Camper huren in Alphen aan Den Rijn

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

  • Slechts 25% aanbetaling per boeking

Meer campers in Alphen aan Den Rijn en omgeving

Alle campers in Alphen aan Den Rijn

 

Camper huren in Alphen aan den Rijn

Jouw vakantie begint met een camper huren in Alphen aan den Rijn! ‘Huh, Alphen aan den Rijn?’, hoor ik je zeggen. Ja, in Alphen aan den Rijn kun jij namelijk jouw droomcamper heel makkelijk huren. Via de website van Goboony vind je verschillende campers die voldoen aan jouw wensen en jou een onvergetelijke vakantie bezorgen. Maar wat is er nu zo bijzonder aan deze campers?

Deze campers zijn namelijk eigendom van enthousiaste verhuurders die het ultieme gevoel van vrijheid met jou willen delen. Zij bieden hun camper met verzekering en APK aan via Goboony en staan te springen om dit geluk met jou te delen. Wil je een kijkje nemen in ons brede aanbod op onze website? Kijk dan onderaan deze pagina!

Lees meer …

Meer dan 11.500 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

 

Camperplaatsen in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn twee verschillende camperplaatsen. Beide zijn zeer geschikt om langere tijd te verblijven, maar de camperplaats die ons het meest geschikt lijkt lichten we hier uit.

  • Polderflora Camping & Lodges

Deze camperplaats biedt ruimte aan vier campers, maar daarnaast zul je ook te maken hebben met kampeerders en caravans. Dit zorgt voor een gezellige sfeer op deze camping en geeft je de mogelijkheid tot het uitwisselen van tips over de omgeving.
De camperplaats bevindt zich middenin de natuur en laat je echt tot rust komen. In de omgeving kun je lekker wandelen en fietsen. Om het centrum te bereiken zal je gebruik moeten maken van de fiets of het openbaar vervoer. Met de camper kan natuurlijk ook!

Bezienswaardigheden in Alphen aan den Rijn

Aan bezienswaardigheden in Alphen aan den Rijn is er echt geen tekort! De volgende bezienswaardigheden zullen jullie vast bekend in de oren klinken.

Allereerst is er het vogelpark Avifauna. In dit park kun je verschillende vogels bekijken en genieten van een dagje dierentuin. Van sierlijke papegaaien tot krachtige roofvogels, alles is te zien in dit bijzondere park!
Ook is er natuurlijk het Archeon in Alphen aan den Rijn. Dit museum wordt veel bezocht door scholen tijdens het jaarlijkse schoolreisje, maar is ook voor de ouderen onder ons zeker het bezoeken waard. Dit museum neemt je mee in de rijke historie van de aardbewoners. Een groot voordeel van dit park is dat het lekker in de buitenlucht is!

Evenementen in Alphen aan den Rijn

'Het zomerspektakel aan het meer’ is het bekendste evenement in Alphen aan den Rijn. Op dit evenement komen jaarlijks enorm veel mensen af. Verschillende grote artiesten die Nederland rijk is komen tijdens dit weekend optreden. Ook is er op dit evenement een markt en kunnen kinderen hun idolen ontmoeten. Het programma op zaterdag wordt afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Zondag kan je meedoen met een Obstacle Run! Het allerleukste aan dit evenement is dat de entree gratis is. Dit evenement begint op vrijdag 1 juni en duurt tot zondag 3 juni.