Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Leidschendam

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Leidschendam-voorburg

Kom je uit de omgeving van Den Haag en wil je een camper huren in Leidschendam-voorburg? Kijk dan even op de site van Goboony! Hier worden verschillende campers aangeboden die beschikbaar zijn voor jou. In Leidschendam-voorburg zijn verschillende enthousiaste camper eigenaren die het ultieme gevoel van vrijheid graag met jou willen delen. Een camper met genoeg ruimte voor jouw gezin die jullie comfortabel op je bestemming brengen of een simpel campertje voor jou en je beste vriend(in)? Goboony heeft voor jou de geschikte camper.

Op deze website vind je het aanbod campers in Leidschendam-voorburg. Al de campers zijn volledig voor verhuur verzekert en voorzien van een APK. Kijk gerust rond tussen het brede aanbod en laat hier je vakantie beginnen!

Lees meer …

Meer dan 176.000 huurders gingen je voor

Camperplaatsen in Leidschendam-voorburg

  • Camping Vlietland

In Leidschendam-voorburg is een prachtige camperplaats waar jij eigenlijk niet eens meer weg hoeft te gaan. Deze camperplaats is van alle gemakken voorzien en is ook zeer kindvriendelijk. Er is genoeg ruimte om te spelen en je hebt geen omkijken meer naar de kinderen.

Als je actief bent ingesteld, dan is deze camperplaats ook zeker het bezoeken waard. Je kunt er kano’s huren en klimmen in het klimpark. Doordat de camperplaats aan het water ligt is het voor de vissers onder ons ook goed vertoeven.
De camperplaats ligt wel wat verder van het centrum af dus hier zul je het openbaar vervoer of de fiets voor moeten pakken. Op deze camperplaats kun je gebruik maken van internet, sanitair, water tappen en lozen, vuilnisbakken en nog veel meer. Een prachtige plek om een aantal dagen te verblijven. Het is wel handig om deze plek van te voren te reserveren aangezien deze erg populair is!

Bezienswaardigheden in Leidschendam-voorburg

De vlindertuin is een leuke bezienswaardigheid in Leidschendam. Deze tuin heeft maar liefst 1500 verschillende vlinders in huis die vrolijk rondfladderen in deze prachtige tuin. Je kunt deze tuin het beste bezoeken als het mooi weer is, want vlinders zijn in dit geval net mensen. Als het knap weer is, dan fladderen de vlinders erop los maar als het donker weer is blijven ze over het algemeen zitten. Geniet na afloop van een heerlijke lunch op dit park!

Als je van watersport houd dan ben je in Leidschendam op de juiste plek. Op veel plekken kun je kano’s of boten huren en je een dag vermaken op of rond het water. Daarnaast is er ook een leuke klimmuur in Leidschendam, leuk als je avontuurlijke kids hebt!

Evenementen in Leidschendam-voorburg

Als je van paardensport houd, dan is er een zeer leuk evenement in Leidschendam-voorburg! Jaarlijks doen zo’n 400 ruiters mee om de medailles en bezorgen zij vele bezoekers een onvergetelijk weekend vol paardensport. Vrijdag begint dit evenement om 12 uur en zal duren tot zondag. Je kunt kijken naar dressuur, een springparcours en de spectaculaire waterhindernis. De toegang tot dit evenement is gratis en zal plaatsvinden in het weekend van 6 juni.