Camperplaatsen in Limburg

3 oktober 2018 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Ga je met je camper op vakantie naar Limburg en ben je nog op zoek naar leuke camperplaatsen? Stop dan met zoeken! Wij hebben namelijk de 5 leukste camperplaatsen van Limburg voor je op een rijtje gezet.

Goboony camperplaatsen Limburg

1. Camperplaats Weert

De camperplaats “Weert” gelegen in Weert heeft gemiddeld een 9,2 gescoord uit 428 reviews. Deze camperplaats hoort zeker bij de leukste camperplaatsen van Limburg, want in 2014 is deze camperplaats uitgeroepen tot “Camperlocatie van het jaar” door de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC). Volgens de bezoekers en de stemmers waren de “vriendelijkheid van de uitbaters en de ligging van de camperplaats kenmerkend. De camperplaats is gevestigd op een afgesloten terrein langs het kanaal. Op 1 kilometer afstand ligt het centrum van Weert al, je kan dus te voet al naar het centrum lopen om bijvoorbeeld wat te gaan eten bij restaurantjes of om winkels te bekijken. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 12,00. Er zijn maximaal 28 plaatsen beschikbaar.

Suffolkweg Zuid 30, 6002 RX Weert
N51.25456, E 5.69301

2. Camperplaats Ospel

De camperplaats “De Peeldijk” gelegen in Ospel heeft gemiddeld een 9,3 gescoord uit 60 reviews. Bezoekers van deze camperplaats zijn vooral erg enthousiast over de gastvriendelijkheid van de eigenaren. Je wordt warm verwelkomd met een lekker stukje limburgse vlaai, en je krijgt meteen van alles te horen over de omgeving. Zo is er een nationaal park in de buurt genaamd “Nationaal Park De Groote Peel” waar je kan kiezen tussen drie verschillende mooie wandelingen door het park. Ook is er vlakbij een openluchtmuseum en een escaperoom in de sfeer van CSI te vinden. De camperplaats is het vanaf begin januari tot 10 december geopend en de richtprijs is € 11,50. Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar.

Plattepeeldijk 19, 6035 RP Ospel
N51.30471, E 5.79825

3. Camperplaats Maasbree

De camperplaats “‘t Rooth” gelegen in Maasbree heeft gemiddeld een 9,1 gescoord uit 47 reviews. De camperplaats is vanaf begin maart tot begin november geopend en de richtprijs is € 12,00. Er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. De camperplaats ligt tussen Maasbree en Venlo in. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Als je de bordjes 'Het Maasbree Dorpsommetje' volgt, kom je langs prachtige landschappen en mooie boerderijen. Ook zijn er genoeg andere activiteiten te doen, bijvoorbeeld Blacklight Paintballen. De afstand van Maasbree naar Venlo is 8 kilometer. Heb je dus zin om een dagje Venlo te ontdekken? Pak dan de fiets, dan ben je er binnen een half uurtje. Het is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt voor een bezoekjes, maar het is het zeker waard. Houd je van kunst? Bezoek dan de galerie Luna Art

t' Rooth 65, 5993 PE Maasbree
N 51.36826, E 6.08387

4. Camperplaats Kessel

De camperplaats “Kessel” gelegen in Kessel heeft gemiddeld een 9,0 gescoord uit 124 reviews. Het oude Maasdorp Kessel ligt tussen Venlo en Roermond. Kessel ligt in een mooie omgeving waar veel te doen is. Ook voor de rust en ontspanning is Kessel een goede optie om te gaan kamperen. Er zijn veel fiets- en wandelroutes in en rondom het dorp. Ook zijn er twee bijzondere bezienswaardigheden die je tegen zult komen onderweg: Kasteel Oeverberg en Kasteel De Keverberg. Deze twee kastelen zijn zeker een bezoekje waard. Op het historische plein van Kasteel De Keverberg kan je ook een terrasje pakken en tegelijkertijd van het mooie uitzicht genieten. Veel restaurants in Kessel zijn gelegen aan de Maas. Deze restaurantjes hebben een uniek uitzicht. De camperplaats is het hele jaar door geopend en de richtprijs is € 12,00. Er zijn maximaal 28 plaatsen beschikbaar.

Hazenakkerweg 1, 5995 RM Kessel
N 51.29852, E 6.05016

5. Camperplaats Grubbenvorst

De camperplaats “Kompas” gelegen in Grubbenvorst heeft gemiddeld een 8,9 gescoord uit 206 reviews. In Grubbenvorst kan je heerlijk fiets- en wandeltochten maken. In en om het dorp Grubbenvorst zijn een aantal prachtige routes uitgestippeld die in het teken staan van het witte goud, de asperge. Loop langs de velden en zie hoe deze groente zich ontwikkelt door de seizoenen heen.Als je dan toch zoveel ziet van het witte goud, mag een overheerlijk aspergediner natuurlijk niet ontbreken. Bij één van de vele horecagelegenheden in het centrum van Grubbenvorst kun je terecht voor een lunch of diner met asperges.

Vlakbij de camperplaats is het attractiepark Toverland te vinden, dit is een leuk attractiepark om een dagje eropuit te gaan. De camperplaats is vanaf begin maart tot begin december geopend en de richtprijs is € 12,00. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

Meerlosebaan 7, 5971 NW Grubbenvorst
N 51.42861, E 6.12889

Meer tips voor Limburg

Camperplaats Maastricht
- Natuurcamping Limburg
- Met de camper naar Zuid-Limburg
- Kleine campings in Limburg
- Kerstmarkt Maastricht

Wil jij deze camperplaatsen in Limburg bezoeken, maar ben je niet in het bezit van een camper? Huur dan een camper via Goboony!