5 redenen om met een camper op vakantie te gaan

8 mei 2016 in Tips voor reizigers

Campervakantie
Natuurlijk is het heerlijk om op vakantie te genieten van een luxe resort waar je van alle gemakken voorzien bent. Echter groeit het reizen per camper alsmaar in populariteit. Het biedt ontzettend veel vrijheid, maar er zijn meer redenen die het reizen met een camper zo leuk maken! Tijd om in dit blog eens de grootste voordelen van een campervakantie op een rijtje te zetten. 

1. Comfort

Campers zijn in veel verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar, maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze garant staan voor comfort. De meeste campers zijn namelijk uitgerust met verschillende moderne faciliteiten, zoals een slaapruimte, douche, keuken en radiator (voor het geval je door een wat kouder gebied reist). 

2. Budget

Een camper is transport en accommodatie in één. Tevens is een kampeerplaats een stuk goedkoper dan een hotelkamer en door de aanwezige keuken hoef je niet iedere dag ergens uit eten te gaan. 

Budget

3. Ruimte

Wanneer je met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat, heb je vaak het probleem dat je niet alles mee kunt nemen. Een camper biedt genoeg ruimte om zoveel mogelijk spullen, zoals een buitentafel, kookwaren of zelfs fietsen mee te nemen. Bovendien reizen je spullen constant met je mee, dus geen in- en uitpakstress! 

4. Natuur, natuur en nog eens natuur 

Tijdens het reizen per camper kan je maximaal genieten van alle verborgen pareltjes, prachtige wegen, (nationale) parken en uitzichten die je onderweg tegenkomt. Je hebt geen haast en kan rustig even stoppen voor een fotomomentje. 

Grand Canyon

5. De reis zelf is leuker

Geen gehaast naar het vliegveld, lange vluchten, rijen bij de security, of gedoe met bagage en koffers. Geen vluchttijden, bustijden of aankomst- en inchecktijden in een hotel. Met een camper doe je alles op eigen tempo. Tevens versterkt een campervakantie de band met je reisgenoten, omdat je echt op elkaar bent aangewezen. 

Nog niet overtuigd of dat reizen per camper iets voor jou is? Dan kan je er de eerste keer gewoon eentje huren! En daar is Goboony nu net het ideale platform voor ;)