Camper huren in Purmerend

Sorteer op:


×

Datums

Start- en einddatum tot Wis datums

Dagprijs

Aanbiedingen

Waar start je reis?

Annuleren

Slaapplaatsen

Type camper

Bouwjaar

Gemak aan boord

Tijdens het rijden

Huisdieren:

Roken:

Festivals:

 

Camper huren in Purmerend

Aan het plezier in een camper komt geen end, huur daarom je camper in Purmerend!
Deze stad is uitermate geschikt om een camper te huren door haar mooie ligging. Je hoeft maar kort te rijden naar het Markermeer om daar te genieten van het water. Als het mooi weer is kun je zelfs binnen een half uur op het strand liggen. Purmerend is daarom bij uitstek dé plek om jouw droomvakantie te beginnen!

In Purmerend worden verschillende campers aangeboden op ons platform. Zoek je naar een compacte, klassieke camper of juist naar een ruime splinternieuwe? Bij Goboony vind jij de camper die bij jou past. Volledig verzekert en voorzien van APK, waarom wachten?!

Lees meer …

Meer dan 24.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Purmerend

Als jij ook zo enthousiast bent als wij, dan ben je ook vast op zoek naar camperplaatsen in Purmerend! Ook hier hebben wij aan gedacht en daarom zijn wij op zoek gegaan naar mooie camperplaatsen om jouw vakantie te beginnen.

  • Camperplaats Bolwerk

Middenin de stad vind je een camperplaats waar je met de camper drie volle dagen tegen betaling mag blijven staan met de camper. Op deze camperplaats is water en stroom aanwezig waar je helaas wel een kleine betaling voor moet doen.
Als je op deze camperplaats verblijft, dan ben je binnen no-time in het centrum. De omgeving is rustig en lekker groen. Een mooie plek voor de start van je vakantie!

Bezienswaardigheden in Purmerend

De koemarkt in het centrum van Purmerend hoort bij de mooie bezienswaardigheden die de stad rijk is. Dit plein werd vroeger gebruikt om handel te drijven en, zoals de naam al zegt, werd er vooral vee verhandeld. Vandaag de dag is dit plein vooral een plek om te genieten en te ontspannen.
Op deze gezellige markt vind je genoeg horeca om een lekker hapje te eten of wat te drinken tijdens een ontspannen dagje. In de zomermaanden is dit plein het middelpunt van Purmerend. Hier worden dan namelijk veel evenementen georganiseerd waar veel mensen op af komen.

Misschien ben je wel op zoek naar meer rust en een mooie omgeving. Dan ben je in het park Plantsoengracht in Purmerend aan het goede adres. Dit prachtige park is perfect om lekker te wandelen of te fietsen. Bij mooi weer is het ook een leuk idee om de lunch hier te houden en te picknicken.  

Evenementen in Purmerend

Als je gek bent op lekker eten, dan is het Foodfest in Purmerend een evenement voor jou! Op dit festival komen diverse foodtrucks met allemaal verschillende soorten eten. Bij deze trucks kun je eten bestellen uit alle windstreken en genieten van de koemarkt vol etenstentjes. Van tapas tot sigaren. Van crêpes tot een verkoelende cocktail, voor ieder is wat wils, maar dit festival bestaat niet uit eten alleen. Je kunt namelijk ook genieten van muziek wat gemaakt wordt door verschillende artiesten en DJ’s. De kinderen kunnen zich laten schminken of hun energie kwijt op het springkussen. Daar heb je geen omkijken meer naar!

Dit gezellige festival vindt plaats op 5, 6 en 7 mei.