Coronavirus: Veilig en flexibel reizen met een camper en meer. Lees alles over COVID-19. Lees meer

Top-5 bijzondere overnachtingen van Supertrips

27 november 2017 in Tips voor reizigers en Campings en camperplaatsen

Op Supertrips kun je vele bijzondere overnachtingen vinden, van glamping tot tipi’s en van overnachten in een kasteel tot slapen in een oude molen. Wij hebben de top-5 bijzondere overnachtingen van Supertrips voor je samengesteld. De overnachtingen zijn bijna net zo avontuurlijk als een camperreis, maar bieden tijdens de winter misschien net wat meer comfort.

top overnachting supertrips glamping

#1 Village Flottant de Pressac

Eigenlijk is camperen ook een vorm van glamping. Je hebt je huisje, of zoals een verhuurder het noemde, hotel op wielen altijd bij je. Toch vind je op de site van supertrips nog veel meer mooie plekken waar je in glamping style kunt overnachten. De allermooiste is misschien wel Village Flottant de Pressac. Hier slaap je in een houten lodge die drijft op het water. Zo slaap je echt midden in de natuur en kom je helemaal tot rust. De hutten zijn voor maximaal 5 personen en omdat ze zijn voorzien van zonnepanelen, wordt het een eco-vriendelijk concept. Om je verblijf in deze hutten op het water ook in de winter aangenaam te maken, zijn de hutten voorzien van extra verwarming.

Top overnachting supertrips molen

#2 Moinho do Marco

Eerder vertelden we je al alles over overwinteren in Portugal met een camper, maar wist je dat je in Portugal ook kunt overnachten in een echte oude molen? Aan de Costa de Lisboa staat de eeuwenoude molen Moinho do Marco. De molen is hooggelegen en daardoor heb je een prachtig uitzicht. Om in alle vakantiebehoeftes te voorzien is de authentieke molen helemaal verbouwd. De molen heeft een gezellige zithoek en kitchenette en helemaal in de top van de molen is de slaapkamer met een tweepersoonsbed. Verder beschikt de molen over een privéterras waar je in de Portugese winters nog steeds lekker buiten kunt zitten. De molen is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Ook ben je in 3 kwartier in Lissabon!

#3 De Kraak van Van Dam

Het Waddengebied is vooral bekend vanwege de Waddeneilanden, die je natuurlijk ook goed kunt bezoeken met een camper. Wil je het wad eens van een andere kant bekijken? Boek dan De Kraak van Van Dam. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 7 personen en is een heuse omgebouwde kerk. De kerk is ruim en gezellig en stijlvol ingericht. De invloeden van de kerk zie je nog overal en de preekstoel en het orgel zijn nog aanwezig. De kerk voldoet aan alle luxe en is van alle gemakken voorzien. Vanuit het huisje kun je goed de omgeving ontdekken. Maak een wandeltocht, ga op de fiets of doorkruis de velden zodat je in een half uurtje bij de Waddenzee bent. Bij helder weer kun je ‘s avonds op de dijk bij Oosterbierum de vuurtorens van alle vijf de Waddeneilanden zien.

Top overnachting supertrips hooiberg

#4 De Hooiberg van Erve Woolderink

Wil je een weekendje weg in eigen land en ben je op zoek naar een bijzonder overnachting? Boek dan een nachtje in de Hooiberg van Erve Woolderink. Erve Woolderink is al sinds 1400 in het bezit van de familie Woolderink. Jij kunt op de historische boerderij slapen in de omgebouwde hooiberg. De hooiberg is voorzien van alle luxe en staat op een uniek plekje midden in het landschap. Vanuit de hooiberg heb je uitzicht over de landerijen en over de grazende Kudde Aberdeen Angus koeien die biologisch gevoerd worden. Ook staat de hooiberg naast de rivier de Regge. De hooiberg is geschikt voor 4-6 personen en is voorzien van alles dat je maar nodig hebt.

Top overnachtingen supertrips kasteel

#5 Kasteelhotel Château Holtmühle

In Kasteelhotel Château Holtmühle waan je jezelf even een prins of prinses. Niet alleen omdat je slaapt in een kasteel maar ook omdat je slaapt in een kingsize bed en je gratis gebruik kunt maken van de wellness faciliteiten. Verder kun je in de omgeving van het hotel het hele haar door naar hartenlust wandelen en fietsen. In de dorpjes die je onderweg tegenkomt word je hartelijk ontvangen en kun je vast op vele plekken terecht voor een stuk limburgse vlaai!

Toch liever oud en vertrouwd met een camper op reis? Via supertrips kun je ook (retro) kampeerbusjes boeken, daar vind je ook informatie over Goboony! #LETSGOVACATIONING

Bekijk aanbod