Camper huren in Hilversum

Een camper huren in Hilversum doe je gemakkelijk en snel bij Goboony. In deze prachtige, natuurrijke stad zijn veel campers beschikbaar die jij kunt huren. Camper eigenaren in Hilversum bieden hun camper aan op de website en vinden het enorm leuk om het gevoel van vrijheid met jou te delen. Ze willen je graag laten zien hoe hun camper werkt en vertellen je alles wat je moet weten. Zo kun je de omgeving van Hilversum direct gaan verkennen en kun je zorgeloos op pad!

Alle campers die op ons platform aangeboden worden zijn volledig verzekerd en voorzien van APK. Het mooiste van Goboony is het diverse aanbod van campers. Voor iedereen zit er wel een geschikte camper tussen en zo helpen wij graag ook jou op pad. Kijk daarom snel tussen het aanbod op deze pagina en laat hier je vakantie beginnen!

Lees meer …

Meer dan 262.500 huurders gingen je voor

Camperplaatsen in Hilversum

In Hilversum zijn (nog) geen camperplaatsen. Daarom zul je voor een camperplaats naar de omgeving moeten. Dit is absoluut geen enkel probleem, want Hilversum heeft een prachtig groene omgeving. Heerlijk tot rust komen in de bossen is dus goed mogelijk!

  • Camperplaats de Zeven Linden

Een klein stukje verderop in Baarn vind je een heerlijk rustige camperplaats. Hier mag je alleen wel pas na vijf uur ‘s middags de camper neerzetten. Verder mag je gebruik maken van alle faciliteiten van de bijbehorende camping. Dit alles zal je 10 euro per nacht kosten. Een klein bedrag voor zo’n prachtige locatie!

  • Camperplaats de Biezem

Nog een stukje verderop ligt Laren. Daar is ook een camperplaats waar je een nacht kunt staan. Het is jammer dat deze plek geen voorzieningen heeft en je dus na een dag weer weg moet. De omgeving is erg leuk en je bent zo in het dorpje!

Bezienswaardigheden in Hilversum

Aan bezienswaardigheden in Hilversum geen gebrek! Er is voor iedereen wat te doen in deze bruisende stad. Aan de rand van de stad ligt het Goois Natuurreservaat waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Als je hierheen gaat, bezoek dan ook even de schaapskooi op deze heide. Dit is een erg leuk gezicht en zeker de moeite waard!

Wie aan Hilversum denkt, denkt automatisch ook aan televisie en radio. Hilversum is namelijk de mediastad en daarom is het ook leuk om naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te gaan. Hier leer je alles over de wereld van de media en de online ontwikkelingen.

Evenementen in Hilversum

Na de zomer zijn er in Hilversum ook hele leuk evenementen om te bezoeken. Zo trapt Hilversum de herfst af met een heus herfstbierfestival! ‘t Slokje is ieder jaar op 29 september het festival om heerlijke herfst biertjes te drinken en nog even terug te blikken op de prachtige zomer die achter jullie ligt. Laat je verwennen met een biertje en prachtige muziek. Aanmelden voor dit festival is niet nodig. Kom lekker langs en koop je munten voor de biertjes.