Camper verhuur in Zuid-Holland

Veel mensen in Zuid-Holland hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We ontdekten zelfs dat  veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Via Goboony brengen we die mensen bij elkaar. Het camper huren en camper verhuren in Zuid-Holland wordt zo heel makkelijk. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt en ze vinden altijd een camper in de buurt. Er zijn genoeg campers in Zuid-Holland om iedereen mee op vakantie te laten gaan.

Lees meer …

Meer dan 263.250 huurders gingen je voor

De leukste activiteiten in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een veelzijdige provincie en daardoor heel geschikt voor een vakantie met de camper! Vooral liefhebbers van steden kunnen hun hart ophalen in Zuid-Holland. Bezoek het historische centrum van Leiden, ga naar de kaasmarkt in Gouda, begeef je tussen de politici in Den Haag of bezoek de haven van Rotterdam. Fan van het strand? Ook dan ben je in Zuid-Holland op de goede plek! Ga een dagje naar Schevening of strijk neer op het strand van Noordwijk. Ga je graag met de kinderen op pad? Dan is Avifauna een echte aanrader! Grote diversiteit aan vogelsoorten en andere diersoorten en mooie speelplaatsen. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Zuid-Holland op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Zuid-Holland

Een fijne plek om met je camper te overnachten is ook belangrijk voor een fijne vakantie. Daarom hebben wij een paar camperplekken voor je uitgezocht die  door de gebruikers van Campercontact goed worden beoordeeld. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Camping Spijkerboor in het Groene Hart. Of ga naar Landschapscamping De Vlugtheuvel. Deze camping wordt beoordeeld met een 9 en hecht veel waarde aan duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.