Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Amstelveen

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Type camper

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Amstelveen

Als je een camper wil huren in Amstelveen, dan ben je bij Goboony op de juiste plek. In deze stad onder de rook van Amsterdam en Schiphol staan camper eigenaren te springen om jou te laten delen in het ultieme gevoel van vrijheid. Voor iedere reiziger hebben wij een geschikte camper op het platform. Groot, klein, nieuw of oud, bij Goboony vind jij jouw camper.

Kijk op deze pagina naar jouw perfecte camper voor de vakantie. Maak een afspraak met de verhuurder. Deze kan jou het meest vertellen over de camper, leuke plekjes en geeft je tips! Zo hoef je zelf niet veel te doen en kun je zorgeloos op vakantie in een camper van Goboony.

Lees meer …

Meer dan 242.750 huurders gingen je voor

Camperplaatsen in Amstelveen

Amstelveen heeft een hele mooie camperplaats die perfect is om te verblijven. Vanuit Amstelveen kun je meerdere plekken gemakkelijk bereiken. Zo ben je in korte tijd in Amsterdam of kun je naar de Vinkeveense plassen om vervolgens weer terug te keren naar deze prachtige camperplaats.

  • Camperplaats het Amsterdamse bos

Dit is een grote camperplaats met ruimte voor ruim 400 campers. Alle voorzieningen zijn aanwezig die je nodig hebt. Voor een bedrag van 20 euro per nacht mag je gebruik maken van de voorzieningen zoals elektriciteit, water en het sanitair.
Het leuke aan deze camperplaats is dat het middenin het bos is. Je bent dus echt op vakantie, maar bent op nog geen 7 kilometer afstand van Amsterdam!

Bezienswaardigheden in Amstelveen

Als je op de camperplaats in Amstelveen verblijft, dan zijn er leuke bezienswaardigheden in de buurt. Om leuke dingen te zien hoef je in dit geval niet ver weg, want in het Amsterdamse bos bevindt zich een geitenboerderij waar je geiten, kippen, koeien, varkens en paarden kunt zien. Naast de geitenboerderij is er ook een moestuin waar de biologische groenten en kruiden verbouwd worden. Je kunt een van de producten kopen in de boerderijwinkel. Er zijn workshops kaasmaken waar je leert hoe dit in zijn werk gaat. Na afloop kun je genieten van een kop koffie terwijl de kinderen genieten van de speeltuin. Wandelen en fietsen moet je natuurlijk ook doen als je midden in het Amsterdamse bos bent. Geniet van de natuur, van de vrijheid en van elkaar!

Evenementen in Amstelveen

Met dit evenement in Amstelveen wordt het startschot gegeven voor de lente. Het japanse ‘Cherry Blossom Festival’ wordt georganiseerd door de Japanse gemeenschap in Amstelveen en is voor Amstelveen het begin van de lente. Er is gezorgd voor heerlijke traditionele gerechten en drankjes. Laat je meevoeren in de Japanse gebruiken en geniet van de traditionele Japanse lunch onder een van de kersenbomen.