Camper huren in Delft

Wil je een camper huren in Delft om die lang gedroomde camperreis te kunnen maken? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek. Goboony is namelijk dé plek om een camper te huren. Je huurt bij Goboony van een particulier en dat levert allerlei voordelen op. Zo zul je altijd een camper bij jou in de buurt vinden, huur je net iets goedkoper dan bij een bedrijf en heb je persoonlijk contact met de verhuurder. Goboony zorgt daarbij voor de contracten en de betalingen, waardoor jij alleen maar hoeft te genieten van je vakantie.

Op deze pagina vind je een overzicht van alles campers in Delft. Je kunt ook nog zoeken binnen de provincie Zuid-Holland. Zo zul je gemakkelijk de camper van je dromen kunnen vinden.

Lees meer …

Meer dan 262.250 huurders gingen je voor

 

Camperplaats in Delft

Delft is ook de ideale basis om Zuid-Holland te bezoeken. Een mooie camperplaats in Delft om je verblijf helemaal tot een succes te maken is Vakantiepark Delftse Hout. Het is een stadscamping met goede voorzieningen. Voor een stadscamping zijn de camperplaatsen royaal opgezet. Vanaf de camping ben je zo in het historische centrum van Delft en er is ook een uitstekende verbinding met de bus. De camping ligt in een mooie omgeving om te fietsen. De prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde en veel bezoekers komen graag nog eens terug. Het enige nadeel is wel, dat er redelijk veel lawaai is van de A13.

Bezienswaardigheden in Delft

Delft is een stad die een grote rol heeft gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. Daardoor zijn er nu veel bezienswaardigheden in Delft. Het is bijvoorbeeld de stad waar Willem van Oranje vermoord is en waar veel leden van het koningshuis in de nieuwe kerk liggen begraven. Daardoor heeft Delft de bijnaam Prinsenstad. Leuk om te bezoeken is het voormalige Sint-Agathaklooster, dat tegenwoordig het Museum Prinsenhof is. Ooit vonden op deze plek belangrijke gebeurtenissen plaats, denk bijvoorbeeld aan de moord op Willem van Oranje in 1584. Op de plek waar het gebeurd is, zijn de kogelgaten tegenwoordig omlijst. Een andere interessante plek is Vermeer Centrum Delft. Je vindt hier werken van de beroemde schilder Johannes Vermeer. Eén van zijn beroemdste werken is het ‘Meisje met de parel’.

Evenementen in Delft

Er zijn vele evenementen in Delft en daarom is er altijd wel wat te doen. Zo zijn er theatervoorstellingen, muziekavonden, markten, lezingen, concerten en workshops. Op de website tedoen.delft.nl vind je een compleet overzicht van alle evenementen, ook kan je hier filteren op data, waardoor je in een klap kunt zien wat er te doen is op het moment dat jij in Delft bent.