Camper huren in Alkmaar

Wil je een camper huren in Alkmaar? Dan ben je bij Goboony helemaal op de goede plek. Goboony is het namelijk het deelplatform voor campers, of zoals we zelf vaak zeggen; de Airbnb voor campers. Het is ontstaan vanuit een simpel idee. Veel camperbezitters hebben zelf geen tijd om altijd maar op vakantie te gaan, en we ontdekten dat veel campers 11 maanden per jaar stil. Dat is zonde. In die tijd zouden andere mensen ook gebruik kunnen maken van die campers. Er zijn namelijk veel mensen die wel eens weg zouden willen gaan met een camper. Wil jij ook eens met een camper weg en woon je in of in de buurt van Alkmaar? Op deze pagina vind je een overzicht van alle campers in Alkmaar. Daarnaast zou je ook nog kunnen zoeken binnen het camperaanbod van de provincie Noord-Holland.

Lees meer …

Meer dan 269.000 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Alkmaar

Helaas zijn er geen camperplaatsen in Alkmaar, maar er zijn wel camperplaatsen in de buurt. Recreatiehaven Broekhorn in Heerhugowaard bijvoorbeeld. Je kunt hier voor €10,00 overnachten en dat is een hele goede prijs voor een mooie verzorgde plek als deze. Stroom en water kun je krijgen met een opwaardeerkaart en dat is een prima systeem. Het geld dat je niet gebruikt, krijg je terug. Het is een mooie plek met een vriendelijke beheerder. De hele wijk en jachthaven zijn vrij nieuw en het sanitair is superschoon. Je hebt vanaf de camperplaats een super uitzicht en in de buurt zijn horecagelegenheid, winkels en heel veel wandel mogelijkheden. Alkmaar is ongeveer een half uurtje fietsen vanaf Heerhugowaard.

Bezienswaardigheden in Alkmaar

Er zijn ook vele mooie bezienswaardigheden in Alkmaar. Het Stedelijk Museum Alkmaar bijvoorbeeld. Het museum is gehuisvest in een mooi modern gebouw, en de tentoonstelling zijn modern en ruim ingericht, ook zijn er uitstekende exposities. De kaasmarkt is leuk om een keer gezien te hebben. Het is gevestigd op het mooie waagplein in het hart van de stad. In de zomerperiode wordt er iedere vrijdag een traditionele kaasmarkt gehouden, die in Alkmaar vooral bekend is om zijn kaasdragers. In het Beatles Museum, vind je een zeer uitgebreide en exclusieve selectie over de Beatles en je leert er van alles en nog wat van en over de Beatles.

Evenementen in Alkmaar

Er zijn ook best wat leuke evenementen in Alkmaar. Het Jazztival Alkmaar bijvoorbeeld. Hier vind je jazz in de breedste zin van het woord, van experiment tot dansbaar en van duo tot big band. De lokale jazzhelden worden geëerd en ook is er aandacht voor de historie van jazz. Ook is er de jaarlijks Gondelvaart. Hierbij worden versierde dekschuiten door een sleepboot voortgetrokken. De bouwgroepen mogen zelf hun onderwerp kiezen waardoor je fraaie taferelen te zien krijgt. Ook is er FESTIVAL KUUB. Dit meerdaagse festival biedt liveoptredens, creatieve workshops, pop-up optredens, mini-showcases en interactieve kunstinstallaties, die je kunt zien, ontdekken en beleven. Als laatst is er nog Alkmaar SMULT, een foodfestival waar iedere foodie zijn hart op kan halen.