Camper huren in Noord-Holland

Veel mensen in Noord-Holland hebben een camper en die mensen maken ook graag gebruik van hun camper. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We ontdekten zelfs dat veel campers wel 11 maanden per jaar stil staan! Zonde, zo vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens met een camper willen reizen, maar zelf niet een kunnen kopen. Via Goboony brengen we daarom camper eigenaren en huurders bij elkaar. Al die campers in Noord-Holland kunnen door veel meer mensen gebruikt worden. Via Goboony is het betrouwbaar en veilig om je camper te verhuren in Noord-Holland. Ook geeft het verhuren van een camper allerlei voordelen. Campereigenaren kunnen er geld mee verdienen en ze kunnen anderen blij maken. Terwijl huurders er weer voordeel van hebben omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt. Omdat de camperverhuur door particulieren wordt gedaan, zul je ook altijd een camper bij jou in de buurt vinden.

Lees meer …

Meer dan 251.000 huurders gingen je voor

Aanbod van campers in Noord-Holland

Er is een groot camper aanbod in Noord-Holland. Of je nu een mooie buscamper zoekt of een grote toer camper, er zit voor iedereen wat tussen. De huur van een camper via Goboony is betrouwbaar en veilig. Voordat er verhuurd mag worden, worden de campers eerst gescreend. Pas als ze APK gekeurd zijn en een goede verzekering hebben, dan mogen ze verhuurd worden.  

De leukste activiteiten in Noord-Holland

In Noord-Holland is veel te doen en daarom is deze provincie erg geschikt voor een vakantie met de camper! De provincie biedt voor ieder wat wils, of je nu houdt van de kust, natuur of stedentrips. Wanneer je in Noord-Holland bent, mag je een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam zeker niet overslaan. Maak een rondvaart door de grachten, bezoek het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis en neem een kijkje op de wallen. Wil je liever naar een iets kleinere stad? Ga dan naar Haarlem! Aan de Noordzeekust vind je vele leuke badplaatsen. Ga naar Egmond aan Zee voor een ontspannen familievakantie of ga naar Bloemendaal aan Zee voor een toffe beach party. Verder zijn er maar liefst zes recreatiegebieden in Noord-Holland. Daardoor zit je in Noord-Holland altijd dichtbij een natuur- of recreatiegebied!

De beste camperplaatsen in Noord-Holland

In Noord-Holland vind je veel campings die je campervakantie onvergetelijk zullen maken. Wij hebben een aantal voor je uitgezocht die hoog staan aangeschreven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Boerencamping de Kei die door de gebruikers van Campercontact met een 10 wordt beoordeeld. Of ga naar camping Vecht & Weide die door de ligging in het Vecht- en Plassengebied volop mogelijkheid tot fietsen, wandelen en waterrecreatie biedt.