Camper huren in Hoorn

0 Filters
Sorteer op:
×

Datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?


Annulatie

Slaapplaatsen

0
0
0
0
0
0
0
0
0

Type Camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Hoorn

Goboony heeft een breed aanbod campers en dus kun jij ook je camper huren in Hoorn. Via Goboony kom je in contact met verhuurders uit alle hoeken van Nederland en dus ook uit Hoorn. Alle campers op ons platform zijn volledig verzekerd en voorzien van APK. Stuur een huurverzoek naar de verhuurders en bespreek wanneer je de camper op komt halen. Zorgeloos en gemakkelijk huur je een camper bij Goboony!

Onderaan deze pagina kun je zien welke pareltjes van campers allemaal verhuurd worden in Hoorn en kun je in contact komen met de eigenaren!

Lees meer …

Meer dan 134.250 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Hoorn

Als je op zoek bent naar camperplaatsen in Hoorn, zoek dan niet verder! Goboony heeft voor jou de geschikte camperplaats gevonden waar alles is wat je nodig hebt.

Jachthaven de Grashaven

Wie wil er nu niet wakker worden en uitkijken op een kleine jachthaven? Op deze camperplaats heb je uitzicht over de prachtige jachthaven van Hoorn. De plaats is wat duurder dan gemiddeld, maar daar krijg je dit mooie uitzicht voor terug.
Daarbij zijn alle faciliteiten aanwezig die je je kunt wensen. Je kunt gebruik maken van stroomvoorzieningen, douches en kunt hier ook je kleren wassen en drogen. De reacties op deze camperplaats zijn lovend en veel camperaars geven aan hier langer doorgebracht te hebben dan gepland.

Bezienswaardigheden in Hoorn

Hoorn heeft vele bezienswaardigheden waar je uit kunt kiezen om te gaan bekijken. Veel hiervan kun je ook in andere steden doen en zijn niet typerend voor de stad. Een activiteit die wij jullie niet willen onthouden is het museum van de twintigste eeuw.

In dit museum staan diverse herkenbare spullen opgesteld uit de twintigste eeuw. Een feest van herkenning!
Voor 9 euro heb je toegang tot dit leuke museum en hier krijg je ook een heerlijke kop koffie bij. Het leuke is dat er dit jaar een bijzondere expositie is over Buurman&Buurman, wie kent ze niet? Het herkenbare duo die al klungelend diverse klussen voor elkaar krijgen. Wees er dus snel bij, A Je Too!

Evenementen in Hoorn

Als je in Hoorn bent dan zijn er vele dingen die je zou kunnen gaan doen. Maar één van de bekendste evenementen in Hoorn is toch wel de Hoornse Woensdagmarkten.

Op deze markt staan 100 verschillende kraampjes die jaarlijks veel toeristen trekken. Deze markt is iedere woensdag, maar heeft wekelijks een ander thema. Kijk dus goed voordat je naar deze markt gaat of het thema je aanspreekt! Een woensdagmarkt die zeker de moeite waard is om te bezoeken is ‘Moet je eens Hoorn’. Op deze woensdagmarkt komen standhouders uit heel Europa met diverse CD’s, platen en nog veel meer.