Camper huren in Engeland

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.7/10

615 beoordelingen bij

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

Makkelijk

Regel alles online, van het zoeken tot het boeken. Lekker makkelijk, op het moment dat het jou uitkomt.

Zorgeloos

Verhuurders gunnen iedereen de vrijheid van hun camper. Je vindt ze in allerlei soorten en prijsranges.

Veilig

Alle campers die via Goboony worden aangeboden voldoen aan de wettelijke eisen en zijn voorzien van de juiste verzekering.

Meer campers in Engeland

Alle campers in Engeland

Camper huren in Engeland

Engeland is een prachtig land om te reizen met een camper. Het is een groot land, met prachtige natuur en toffe steden. Niet voor niks ook dat het super populair is bij camperaars. Met een camper ben je super mobiel en kun je nog veel meer van het land zien.

Lees meer …

Meer dan 8.750 huurders gingen je voor

Waarom huren in Engeland?

Je kan er voor kiezen om in Nederland een camper te huren en naar Engeland te rijden, maar we hebben ook een groot aanbod aan campers in Engeland zelf. Het voordeel hiervan is dat de campers het stuur aan de ‘goede kant’ hebben en dat je ook geen gedoe hebt met verschepen of een lange rit door de tunnel tussen Engeland en Frankrijk. Wat ook fijn is, is dat je op die manier ook het noorden van Engeland makkelijker kunt verkennen.  

Op deze pagina vind je het hele overzicht aan campers in Engeland. Van luxe campers tot leuke retro busjes. Je bent overal goed voor verzekerd en de busjes zijn hartstikke veilig.

Wil je je hond meenemen? Houd er dan rekening mee dat er in Engeland een nieuwe wet is die het soms verplicht je hond mee te nemen in een kennel. Overleg dit even met de camper eigenaar.