Camper huren in Noord-Brabant

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?

Annuleren

Slaapplaatsen

Type camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

Camper huren in Noord-Brabant

Er zijn voor iedereen genoeg campers in Noord-Brabant om mee op vakantie te gaan. Veel mensen hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan en zo staan veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Vooral liefhebbers van natuur, wandelgekken, fietsfanaten of fotografen zouden graag eens met de camper op avontuur gaan. Via Goboony brengen we die mensen bij elkaar. Het camper verhuren in Noord-Brabant wordt zo heel makkelijk, net als het huren. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt.

Lees meer …

Meer dan 24.500 huurders gingen je voor

Afgelopen weekend met de camper weg, een Citroën Jumpy. Keurig verzorgd en alles heel praktisch ingericht. Ik kreeg les in het ombouwen van dagstand naar nachtstand. Rustig en helder uitgelegd, bovendien lag er nog een map met uitleg. Dus als ik het vergeten zou zijn kon ik daar nog in kijken. De uitleg was echter zo helder dat vergeten er niet bij was. Eenmaal op de camperplaats in Ouddorp ( Zeeland, zeer keurig verzorgd )hebben we een plek uitgekozen en alles omgebouwd. Het waaide behoorlijk dus het dak laten zitten en niet omhoog gezet. Heeeeeerlijk geslapen op het bed ( ik hou van een stevige matras ). De volgende dag wilde we de kussens laten luchten, het regende echter dus zijn we op zoek gegaan naar een plek om droog te staan. We wisten niet zeker of we de parkeergarage in konden ( waarschijnlijk niet ). Even later was het toch droog dus alsnog de kussens gewoon buiten laten luchten; wel van de grond af. De dag verder aan het strand doorgebracht en het bed voor de helft opgeklapt zodat we toch nog wat ruimte hadden. Makkelijke maaltijd gehaald en op ons gemak zitten eten. Nog een nacht heerlijk geslapen en toen op naar huis. Eenmaal thuis alles schoon gemaakt en opgeruimd, nog even door de wasstraat waar je zelf mag wassen en daar ook al het zand uit de auto gezogen. Hij is eenvoudig schoon te maken omdat alles netjes is afgewerkt. Samen met Wim nog bekeken of we geen schade hadden gemaakt, gelukkig niet, de extra kilometers uitgerekend en inmiddels de borg minus de kilometers al terug. Goed geregeld via Goboony en Wim! Dank jullie wel. Een prima weekend gehad ondanks het stormachtige weer. Er is maar 1 ding dat ik niet prettig vond en dat was in Zeeland op de provinciale weg een vrachtwagen in tegengestelde richting tegen komen. Dan hoorde je binnen de flappen van het dak wapperen... Ik heb een paar keer gecontroleerd of het echt wel goed vast zat, het bleef echter eng ( wat mij betreft; en mede door de harde wind die er al stond ) Al met al een mooie ervaring rijker.

Maart 2021

Aanbod van campers in Noord-Brabant

We hebben een groot camperaanbod in Noord-Brabant. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Van kleinere 2-persoons buscampers tot grotere 6-persoons toercampers. Deze worden verhuurd door particulieren en omdat ze dat vaak gewoon vanuit huis doen, vind je altijd een camper in de buurt. De campers zijn allemaal gescreend en daardoor ben je er zeker van dat je een camper huurt die APK gekeurd is en een goede verzekering heeft. Op die manier kun je altijd een goede camper huren in Noord-Brabant.

De leukste activiteiten in Noord-Brabant

Noord-Brabant voor velen de bourgondische provincie van Nederland, bekend om de landelijke omgeving. Eén van de rijkste natuurgebieden van Nederland ligt dan ook op de grens van Noord-Brabant, het Nationaal Park de Biesbosch. Noord-Brabant kent genoeg wandelroutes die op je liggen te wachten, trek er op uit! Is het niet zulk lekker weer? Zoek dan de tropen op in de tropische vlindertuin Klein Costa Rica of ga cultuur snuiven bij het Noordbrabants Museum en ontdek de kunst, cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant.

De beste camperplaatsen in Noord-Brabant

Om nog meer van de landelijke omgeving te genieten zijn er ook mogelijkheden om hier te overnachten. De mooiste manier om van deze natuur te genieten is natuurlijk met een camper, Brabant biedt hiervoor genoeg mogelijkheden! Zo is Minicamping de Tramhalte een perfecte camperplaats in Brabant. Deze camping biedt, voor de sportievelingen onder ons een fietsroute! Wil je liever iets heel anders en hou je wel van een Afrikaans tintje? Dan is een camperplek op de Beekse Bergen echt iets voor jou. Deze camping beschikt over verschillende camperplaatsen en genoeg faciliteiten voor kinderen.