Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Engeland

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Type camper

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Engeland

Engeland is een prachtig land om te reizen met een camper. Het is een groot land, met prachtige natuur en toffe steden. Niet voor niks ook dat het super populair is bij camperaars. Met een camper ben je super mobiel en kun je nog veel meer van het land zien.

Lees meer …

Meer dan 242.750 huurders gingen je voor

Waarom huren in Engeland?

Je kan er voor kiezen om in Nederland een camper te huren en naar Engeland te rijden, maar we hebben ook een groot aanbod aan campers in Engeland zelf. Het voordeel hiervan is dat de campers het stuur aan de ‘goede kant’ hebben en dat je ook geen gedoe hebt met verschepen of een lange rit door de tunnel tussen Engeland en Frankrijk. Wat ook fijn is, is dat je op die manier ook het noorden van Engeland makkelijker kunt verkennen.  

Op deze pagina vind je het hele overzicht aan campers in Engeland. Van luxe campers tot leuke retro busjes. Je bent overal goed voor verzekerd en de busjes zijn hartstikke veilig.

Wil je je hond meenemen? Houd er dan rekening mee dat er in Engeland een nieuwe wet is die het soms verplicht je hond mee te nemen in een kennel. Overleg dit even met de camper eigenaar.