Camper huren in Gouda

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.8!

Icon star Icon star Icon star Icon star Icon star empty 8.8/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Waarom boeken bij Goboony?

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod campers in Nederland

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    085 401 68 32
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

  • Slechts 25% aanbetaling per boeking

Meer campers in Gouda en omgeving

Alle campers in Gouda

 

Camper huren in Gouda

Wil jij een leuke en betrouwbare camper huren in Gouda? Dan moet je onderaan deze pagina eens kijken naar alle beschikbare campers in Gouda. Goboony heeft een breed aanbod campers in deze prachtige stad! Of je nu in Nederland wil blijven, de zuiderzon op wil zoeken of een festival wil bezoeken. Gouda is een goede plek om deze reis te beginnen.

Op onze website bieden wij campers aan met volledige verzekering en APK. Het bijzondere aan deze campers is dat zij een eigenaar hebben die het ultieme gevoel van vrijheid graag met jou delen!

Lees meer …

Meer dan 11.500 huurders gingen je voor

Praktische, compacte, goed gesorteerde camper, waar we 18 dagen met zijn 3-en onderweg zijn geweest in Duitsland, Frankrijk, Zuid Zwitserland en Noord Italie, met 2 volw., 1 kind van 11 jaar. Als de routine van ombouwen erin zit, is het zo gepiept met slaap- of juist vertrekklaar maken. Over alles is nagedacht. Wat de opbergruimte betreft, is het 'leven uit de koffer/rugzak' zoals Richard van te voren al had aangegeven. Het is de kunst om van te voren goed na te denken over wat wel/niet meegaat en ook t.a.v. de camper inventaris na te denken wat wel/niet gebruikt wordt, om meer bergruimte over te hebben. We hebben zowel warm/zonnig weer, als flink wat regen en frisse temperaturen gehad. De buitentent hebben we uiteindelijk niet gebruikt, maar kan handig zijn bij langer verblijf op 1 plek, zeker met aanhoudend nat weer, om de leefruimte te vergroten. Motorisch rijdt de camper als een zonnetje ondanks zijn leeftijd. De motor was sterk genoeg om ons met gemak door de alpen te loodsen. Hij rijdt ook gemakkelijk, eigenlijk niet anders dan een wat ruimere auto. Verder ben ik erg te spreken over de fijne, flexibele en service gerichte samenwerking met Richard. Onder andere over het ophaal- en terugbreng moment, het goed en snel bereikbaar zijn met vragen of het meedenken met kleine mankementen, zoals de claxon die ermee stopte. Al met al, kijk ik terug op een geslaagde eerste camper ervaring. Ik ga dit zeker nog een keer doen en wie weet, met een eigen camper! Dank voor het vertrouwen Richard! Het was me een genoegen :)

Augustus 2019

Camperplaatsen in Gouda

Het is heel goed mogelijk dat je de camper in Gouda laat staan, het is een prachtige stad. Om het wat makkelijker te maken voor je, hebben we een mooie camperplaats in Gouda geselecteerd.

Camperplaats Kleine Amerika

Dit is één van de twee camperplaatsen die Gouda telt. Deze camperplaats heeft alle faciliteiten voor de camper, zoals; stroom, mogelijkheid tot lozen van afvalwater en de toiletcassette. Er is ruimte voor 50 campers, dus je kan op deze plek ook ervaringen en tips uitwisselen met mede-camperaars.
Het centrum van Gouda is gemakkelijk te bereiken met de fiets, maar dit kun je ook lopen. Na 300 meter lopen sta je namelijk in het centrum van Gouda en kun je gaan genieten van al het moois wat Gouda biedt. Om op deze plek te verblijven betaal je 8 euro per dag dus dat is gelukkig niet veel!

Bezienswaardigheden in Gouda

Wie aan Gouda denkt, denkt aan kaas. In Gouda zijn enorm veel bezienswaardigheden die leuk zijn om te doen tijdens het verblijf. Gouda is een stad met een rijke historie en daarom is er veel te zien en te doen. Wij hebben een leuke bezienswaardigheid in Gouda geselecteerd die je echt niet mag overslaan!

Allereerst is het verzetsmuseum zeker het bezoeken waard. Dit museum, wat ook een rijksmonument is, neemt je mee in de geschiedenis van het verzet in de Tweede Wereldoorlog. Op indrukwekkende wijze wordt er laten zien hoe bepaalde zaken in de oorlog gingen en hoe het was om in deze tijd in het verzet te zitten.

Naast dit museum heeft Gouda ook talloze oude gebouwen die indrukwekkend zijn om te bezoeken. Een voorbeeld hiervan is de Sint-Janskerk, dit is een kerk gebouwd in de gotische stijl en trekt jaarlijks veel bezoekers.
Tot slot moet je het oude stadhuis van Gouda bezoeken! Deze kun je vinden midden op de markt van Gouda en is erg populair als trouwlocatie.

Evenementen in Gouda

Iedere zomer komen er veel bezoekers naar Gouda toe, want dan zijn er leuke evenementen in Gouda. Een van deze evenementen trekt jaarlijks veel bezoekers.

Zoals we al zeiden, Gouda is kaas! Daarom mag je de kaasmarkt in Gouda niet overslaan tijdens je verblijf. Deze kaasmarkt vindt ieder jaar plaats tussen 5 april en 30 augustus. Iedere donderdag is deze markt en hier komen enorm veel bezoekers op af, zeker als het mooi weer is. Wees daarom ook op tijd.
Van 10.00 tot 12.30 kun je bekijken hoe de boeren en handelaars de kazen verhandelen en zijn er talloze kraampjes met streekproducten. Als dit evenement afgelopen is, dan blijft de stad de moeite waard. In de middag is er namelijk van alles te doen in Gouda.