Camper huren in Schiedam

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?

Annuleren

Slaapplaatsen

Type camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Schiedam

Gek op Rotterdam, maar niet op de drukte? Huur dan een camper in Schiedam. Dit prachtige plaatsje onder de rook van Rotterdam is het startpunt van jouw campervakantie.
In Schiedam staat ongetwijfeld de camper die geschikt is voor jou en het mooiste is nog wel, hij wordt verhuurt! Enthousiaste camper eigenaren willen deze camper met jullie delen zodat jij onbezorgt op vakantie kunt.

Goboony biedt campers aan door het hele land, dus ook in Schiedam. Alle campers die op de website aangeboden worden zijn voorzien van een verzekering en APK. Kijk daarom snel verder op deze pagina en vind jouw droomcamper!

Lees meer …

Meer dan 24.750 huurders gingen je voor

Afgelopen weekend met de camper weg, een Citroën Jumpy. Keurig verzorgd en alles heel praktisch ingericht. Ik kreeg les in het ombouwen van dagstand naar nachtstand. Rustig en helder uitgelegd, bovendien lag er nog een map met uitleg. Dus als ik het vergeten zou zijn kon ik daar nog in kijken. De uitleg was echter zo helder dat vergeten er niet bij was. Eenmaal op de camperplaats in Ouddorp ( Zeeland, zeer keurig verzorgd )hebben we een plek uitgekozen en alles omgebouwd. Het waaide behoorlijk dus het dak laten zitten en niet omhoog gezet. Heeeeeerlijk geslapen op het bed ( ik hou van een stevige matras ). De volgende dag wilde we de kussens laten luchten, het regende echter dus zijn we op zoek gegaan naar een plek om droog te staan. We wisten niet zeker of we de parkeergarage in konden ( waarschijnlijk niet ). Even later was het toch droog dus alsnog de kussens gewoon buiten laten luchten; wel van de grond af. De dag verder aan het strand doorgebracht en het bed voor de helft opgeklapt zodat we toch nog wat ruimte hadden. Makkelijke maaltijd gehaald en op ons gemak zitten eten. Nog een nacht heerlijk geslapen en toen op naar huis. Eenmaal thuis alles schoon gemaakt en opgeruimd, nog even door de wasstraat waar je zelf mag wassen en daar ook al het zand uit de auto gezogen. Hij is eenvoudig schoon te maken omdat alles netjes is afgewerkt. Samen met Wim nog bekeken of we geen schade hadden gemaakt, gelukkig niet, de extra kilometers uitgerekend en inmiddels de borg minus de kilometers al terug. Goed geregeld via Goboony en Wim! Dank jullie wel. Een prima weekend gehad ondanks het stormachtige weer. Er is maar 1 ding dat ik niet prettig vond en dat was in Zeeland op de provinciale weg een vrachtwagen in tegengestelde richting tegen komen. Dan hoorde je binnen de flappen van het dak wapperen... Ik heb een paar keer gecontroleerd of het echt wel goed vast zat, het bleef echter eng ( wat mij betreft; en mede door de harde wind die er al stond ) Al met al een mooie ervaring rijker.

Maart 2021

 

Camperplaatsen in Schiedam

In Schiedam zijn niet veel camperplaatsen waar je de luifel uit kan zetten en rustig kunt gaan zitten. Er zijn twee parkeerplaatsen in Schiedam die doorgaan voor een camperplaats. Dit betekent dat er weinig tot geen voorzieningen zijn, maar één camperplaats is zeker het bezoeken waard.

  • Noordvest Schiedam

Deze camperplaats ligt pal naast een historische molen en naast een leuk grachtje, een prachtig uitzicht. Je kunt hier staan tegen betaling en dit werkt hetzelfde als betaald parkeren. Voorzieningen zoals water lozen, sanitair en elektriciteit zijn hier niet. Daarom is het ook niet aan te raden om hier langere tijd te verblijven.

Bezienswaardigheden in Schiedam

Het Jenevermuseum is één van de leukste bezienswaardigheid van Schiedam. Als je gek bent op een borrel, dan moet je hier even binnenlopen. In dit museum zie je hoe jenever wordt gemaakt door de makers en kun je de molenaar in actie zien.
Voor 8,50 heb je toegang tot dit stukje historie. Ook kun je na afloop een heerlijk flesje jenever kopen en later die dag een glaasje jenever inschenken voor de camper.

Schiedam heeft ook prachtige monumenten zoals de ruïne Huis te Riviere. Deze ruïne is een kasteel uit 1574 wat strategisch tussen de waterwegen Schie en de Maas. Loop hier rustig doorheen en laat je meevoeren in de historie van Schiedam.

Evenementen in Schiedam

Schiedam kent veel evenementen, maar één daarvan zal je niet veel tegenkomen. 9 September vindt namelijk het NK tonnetje steken plaats in Schiedam. Bij tonnetje steken gaat de deelnemer op een karretje via een rails naar beneden. Halverwege hangt een ton vol water en de bedoeling is dat de deelnemer deze ton met een stok om weer te krijgen. Als dit lukt, dan heeft hij een nat pak. Prachtig om te zien!
Dit leuke evenement begint om 12 uur met muziek en om 6 uur ‘s avonds start de spannende finale waar de kampioen tonnetje steken bekend wordt.
Tijdens dit evenement kun je op verschillende plekken genieten van een kop koffie of een koud biertje in de zon. Op dit evenement komen veel mensen af en is populair onder de lokale bevolking. Ook de kinderen van de basisschool leveren een mooie bijdrage aan dit evenement.