een spiksplinternieuwe linker poot! En wanneer je op de eerste camping de koelkast open doet om de boodschappen koel te bewaren en daar een heerlijke versnapering van Jose en Frans aantreft om een goede vakantie toe te wensen, dan kan de vakantie al niet meer stuk. Zoals gezegd hebben Jose en Frans het echt goed voor elkaar. Aan alles is gedacht en je kunt het zo gek niet opnoemen of het is aanwezig in de camper. Mijn advies is dan ook: wil je een camper op vakantie mee, huur hem dan bij Frans en Jose! Excuses voor de late recensie, maar zoals altijd vliegt de tijd.

Oktober 2018

Ons camperaanbod in Limburg

Ons aanbod bestaat uit campers in alle soorten en maten, van buscampers tot grote familie campers en van toer campers tot retro VWtjes, met name aangeboden door particulieren. De campers zijn allemaal van vele gemakken voorzien en APK gekeurd. Ook voldoen ze aan de wettelijke eisen en ze hebben allemaal een goede verzekering. Zo kun je met een gerust gevoel een camper huren in Limburg en met een goed gevoel op vakantie.

De leukste activiteiten in Limburg

Wat is er nu leuker dan met je camper de zuidelijkste provincie van Nederland te verkennen? Geniet bijvoorbeeld van de mooie natuur die rivierpark Maasvallei te bieden heeft of haal de fietsen van de camper en fiets door het water in het vijverdomein te Bokrijk. Naast de mooie natuur staat Limburg ook bekend om de heerlijke wellness arrangementen waar je volledig tot rust komt. Wil je liever je vakantie actiever doorbrengen? Dan kun je natuurlijk een bezoekje brengen aan het altijd bruisende Maastricht of outdoorpark Landgraaf verkennen. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Limburg op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Limburg

Daarnaast hoef je jezelf geen zorgen te maken over je overnachting. Limburg beschikt namelijk over vele aantrekkelijke camperplaatsen. Zo heeft camperplaats Weert al meerdere prijzen gewonnen en wordt SVR Minicamping de Riet in Nederweert door de gebruikers van Campercontact hoog beoordeeld.